Vypnuté 3D Touch Flo - co na plochu?
Vypnul jsem si na HDčku aplikaci 3D Touch Flo. Poraďte mi prosím jak na plochu telefonu dostanu nějaké zástupce na aplikace a nebo jak tam přidám lepší funkce. V nastavení Windows není moc možností (nebo jo?), určitě jsou nějaké programy, které mi pomůžou.
Projdi si sekci s tématama, konkrétně hlavně "Jaký homescreen / tematko používáte ?". Najdeš tam inspiraci a dost často je tam psáno i jak byla plocha vytvořena, jakým softwarem.
Na zástupce je dobrý UltimateLaunch, SPB Pocket Plus nebo SBSH iLauncher.
Dobrý plugin je taky HomeScreen PlusPlus, který kromě pěkných, velkých hodin nabízí i spoustu měřáků a možnost personalizace, takže si můžeš vytvořit vlastní skin(XML), do kterého si naházíš co budeš potřebovat, zástupce, zmeškané zprávy/hovory, správce bezdrátových sítí atd., možností je tam dost.
Mezi takovéhle multi-programy patří i rlToday a ThrottleLauncher.
Pěkný today plugin nabízí taky Resco Contact Manager, ale na druhou stranu, je podmíněný používáním toho správce kontaktů.
Na zástupce je dobrý UltimateLaunch, SPB Pocket Plus nebo SBSH iLauncher.
Dobrý plugin je taky HomeScreen PlusPlus, který kromě pěkných, velkých hodin nabízí i spoustu měřáků a možnost personalizace, takže si můžeš vytvořit vlastní skin(XML), do kterého si naházíš co budeš potřebovat, zástupce, zmeškané zprávy/hovory, správce bezdrátových sítí atd., možností je tam dost.
Mezi takovéhle multi-programy patří i rlToday a ThrottleLauncher.
Pěkný today plugin nabízí taky Resco Contact Manager, ale na druhou stranu, je podmíněný používáním toho správce kontaktů.
-
- redaktor
- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Jinak doporučuju vlákno 'Jaký homescreen/témátko používáte' procházet od konce k začátku, je tam těch příspěvků požehnaně a ty uplně první už jsou i tři roky staré