Duttyho ROMky
-
georgesandall
- nováček

- Zařízení: Delll Streak mini 5
Duttyho ROMky
Rychle rychle,...písni jak jsi tam dostal to počasí pro jiné město,...Já ji mám už druhý den zatím bez problémů,...teď právě koukám po nějakým nástroji pro uspořádání ikonek START menu, popř. jiná vylepšení,..
Duttyho ROMky
To georgesandall: Popisoval jsem to v tomhle vláknu: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 1&start=15 Funguje to naprosto spolehlivě.
Duttyho ROMky
Mel jsem 2 dny Dutty 6.5 R1 a celkem to slo, je sice dost pomala, ale pouzitelna. IDS_ u kalendare jsem mel take, u Miriho ROmky je tam normalne Dnes a Nový. Kdyz jsem pak flasnul na Miroho 14 tak jsem cumel, jak je HDcko najednou rychlej stroj 
Duttyho ROMky
To Lemmy: Miri v. 14 jsme měl taky, ale nedokázala si poradit s některýma věcma, třeba automatický zápis souborů *.reg do registru apod., navíc IDS_ se mi tam objevilo taky (jinde). A v porovnání rychlostí mi nepřipadalo, že by šlo o nějak zásadní rozdíl (Premium verze) U Dutty mi navíc vyhovují větší ikony v Start-menu a funkčnost dalších věcí, které se odladily během nižších verzí Dutty ROMek. V každým případě nikomu nic nevnucuju, je to věc názoru.
Duttyho ROMky
Me se IDS_neobjevuje. Take nikomu 14ku necpu, at si kazdy flashne co mu vyhovuje. Ty vetsi ikonky se me napred moc nelibily, ale po chvili jsem si na ne zvykl.
Jinak k cestina na touchflo jeste pouzivam tenhle soubor http://www.edisk.cz/stahni/71331/3794c1 ... _946B.html
Jinak k cestina na touchflo jeste pouzivam tenhle soubor http://www.edisk.cz/stahni/71331/3794c1 ... _946B.html
Duttyho ROMky
No pokusil bych se češtinu v kalendáři dodělat, jen nevím, kde přesně najít přesné názvy IDS_ položek. Pár se mi jich už podařilo předělat, chybí mi pravá položka v hlavním menu kalendáře a pak položka na zobrazením denních událostí (Začíná IDS_CALENDAR_DAYVIE... VIEW ale nejde). Kdyby měl někdo tip, dorazím to a dám k dispozici.
Aktualizace 20:20 --- takže už mi zbývá přeložit pouze IDS_CALENDAR_DAYVIE...!!! Vše ostatní je už v češtině... Zajímavý je, že v anglický verzi se mi normálně objeví české 28, květen 2009
Aktualizace 20:20 --- takže už mi zbývá přeložit pouze IDS_CALENDAR_DAYVIE...!!! Vše ostatní je už v češtině... Zajímavý je, že v anglický verzi se mi normálně objeví české 28, květen 2009
-
budulinekcz
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD
Duttyho ROMky
dutty včera wrote:hi guys been really busy last few days with work andfamily and havent had time to work on v3.5 yet, I wil wait for a new rom with new manila or roll back to v2 manila, I've have been using wm6.5 over a week so I forgot what most issues was but I will release hopefully the final wm6.1 in two weeks time, Its hard to work on two roms with one device.good night
-
georgesandall
- nováček

- Zařízení: Delll Streak mini 5
Duttyho ROMky
Jen moje zkušenost,.. nahodil jsem 6.5 a nový bar s barevnými ikonami z XDA,...nešlo mi otevírat maily po odinstalaci opět mail funkční,...tak kdo s tím má problémy ,..bacha na to 
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
Duttyho ROMky
Nová (patrně poslední) Duttyho ROM na WM6.1 je uvolněna
[ROM] [May 30][Dutty's V3.5 XT Ship] [5.2.21051.1.6.4] [Changelog 1-7] [Online]
http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=6
[ROM] [May 30][Dutty's V3.5 XT Ship] [5.2.21051.1.6.4] [Changelog 1-7] [Online]
Duttyho ROMky
No to snad ne, před 5min jsem doflashoval a doupravil si 3.3XT s tím, že 3.4 není nic moc a 3.5 bude kdoví kdy 
Mno nechce se mi to dělat hned celé znova, tak počkám na reference, jestli má cenu jít z 3.3 (tu má většina z vás) na 3.5
Mno nechce se mi to dělat hned celé znova, tak počkám na reference, jestli má cenu jít z 3.3 (tu má většina z vás) na 3.5
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

Duttyho ROMky
A obratem vydána i verze 3.6 s označením Final...
Duttyho ROMky
No vzhledem k tomu, jak rychle chrlí nové a nové ROMky, tak já bych si z nich neinstaloval ani jednu.
Duttyho ROMky
No co jsem na fóru na XDA pochytil, tak tam sice píší, že v3.6 je rychlá a stabilní, nicméně se tam dohadují o chybě SMS v Unicode? která by se měla projevovat v ROMce s manilou 3.0, proto Dutty vydal ještě verzi 3.6 s Manilou v2.1. O další chybě píšou u verze s MSVC, přímo v aplikaci MSVC....
No uvidíme, až se trochu více (podrobněji) rozepíší...
Duttyho ROMky
Mám nepříjemný problém s Duttyho ROMkama. Dělala to už 2.3, a teďka 3.3 to dělá taky - při přijaté SMS nefunguje (nebliká) signalizační dioda. Při ostatních událostech (slabá baterka, nepřijatý hovor, nabíjení) je všechno jak má, ale u těch SMS je hluchá :-/ Dělá to i na čisté ROMce, tj. HR nepomůže. Na origo ROMce to jelo.
Celkem mi to vadí, nepotkal někoho podobný problém, resp. jeho řešení?
EDIT: jsem noob, neměl sem to zapnuté. Ale nechám to tu případně pro ostatní - nastavení zvuků - notifications a při new text message zatrhnout Flash Light a na unlimited
Celkem mi to vadí, nepotkal někoho podobný problém, resp. jeho řešení?
EDIT: jsem noob, neměl sem to zapnuté. Ale nechám to tu případně pro ostatní - nastavení zvuků - notifications a při new text message zatrhnout Flash Light a na unlimited
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

