Zdravim chalani,
dlho som hladal ale nikde nebolo (resp. som to nevedel nikde najst)...
Kupil som si MDA Compact IV, predtym som mal Nokiu N82. Bal som sa ze si nezvyknem na WM, ale nakoniec to bola prijemna zmena...Som s nim nad mieru spokojny.
1.)Len jedina vec co ma velmi hneva a na co som bol zvyknuty, je ze mi mobil hlasno vyzvanal. Tu ked si nastavim nejake wav alebo mp3 zvonenie, tak zvoni uplne slabulinko a to mam oba "eqvalizery" zapnute naplno...Slaby zvuk je aj na filme spustenom cez CorePlayer alebo mp3 pustenej cez klasicky prehravac.
2.)Dalsia vec, pomala odozva pri prichadzajucom hovore. Vidim ze displej sa rozsvieti za chvilu aj tlacitka a az potom na displeji je kto vola... Ale to uz asi 2x zazvoni dotycnemu v sluchatku.
Nevedel by mi s tym niekto poradit? Ci je to samotnym Diamondom alebo WM 6.1?
Dakujem a ospravedlnujem sa ak uz taketo nieco existuje
Diamond vs. Nokia
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Diamond vs. Nokia
ad 1 - skus si zvysit hlasitost mp3 tymto - http://mp3gain.sourceforge.net/download.php
ad 2 - je to tak,u wm to je normalne.este by som skusil na tvojom mieste vypnut ten htc dialer a nechal original windowsacky.aspon tak pisu,ze to zrychli trochu...
ad 2 - je to tak,u wm to je normalne.este by som skusil na tvojom mieste vypnut ten htc dialer a nechal original windowsacky.aspon tak pisu,ze to zrychli trochu...
Diamond vs. Nokia
s tou hlasitosti to není normální, zkus si dát standartní zvuk wm a porovnej. Pokud chceš mít Compacta IV svižného a mimo jiné hlasitějšího
dej si tam Eržiku. Já tam mam lehkou verzi bez TF a sem spokojen. Hledej Eržiku tady na fóru
- Fatal_Soldier
- přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S 4.1.1
Diamond vs. Nokia
ano, to můžu jen potvrdit, Eržiku (těžkou verzi) mám v Diamondovi druhý den a systém je svižnější a také hlasitější...ještě bych doporučil SBP Mobile Shell 3.0...řekl bych že je o dost lepší než TF3D...
Diamond vs. Nokia
Dakujem, sice najprv som s tym nevedel ani pohnut ale nakoniec som dalsi kto ma Eržiku. Takze uz teraz som konecne spokojny. Uz nepomyslim na nic ine ako WM a momentalne na Diamond 
Diamond vs. Nokia
1) v core playery sa da nastavit hlasitost zvuku... chod cez menu..nastroje..volby...audio a tam si mozes nastavit zosilnenie zvuku.. a urcite uz s tym nebudes mat problem...
2) s tym som sa stretol aj pri inych telefonoch ze najprv zacala blikat dioda a az o nejake 3-4 sekundy sa zobrazil volajuci a neboli to wm telefony tak to je asi problem aj inych znaciek
2) s tym som sa stretol aj pri inych telefonoch ze najprv zacala blikat dioda a az o nejake 3-4 sekundy sa zobrazil volajuci a neboli to wm telefony tak to je asi problem aj inych znaciek
Diamond vs. Nokia
tak ja som uz mal aj motorolu, samsung, siemens, sonnyericsson aj nokiu...ci uz to bol s OS alebo nie, jednoznacne toto bolo najpomalsie...ale akonahle som dal Eržiku tak sa vsetky odozvy boli ovela rychlejsie dokonca aj zvuk bol asi 2.5x silnejsi...
Diamond vs. Nokia
toto je liek na "rychlejsie" zvonenie
http://www.montecristoff.com/diamondtweak.htm
nainstalovat a po spusteni v menu 1.7 (tusim) nastavit without delay
mne to zrychlilo zvonenie
http://www.montecristoff.com/diamondtweak.htm
nainstalovat a po spusteni v menu 1.7 (tusim) nastavit without delay
mne to zrychlilo zvonenie