iPaq 614c utils / nova verze / cz klavesnice / cz xT9

Diskuze o komunikátoru HP iPaq 614
Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

iPaq 614c utils / nova verze / cz klavesnice / cz xT9

Příspěvek od kissman » pon črc 28, 2008 17:42

Aktualizace: 4.8.2008 - ver5

Tak po slibovani pridavam prvni release iPaq 614c utils. Kdo by mel nove fce ktere pridat (problem + reseni) sup sem s nim :) Jinac nastroj je to pro ty, ktery nechcou hledat nekde caby, regedit... popr. casto flashuji tak jako ja a maji program stale na karte a po flashi pouze pusti a hotovo :) Urceno pro ROMky od Yevg001, ostatni install .net :)

ToDo: pridat nove features
Use: instalovat cab a spustit pres menu "Programy"
Zname chybky: o zadne ted nevim

Zatim dosle navrhy: [zapnout/vypnout GPRS disconect][zapnout/vypnout threaded sms][pridat SR a HR][lokalizace today][prehodit hlavni menu do CZ][moznost instalace ceske xT9 (thx to powerlifter)]

Changelog v5: pridana CZ xT9 s podporou HW klavesnice a prekopano do CZ
Přílohy
Jan Pichrt iPaq 614 utils v5.cab
v5
(1.47 MiB) Staženo 1236 x
Bez názvu.PNG
screenshot
Bez názvu.PNG (28.69 KiB) Zobrazeno 13659 x

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pon srp 04, 2008 22:40

nova ver. 5 s pridanou xT9 a prekopana do cestiny :) enjoy

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte srp 05, 2008 10:51

Tak vis co, muzes si stale rikat, ze mas stary dobry "poctivy" eurotel :P Sam mam porad EUROTEL-CZ

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » úte srp 05, 2008 10:53

urcite by to slo :) ale to budou chtit i ostatni :-D tak nevim jak to vyresit pro vsechny tri... :) me to na eurotel pise EUROTEL PRAHA :-D

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Příspěvek od murder » úte srp 05, 2008 11:10

Tady jsem vytvořil klíč pro všechny operátory CZ (nevím kódy slovenských) tak se to nemusí řešit jednotlivě po jednotlivých operátorech. Teď záleží na zájmu ostatních.

Mě to taky psalo Eurotel Praha :oops:

Tak jsem přidal i SK operátory. Pokud tam chcete třeba Sluníčko :lol: tak si to otevřete v texťáku a přepište název operátora na "sluníčko"

Příloha smazána nechci podporovat kissmana

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » úte srp 05, 2008 11:16

a ted tam nekdo bude chtit mit zase misto Vodafone "Slunicko" atp :-D to je tezky :) jako cab a reg to tam rozhodne davat nebudu :) bude to jen dalsi fce ktera primo zapise hodnotu do registru :)

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » stř srp 06, 2008 7:03

Ja by som sy chcel opýtať, či by nešlo zapracovať aj nejaký postup na xT9 v slovenčine?

powerlifter
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř dub 23, 2008 18:33
Zařízení: BlackBerry Bold 9000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od powerlifter » stř srp 06, 2008 8:06

Kdyz sezenes slovensky slovnik tak by to nemel byt problem ale musi to byt ten novejsi s koncovkou *.ldb ne *.dll.

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » ned srp 10, 2008 15:45

Mám len *.ldb.dll a *.kbd.dll

tomas_m
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon čer 30, 2008 19:11

HW klavesnice

Příspěvek od tomas_m » pon srp 11, 2008 18:17

zdravim, je potreba pro rozchozeni HW klavesnice nejaky zvlastni postup nebo figl?? tuhle aplikaci jsem nainstaloval zapnul xT9,naistaloval CZ slovnik (udelal sem i SW reset) ale HW klavesnice pise porad cisla :(

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pon srp 11, 2008 18:20

pro instalaci cz klavesnice slouzi tlacitko instaluz cz klavesnici, potom zacne instalace Resco Keyboard, po instalaci zvolis cestinu a restartujes stroj...

Uživatelský avatar
xjanosik
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř čer 04, 2008 13:09
Zařízení: Htc Diamond 2, Ipaq 614c,

Příspěvek od xjanosik » úte srp 12, 2008 21:34

Prosím poriešte niekto i Slovak xt9. I ja som hľadal potrebný súbor ale dopadol som ako :Diamant

Kde nič tak nič.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » čtv srp 21, 2008 19:34

zitra rano bude nova verze BEZ Resco Keyboard avsak S ceskou SIP :) netreba nic kupovat a klavesnice bude ceska, systemova :) tudiz zadne zdroje vam to nezabere :) :wink:

sam
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned črc 27, 2008 22:20

Rano rano raničko :o)

Příspěvek od sam » pon srp 25, 2008 18:38

Každé ráno čekuju :o) které ráno se to tu objeví? :o)

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pon srp 25, 2008 18:43

omlouvam se :) zjistil sem problemy se sip vs. wifi :) az doresim, bude update

Uživatelský avatar
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 162
Registrován: čtv bře 15, 2007 8:15
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Bydliště: Přerov

Příspěvek od Strunečka » stř zář 03, 2008 7:56

Mel bych dotaz, mozna se to tady uz probiralo, ale jak psat smsky normalne na klavesnici jak na mobilu, jde to nebo ne? Mam sunnysoft malou cestinu, to je ta mala klavesnice. Normalne kdyz pisi, musim kazde pismeno nebo slovo potvrdit enterem, je to pomale a moc otravne :-(

churos
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: čtv dub 10, 2008 11:49
Zařízení: Gsmart 1205

Příspěvek od churos » čtv zář 04, 2008 17:06

Ahoj, tak jsem dneska dal telefonu posledni sanci a kopnul do nej WM6.1_20270by_YEVG001. Vse super, vytky ktere jsem k nemu mel, se zmenili, takze jeste zustane doma. Akorat ta tvoje utilita mi tam nebezi. Nainstaluju a pri spusteni mi zarve ze mam spatnou verzi .NET Compat Framework a ze chce novejsi. Kdyz i z MS stahuju verzi 2.0 SP1 tak mi hlasi ze v telefonu u z je novejsi verze.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pát zář 05, 2008 4:15

pouzij framework verze 3.5 :)

Johny-D
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: pát dub 04, 2008 6:53

Příspěvek od Johny-D » sob zář 06, 2008 19:45

kde se dá stahnout pro windows mobile? Vždy mi to najde jen na pc

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » sob zář 06, 2008 19:45

Vecer ho uploadnu...

/edit: muzes stahovat tady - http://pichrt.info/index.php?docs

Odpovědět

Zpět na „HP iPaq 614“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti