Servis je dávno jinde:Chytrolín wrote:autorizovaný servis je v ČR jen jeden : VSP Data a.s. – GSM Service......
VSP DATA a.s.
servis GSM
servis Mio
Service Park area
Průmyslová 1181
391 02 Sezimovo Ústí II
Česká republika

Servis je dávno jinde:Chytrolín wrote:autorizovaný servis je v ČR jen jeden : VSP Data a.s. – GSM Service......

NeposkodisStano 74 wrote:A nepoškodím si používaním Kaiser príslušenstva miniUSB port? Koncovka je predsa len dosť odlišná.kome wrote:HTC USB ma audio kontakty z druhe strany ,ale jinak je HTC USB totozne s miniUSB. Přenaší jak data ,tak lze pouzit i pro nabijeni 5V z USB

Potřeboval bych poradit jak si můžu upravit ty registry, aby fungovalo TouchFLO 3D v češtině. Díky moc.roxtedy wrote:Tak mně ten FlipIT nechodí.. Jde nastavit jen WM manuálně landscape? Potřebuji dostat Tomtoma do landscape.. Celý Touch Flo 3D mám v CZ(úprava registrů) jen telefon mám anglický, s tím asi nepůjde nic udělat, že? Díky

Před tou T9 varuju, rozkope klasickou telefonní klávesnici. Není to jen má zkušenosti, potvrdili to i ostatní uživatelé. Samotné počeštění TF3D - žádný problém.rampage wrote:jak a co na registry najdeš na smartwiki a počeštění TF3D a česká T9 tady (odzkoušeno)

Mne, jak zminuji taky ostatni, ceska T9 rozhodila (znemoznila) ostatni klavesnice, tato tvoje ceska T9 to opravdu nedela?roxtedy wrote:čau, suprovou T9 máš tady... mám ji testnutou, píše i bez diakritiky:)
http://rapidshare.com/files/233033175/i ... nd2_kb.cab

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest