Ahoj mám tu knížky v doc. v čem číst? Zkoušel jsem již předinstalovaný WORD a dost to není ono. Díky.
EDIT:
Našel jsem nějaký mobipocket reader a ten si neví s českou diaktrikou. Nevíte někdo nějaký reader co stím nemá problém?
Program na čtení knih.
-
Qaz
- častý přispěvatel

- Zařízení: Acer neoTouch S200, Qtek 8310
Program na čtení knih.
Stačí doinstalovat jiný font a ten pak vybrat v mobipocket readeru - viz zde. Pak už problém s českou diakritikou nemá.
Jinak existuje třeba AllReader+.
Jinak existuje třeba AllReader+.
Program na čtení knih.
čeština funguje. moc díky.
-
Aspire
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Program na čtení knih.
Pouzivam Haali Reader a je skvely. Umi snad vse co by jsi od programu na cteni knih cekal. Problemy s diakritikou absolutne zadne. Nastaveni prehledne a snadne. Celkove users friendly. 
-
Docent
- přispěvatel

- Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845
Program na čtení knih.
Mohu se zeptat, proč máš problémy s diakritikou ve svém příspěvku? A když už doporučuješ nějaký program, proč na něj nedáš rovnou odkaz?Aspire wrote: Problemy s diakritikou absolutne zadne.
-
Aspire
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Program na čtení knih.
Samozrejme mas pravdu. Haali Reader:
Uz asi pet let mam asuse 620, ktery jsem pouzival predevsim nacteni knih, instaloval jsem do nej mobipocket reader. Nedarilo se mi nastavit cestinu a nakonec to bylo jen v tom, ze jsem do pocketu musel vlozit ceske fonty. Pak bylo vse v poradku.
Proto kdyz jsem si koupil D2, zkusil jsem neco jineho a verim, ze jsem se rozhodl dobre.
Code: Select all
http://haali.cs.msu.ru/pocketpc/Proto kdyz jsem si koupil D2, zkusil jsem neco jineho a verim, ze jsem se rozhodl dobre.
Program na čtení knih.
Mám mobipocket reader, nechtěl bych měnit, nejvíce mi vyhovuje. Nastavil jsem si že když ťuknu na obrazovku, poskočí obrazovka na další stránku. Občas to blbne že kliknu ale hodi se předešlá a jede to zpět. Co stím?
Program na čtení knih.
kdyz tukas v levy casti, jede to zpet, kdyz v pravy, posunuje se to dopredu.
Program na čtení knih.
Aha, tak to mě vážne nenapadlo, spíš že kliknu nahoru,jede zpět. ale co