Internetový prohlížeč SkyFire ve verzi 1.0 a stále zdarma

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Oblíbený internetový prohlížeč SkyFire se dočkal finální verze 1.0. Autoři opravili velké množství dříve nahlášených bugů a zapracovali na kompatibilitě pro různá rozlišení displeje, i když grafika v prohlížeči je stále optimalizovaná pro QVGA rozlišení, i díky tomu se instalátor zmenšil na příjemných 650 kB. Hlavní obrazovku prohlížeče můžete napojit na svůj Twitter/Facebook účet, při prohlížení internetových stránek oceníte podporu Flashe 10, Ajaxu, pokročilého JavaScriptu a dokonce i Silverlightu 2 (tady autoři tak trochu předhonili samotný Microsoft).

Bleskovka

SkyFire je i nadále dostupný jako freeware. Verzi pro smartphone telefony můžete stahovat zde, pro Pocket PC použijte tento odkaz. Další informace najdete na oficiálních stránkách programu.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Jirko, zkoušel jsi to osobně, nebo jen čerpáš z jiných zdrojů? Nebo pokud to někdo zkoušel, když otevřu stránku na VGA, je písmo scalované, tedy jsou vidět zuby u pixelů, nebo je nativní VGA? (kromě grafiky prohlížeče, ta se zřejmě scaluje)

Jde nějak jednoduše během surfování vidět horní lišta WM?

Asi stejně zůstanu věrný NetFrontu + Opera Mobile 8.65 (nikdy jsem si nemyslel, že by NetFront tak brutálně nestíhal tabulky)
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

ja som ho skusal na wvga a tie zuby su vidiet,ked dam zoom. Bez zoomu je to zase strasne zahmlene a skoro necitatelne.
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Jiří Hrma wrote:...při prohlížení internetových stránek oceníte podporu Flashe 10, Ajaxu, pokročilého JavaScriptu a dokonce i Silverlightu 2 (tady autoři tak trochu předhonili samotný Microsoft).
Jak předhonili? Vždyť SkyFire neumí zobrazit ani čistou HTML stránku. Všechno to běží na serveru SkyFire a do mobilního zařízení se už jen přenáší jen obraz ze stolního prohlížeče. Kdyby na svém serveru spustili Crysis a stremovali video do mobilního zařízení, bude se psát, že byli předhoněni výrobci HW? By mě zajímalo, za jak dlouho někdo spustí na svém serveru stolní Windows a bude obsah obrazovky přenášet do mobilního zařízení s tím, že budete mít v kapse stolní platformu.

Proč všichni tyhle pseudoprohlížeče tak žerou? Vždyť to nejsou prohlížeče internetových stránek, ale prohlížeče vzdálených virtuálních ploch.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

A jak myslíš, že funguje Opera mini? Úplně stejně, a přesto je velmi úspěšná a já osobně ji považuju za velmi zdařilý prohlížeč.

A klidně vemu pseudoprohlížeč, ostatně, proč ne, když mi nabízí mnohem více vymožeností než ostatní "normální" prohlížeče a já nepoznám, jestli se to vykresluje u mně nebo někde na serveru.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

IkE Blaster: jj zkoušel na WVGA (viz. screenshoty) a to písmo se opravdu scaluje, takže nejlépe to zatím asi vypadá na QVGA displejích.

RDT: Ano, s tím přenosem máš pravdu, ale i tak musíš uznat, že SkyFire nabízí dost zajímavých funkcí (a je zdarma), a proto nevidím důvod, proč bych o něm nemohl napsat.
Arthenik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Blackstone

Post by Arthenik »

ziminix wrote:A jak myslíš, že funguje Opera mini? Úplně stejně, a přesto je velmi úspěšná a já osobně ji považuju za velmi zdařilý prohlížeč.
Ta ale neposila screenshoty vzdalene plochy, jen zkomprimuje prenasena data sluzbou Turbo.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

abych někomu na server posílal svoje hesla, ne? nemám tyto rádobyřešení v oblibě
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Post by Aspire »

Dnes jsem ho vyzkousel na D2. Zdalo se mi, ze prohlizec beha svizne, nacita stranky bez problemu a rozumi si dokonce i prihlasovacim oknem ogame. :-)
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Post by AtoM. »

Koukám, že skyfire toho zvládne hodně. Ale jedna věc by mě ještě zajímala.
Mohl bych pomocí skyfire živě streamovat video na justin.tv? Jde hlavně o to, jestli skyfire dokáže používat kameru pro videohovory jako webcam. Pak už by to teoreticky neměl být problém.
Pokud by to byl někdo ochotný zkusit, stačí jít na http://www.justin.tv/user/broadcaster_login
login: smartmania heslo: skyfire
díky moc
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Hm, tak jsem ho zkusil a stejně jako starší verze zase rychle odstranil...na Iris, tFront a dokonce ani Operu to podle mě nemá ani omylem.
Post Reply

Return to “Aplikace”