Lukáš Mano wrote:HD jsem měl, rozdíly jsou jen které si uvedl a krom toho TP2 má menší displej. Ale bohužel je pro mě klávesnice směrodatná takže jasná volba. Jinak jak už sem psal rychlost celého systému je úchvatná, ale to poslední ROM na HD také.
Chtěl bych se zeptat na tu klávesnici - nějak se nedokážu rozhodnout. Chci HTC, ale nevím které. TD2 mi přijde ten display takový užší, ale fyzicky jsem viděl akorát THD, který se mi líbil. Jsem celkem na psaní, komunikaci, a tak jsem původně myslel, že TP2 je jasná volba. Nicméně mám trochu strach o rozměry, respektive váhu - těch 187g je celkem dost.
Četl jsem někde názor, že si člověk na SW klávesnici za chvíli zvykne (v tom případě bych šel do THD). Nevím tedy, jestli dát přednost skladnějšímu a lehčímu stroji s SW klávesnicí, nebo zdali je HW klávesnice pro člověka hodně píšícího opravdu takové plus, že se smíří s těmi rozměry/váhou (takovou cihlu už do kapsy nedáš

).
Někdy je asi lepší tyto věci vidět fyzicky a potěžkat si je, takže asi nezbude než počkat, až to nějaký kamenný shop bude mít skladem.