Nestává se příliš často, aby na nějaký Windows Mobile komunikátor běžel v televizním vysílání reklamní spot, i když někteří čtenáři budou mít v paměti nedávnou kampaň Samsungu Omnia, jehož reklama se pravidelně objevovala v hlavním vysílacím čase. K něčemu podobnému se nyní ve Velké Británii odhodlalo také HTC, které v krátké reklamě propaguje zařízení HTC Touch Diamond2.
Kvalita videa není příliš dobrá a ani samotný spot ve mně žádný hluboký dojem nezanechal. Nejde o žádnou agresivní reklamu, ale pokud patříte mezi fanoušky tohoto výrobce, neměli byste ji minout .
Mno, já mám radši takhle umírněné reklamy, než nějaké milionové spoty se special FX, kde Vám výrobek cpou skoro do jednoho místa. Akorat aby ta reklama splnila funkci, tak měli na konci aspoň D2 ukázat pořádně ze všech stran a pár záběrů na WM by taky nebyly na škodu. Viz třeba reklama na XPERII - v samotné reklamě se X1čka mihne jenom na pár okamžiků, celý video lítají papírové vlaštovky, hraje příjemná hudba, není to kýčovité, ale na konci je zvlášť preview zařízení.
Tahle reklama je sice 'v pohodě', ale být laikem, tak zaregistruju maximálně že je to reklama ně nějakej telefon s dotykovým displayem značky HTC, ale vubec bych nevěděl, že je to nějakej Diamond 2 a že to má OS Windows Mobile.
je to v takovym lehcim stylu ta reklama, ale myslim si, ze vedi co delaji (podvedomi je silna vec). ale teda nerekl bych zrovna, ze minutova reklama je kratka v pomeru k ostatnim reklamam.
Strašná nuda. Výrobek má zaujmout - ne unudit. Některé reklamy díky svému nápadu přetrím, ale když by šlo přes minutut toto, tak radši na chvilku přepnu na jiný program.