sms - cislo nie meno....
sms - cislo nie meno....
Zdravim....
Chcem sa spytat..... Preco ked mi pride nova sms tak mi pride z telefonneho cisla a nie z osoby ktoru mam v mojom zozname pod tymto cislom ulozene.
Diky
Chcem sa spytat..... Preco ked mi pride nova sms tak mi pride z telefonneho cisla a nie z osoby ktoru mam v mojom zozname pod tymto cislom ulozene.
Diky
sms - cislo nie meno....
A máš kontakty zkopírované v telefonu nebo je máš pouze na SIMkartě?
sms - cislo nie meno....
no nemam skopirovane?... je to potrebne urobit?
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
sms - cislo nie meno....
No mít Pocket PC a kontakty na SIM? I toto už je možné? Trochu mi to připomíná ten vtip o Rusácích jak reklamovali ty motorové pily, ptz s nimi řezali ručně...
Moc se omlouvám za OT, ale některým lidem tyto přístroje prostě do rukou nepatří!
Moc se omlouvám za OT, ale některým lidem tyto přístroje prostě do rukou nepatří!
sms - cislo nie meno....
mike-biker: Parádní přirovnání 
sms - cislo nie meno....
Je jasné, že s kontakty se dá pracovat pořádně, jen když jsou v přístroji, nicméně já osobně bych se původní kontaktů na SIMce nezříkal, když se něco stane s HáTéCéčkem, šup s kartou do náhradní staré mašiny a dá se aspoň volat...
Ale ještě jsem nepřišel na to, jak nastavit přístroj, aby zobrazoval v kontaktech jen kontakty v paměti přístroje, protože po zkopírování to nabízí samé duplicity.....
Ale ještě jsem nepřišel na to, jak nastavit přístroj, aby zobrazoval v kontaktech jen kontakty v paměti přístroje, protože po zkopírování to nabízí samé duplicity.....
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
sms - cislo nie meno....
Toto jde vyřešit jedině nainstalováním nějaké aplikace co umí skrýt kontakty ze SIM karty.
Hledej program: ING HideSIM V 2.1.cab
Edit: Tak jsem ti to našel. NA XDA , ale určitě to tu již bylo.
Hledej program: ING HideSIM V 2.1.cab
Edit: Tak jsem ti to našel. NA XDA , ale určitě to tu již bylo.
sms - cislo nie meno....
Zkus to a uvidíš.stano77 wrote:no nemam skopirovane?... je to potrebne urobit?
sms - cislo nie meno....
mike-biker- JAKY SI TY MUDRY!!!!....... TEBA JE TU SKODA...... 
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
sms - cislo nie meno....
nove TF3D umi kontakty sam vypnout a zobrazuji se ti jen jedny nebo oboje
sms - cislo nie meno....
aj kontakty som skopiroval do pda.... a aj tak nic... stale len cislo..... neviete poradit?
sms - cislo nie meno....
zkus tohle
btw SIM kontakty můžeš vypnout za pomocí HDTweak
btw SIM kontakty můžeš vypnout za pomocí HDTweak
- Attachments
-
- U doručenky jméno místo čísla.CAB
- (47.31 KiB) Downloaded 120 times
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
sms - cislo nie meno....
To stano77:
Odpověd na tvůj problém může být velmi jednoduchá.
Třeba jsi si čísla uložil ve špatném formátu. Myslím tím třeba špatnou mezinárodní předvolbu. +420, 00420 ,ale to by tyto kontakty nešli vytočit.
Napadá mě jen 1 rada: Kontakty vyzálohovat v PC. Pak kompletně vymazat jak SIM tak Pamět telefonu a následně zapsat do telefonu třeba jen 1 kontakt a vyzkoušet jestli se zobrazí jméno.
Standartně toto způsobují duplicity.
Odpověd na tvůj problém může být velmi jednoduchá.
Třeba jsi si čísla uložil ve špatném formátu. Myslím tím třeba špatnou mezinárodní předvolbu. +420, 00420 ,ale to by tyto kontakty nešli vytočit.
Napadá mě jen 1 rada: Kontakty vyzálohovat v PC. Pak kompletně vymazat jak SIM tak Pamět telefonu a následně zapsat do telefonu třeba jen 1 kontakt a vyzkoušet jestli se zobrazí jméno.
Standartně toto způsobují duplicity.