Duttyho ROMky
Ano, 3.6 je ve dvou verzích - s Manilou 2.0, kde by se chyba neměla objevovat (jde o nemožnost použití TF prostředí pro odeslání SMS) a pak v nové verzi 2.1 kde se u některých uživatelů chyba objevuje. Já jsem ji ale nepozoroval, takže jsem nainstaloval poslední ROM v3.6 s Manilou 2.1 a prozatím všechno běží jak má. V průběhu dneška se chystám na důkladnější otestování + instalaci vlastních SW, tak uvidíme. Rychlost je ale perfektní!TALI wrote:No co jsem na fóru na XDA pochytil, tak tam sice píší, že v3.6 je rychlá a stabilní, nicméně se tam dohadují o chybě SMS v Unicode? která by se měla projevovat v ROMce s manilou 3.0, proto Dutty vydal ještě verzi 3.6 s Manilou v2.1. O další chybě píšou u verze s MSVC, přímo v aplikaci MSVC....
Duttyho ROMky
opäť mám pocit stratenosti
prešiel som z 2,9 na 3,4 a chcel by som to na nejaký čas uzavrieť, trochu si to prispôsobiť... ale vôbec neviem, či sa oplatí prechádzať teraz na tú 3,6... Neviem, ako Dutty môže označiť Romku za Final, keď sú tam bugy. Final by mala byť vyladená podľa mňa. Len škoda že sa pustil do tých 6,5 romiek. Teda mám pocit, že tieto 6.1 už nedotiahne na takú úroveň, aby to stálo za to.
A ako je to s tými 6.5 romkami? Používa ich niekto z Vás? Aký je tam rozdiel? oplatí sa prechádzať? A ono je možný potom Downgrade v prípade napríklad reklamácie...?
A ako je to s tými 6.5 romkami? Používa ich niekto z Vás? Aký je tam rozdiel? oplatí sa prechádzať? A ono je možný potom Downgrade v prípade napríklad reklamácie...?
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

Duttyho ROMky
Souhlasím, že příliš mnoho nových ROM v tak krátkých časech nesvědčí o ničem dobrém. Nicméně chápu-li dobře z kontextu XDA-Developers, tak poslední 3.6 Duttyho ROM je finální co se týče funkčnosti (neměla by obsahovat žádný zásadní bug) a zároveň poslední 6.1 ROM, kterou Dutty pouští ven. Takže jestliže WM6.1 a Dutty, pak rozhodně 3.6
Ohledně 6.5 ROM jsem osobně skeptický, nevidím v nich žádný zásadní přínos, navíc Duttyho 6.5 ROM jsou momentálně opravdu i označované jako testovací, tam bych na ně pro spolehlivé používání HD nesázel...
Jinak downgrade je možný, probíhá úplně stejně jako nahrání kterékoliv jiné verze ROM.
Ohledně 6.5 ROM jsem osobně skeptický, nevidím v nich žádný zásadní přínos, navíc Duttyho 6.5 ROM jsou momentálně opravdu i označované jako testovací, tam bych na ně pro spolehlivé používání HD nesázel...
Jinak downgrade je možný, probíhá úplně stejně jako nahrání kterékoliv jiné verze ROM.
Duttyho ROMky
Pouzivam ROM 6.5 asi mesic a vim, ze se uz k Duttyho 6.1 nevratim, uz jsem si zvykl na 6.5 navic Miriho v14 mi prijde urcite rychlejsi nez Dutty 3.3 kterou jsem zkousel naposledy.
At si kazdy flashne co mu vyhovuje. Z 6.5 se muzes vratit na tovarni stejne jako z duttyho 6.1
At si kazdy flashne co mu vyhovuje. Z 6.5 se muzes vratit na tovarni stejne jako z duttyho 6.1
-
budulinekcz
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD
Duttyho ROMky
Takže u nas v T-mobile siti se sms bug neprojevuje, zkoušel někdo tuhle verzi s O2? Jinak u puvodni 3.0 romky se objevuje nepříjemná drobnost, že po "uspání" HDčka se při probuzení vrací vždy na home screen a ne na záložku, kde se uspalo. Co jsem proletěl rychle XDA, tak Dutty přidával nějaký "home fix", jedná se teda o opravu tady tohohle a nové romky už to nedělaj?
Duttyho ROMky
S tím downgradem je to jak píšou ostatní, ale při reklamaci by mohl být problém, kdybys tam měl nahranou neoficiální ROMku. Proto by bylo dobré tam dát zpátky stock SPL (jak ti píše v boot loaderu 1.56 asi Olinex, to by tam být nemělo) a následně flashnout nějakou origo ROMku.