Problém při flashování
Problém při flashování
Dobrý den,
při flashování ROM v mém býtě vypadl proud a od té doby trvá velmi dlouho HTCčku naběhnout (tj. Launching TouchFLO 3D apod.).. i poté ale nereaguje na sítě ani na mou SIM kartu.
Chtěl bych se proto zeptat, zda-li je možné znovu flashovat originální ROM výrobce a zda-li by přerušení spojení mezi PDA a PC mohlo vyvolat tuto poruchu (tím ji i odstranit)?
Děkuji za odpověď
Trex
při flashování ROM v mém býtě vypadl proud a od té doby trvá velmi dlouho HTCčku naběhnout (tj. Launching TouchFLO 3D apod.).. i poté ale nereaguje na sítě ani na mou SIM kartu.
Chtěl bych se proto zeptat, zda-li je možné znovu flashovat originální ROM výrobce a zda-li by přerušení spojení mezi PDA a PC mohlo vyvolat tuto poruchu (tím ji i odstranit)?
Děkuji za odpověď
Trex
Problém při flashování
Jo, to rozhodně jo. Naflashuj to znovu nebo tam dej jinou.
Problém při flashování
Nevím jestli něco dělám špatně, ale nejde mi to naflashovat. PC vůbec neregistruje připojený PDAčko.dvzd wrote:Jo, to rozhodně jo. Naflashuj to znovu nebo tam dej jinou.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Problém při flashování
to trexi
Z důvodu výpadku proudu je bezpečnější ale i rychlejší flashovat přímo z karty. V tomto stavu se Vám asi k AS nepřipojí.
Vytáhněte kartu, ve čtečce na ni (do rootu) nahrejte ROmku (RUU_signed.nbh), přejmenujte na BLACIMG.NBH, vypněte HDčko a pak držet současně volumedown a POWER a pak už jen sledovat display.
Jo a baterie musí být nabitá na více než 50 %.
Z důvodu výpadku proudu je bezpečnější ale i rychlejší flashovat přímo z karty. V tomto stavu se Vám asi k AS nepřipojí.
Vytáhněte kartu, ve čtečce na ni (do rootu) nahrejte ROmku (RUU_signed.nbh), přejmenujte na BLACIMG.NBH, vypněte HDčko a pak držet současně volumedown a POWER a pak už jen sledovat display.
Jo a baterie musí být nabitá na více než 50 %.
Problém při flashování
Děkuji za radu. 
Necituj poslední příspěvek. ziminix
Necituj poslední příspěvek. ziminix
Problém při flashování
preklopil sem HD na ROM 1.56.401.0 a od te doby se mi nechce rozjet storage card. Nekdy se po soft resetu tvari jako instalovana, ale pri prohlizeni jejiho obsahu se ztrati a hlasi se jako nenaistalovana. Prosim o radu zkusenejsi HDeckare...
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Problém při flashování
Jelikož jsi jediný co si na to stěžuje,tak to spíše než na ROM vypadá,že bude opravdu problém s kartou.
Zazálohuj si data z karty a zkus ji naformátovat. Někde tu byl návod co a jak.
Nebo si půjč jinou (prohodte je s kamarádem) aby jsi ji otestoval.
V poslední řadě můžeš zkusit přeflashovat zpět na původní ROM aby jsi zjistil,že to není ROMkou.
PS: ještě mě napadla blbost,ale nemohlo se ti stát,že při sundaném krytu jsi si jí zmáčkl a ona není pořádně docvaklá ve slotu. Vyndej jí a znovu pořádně docvakni. (
někdy možná zbytečně hledáme složité vysvětlení a kravinu přehlédneme
)
V poslední řadě můžeš zkusit přeflashovat zpět na původní ROM aby jsi zjistil,že to není ROMkou.
PS: ještě mě napadla blbost,ale nemohlo se ti stát,že při sundaném krytu jsi si jí zmáčkl a ona není pořádně docvaklá ve slotu. Vyndej jí a znovu pořádně docvakni. (
Problém při flashování
hafush wrote:Jelikož jsi jediný co si na to stěžuje,tak to spíše než na ROM vypadá,že bude opravdu problém s kartou.
PS: ještě mě napadla blbost,ale nemohlo se ti stát,že při sundaném krytu jsi si jí zmáčkl a ona není pořádně docvaklá ve slotu. Vyndej jí a znovu pořádně docvakni. (někdy možná zbytečně hledáme složité vysvětlení a kravinu přehlédneme
)
Ok dikes, dneska konecne testnu kartu v jinem HTC a jinou kartu v mem, s formatovanim pockam do te doby.
Ps: tim to neni, nekolikrat jsem kartu vyndal a opet poradne zamackl, zpocatku se tvari ze je v mobilu, ale pak zmizi
- webspider
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD, Nokia N95, Iphone 3GS 16GB
Problém při flashování
Vím, že se to nedá srovnávat
Ale měl jsem na N95 stejný problém. Stačilo Kartu jen zformátovat a nahrát na ní nový data a vše jelo jak má.
Problém při flashování
Není jediný.Mám stejný problém.Ale zvláštní je,že mi dělá jen na nekterých ROM.
Problém při flashování
Tak jsem prošel xda a zjistil,že tento problém mají desítky uživatelů,většinou po flashi na 1.56 ROM. Řešení zatím nikdo nevymyslel,doporučují formátovat kartu na FAT32 64 kb.Tak to zkusím a uvidím.