Java na HD

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Post Reply
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Java na HD

Post by YAMATO »

S emulátorem (Esmertec Jbed) jako takovým jsem spokojený, používám ho jen na Operu mini, ale až na jednu věc, totiž když ho zminimalisuju, tak pak je OM často zamrzlá. Většinou pomůže ji zas zminimalisovat, ale někdy je potřeba i vícekrát, což je samozřejmě otrava. Poraďte mi nějaký spolehlivější emulátor.

Hledal jsem tady http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407667, ale nějak s tím zřejmě neumím, sice mi to krásně přeinstalovalo starý emulátor, ale ten nový buď nedokáže najít nic k instalalci, nebo ano, ale pak to hlásí "Chyba soubor (???)".
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Java na HD

Post by YAMATO »

Hm, tak další divná věc s Javou. Když zaškrtnu "Na pozadí", tak již nezamrzá...ale když chci zároveň použít Operu 9.5, tak mi tak vyskakuje Opera mini, když ji otočím na Landscape. Java na WM je opravdu podivně řešena...

Edit: tak kdyby jen s Operou. To samé to dělá s Iris, PIE atd. Na HD i na Diamondu. Mám prakticky v obou to samé, tak nevím, zda jde o vlastnost nebo se to s něčím bije. Dělá to i někomu jinému?
charli
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Java na HD

Post by charli »

Zdravím,chci se zeptat ohledně Javy,zkusil jsem nainstalovat na HTC touch HD program keepinfile.V HD je Jbed,nabídlo to instalaci do root, nebo vytvořit adresář.Nedal mi vybrat kam a mě přišlo,že je to do stroje.já bych to ale chtěl na kartu.Znamená to,že mám nainstalovat nový Java midlet manager abych to mohl dávat na kartu? A jaký? Trochu mě už směroval Ike ale byl jsem ve špatném fóru tak bych to rád dořešil.Díky moc.
Post Reply

Return to “Software a multimédia”