Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od hafush » sob bře 07, 2009 23:01

Tak jak jsem slíbil,tak plním.
Zde máte českou lokalizaci k programu Advanced Configuration Tool 3.3.
Musím uvést,že při výrobě této lokalizace jsem čerpal z překladu jedné ze starších verzí tohoto programu.
Instalace:
Nejpve si nainstalujte program Advanced Configuration Tools 3.3 . Stáhnete ze stránky výrobce. Odkaz ZDE
Dále stačí rozbalit archív a soubor AdvancedConfig_0405.xml nakopírovat do složky Windows.
Pokud používáte jinou lokalizaci systému než CZ , tak soubor přejmenujte dle kódu z tohoto odkazu.
Např. : EN = AdvancedConfig_0409.xml
SK = AdvancedConfig_041b.xml
P.S. : Pokud přepisujete původní EN soubor, tak si ho můžete zálohovat pro možný návrat zpět k EN.

Obrázek

V případě,že najdete v překladu chybu,nebo by jste některou položku přeložily jinak,můžete mi napsat soukromou zprávu a já rád všechny chyby opravím dle vašich požadavků.

Historie oprav:
v.1 - První vydání
v.2 - Oprava chyby okolo šířek a výšek posuvníků, texty manager místo manažer. info
v.3 - Opava špatného překladu položky: Ostatní-Přechod na letní čas. info
Přílohy
Advanced config 3.3 CZ.png
Screen z české lokalizace
(124.58 KiB) Staženo 4841 x
AdvancedConfig_0405.rar
Advanced config 3.3 - česká lokalizace v.3
(13.18 KiB) Staženo 1503 x

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 409
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od dvzd » ned bře 08, 2009 17:36

Dík.

http://touchxperience.com/en/applicatio ... 11/16.html

Asi chybka:
Uživatelské prostředí > Výška šipky horizontálního posuvníku > V popisu je napsáno, že "Definuje šířku šipky ..."

Čtvrtek
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pon črc 30, 2007 7:04

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Čtvrtek » ned bře 08, 2009 22:09

jinak tohle jsem zkoušel a maká to spolehlivě i s češtinou, tak u toho HD tweaku nevim....

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od hafush » pon bře 09, 2009 9:08

To: dvzd
Díky za upozornění. Nějak jsem se v těch výškách,šířkách posuvníků a šipek zamotal.
V původním příspěvku jsem dal již opravenou verzi. V ní jsem i vyměnil názvy manažer za Manager. Nějak se mi nelíbil tento překlad názvů.

Jestli máte kdokoli nějaké přání co se týká krkolomnosti některých překladů,nebo přání ponechat kvůli přehlednosti něco v EN , tak dejte vědět. V těch složitějších věcech,kde jsem nevěděl co opravdu znamenají a dělají,tak tam budou i nějaké nesrozumitelnosti.

Pro porovnání - na stejném místě (složka Windows) jako je můj český soubor AdvancedConfig_0405.xml je i anglický AdvancedConfig_0409.xml . Pokud tedy CZ 405 vymažete,tak program najede v EN (409), která tam zbyde.

Instalace novějších (opravených) verzí : Stačí zase jen rozbalit a novým souborem AdvancedConfig_0405.xml přepsat starý soubor ve složce Windows.

Uživatelský avatar
Peatreas
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: ned led 11, 2009 2:31
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Peatreas » úte bře 10, 2009 11:39

Jen takový návrh, neměl by se tento topic přenést jinam než do podsekce Touche HD? Přece jen je to univerzální nástroj pro PPC, a já s MDA compactem IV, toužící po češtině :), jsem na tenhle topic narazil až přes bleskovku o HD Tweaku.

P.S. Od teď projíždím všechny podsekce, a když už tak už i smartphony :D

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od hafush » úte bře 10, 2009 11:45

Já se ničemu nebráním.
Toto je plně v kompetenci Jirky Hrmy.
Já tedy teď alespoň nahodím odkaz sem .

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » úte bře 10, 2009 11:52

Téma už jsem přesunul do sekce Programy. Na tu lokalizaci se mrknu později, teď jsem dodělal HD Tweak češtinu :-)

edit: Asi tu češtinu (překlad) vezmu úplně od začátku, mám rád když vidím originální anglické názvy, abych věděl co přesně překládám a plánuji udělat Advanced config SmartMania.cz edition (podobně jako v případě HD Tweaku). Dejte mi ale čas ;-)

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od matelkoxxl » úte bře 10, 2009 13:23

to jirka - tak to sa tesim a ckam na tu novu verziu :lol:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od tslany » úte bře 10, 2009 15:47

OT: vy se tu všichni pouštíte do lokalizací, a na mě už nic na překlad nezbyde :-D

stano77
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát říj 20, 2006 10:59
Zařízení: HTC Desire HD
Kontaktovat uživatele:

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od stano77 » čtv bře 12, 2009 18:56

No ja Tu cestinu nemôzem rozbehat..... Nainstalujem - Prepisem subor vo windows.... spustim.... a stale nie je cestina...... co robim zle? :evil:

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od hafush » čtv bře 12, 2009 19:06

Pokud máš systém v EN , tak můj soubor přejmenuj na AdvancedConfig_0409.xml a přepiš ten původní anglický.
Předtím si ale ten originální AdvancedConfig_0409.xml někam zazálohuj pro případ,že by se ti čeština nelíbila a chtěl jsi se vrátit zpět k EN.
V případě,že je stále problém,tak něco děláš špatně.

Edit: Teď jsom si všimol,že ty si zo Slovenska.
V případě,že máš systém lokalizovaný do slovenčiny,tak soubor s češtinou přejmenuj na AdvancedConfig_041b.xml

stano77
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát říj 20, 2006 10:59
Zařízení: HTC Desire HD
Kontaktovat uživatele:

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od stano77 » čtv bře 12, 2009 19:23

UZ TO IDE:::: Je potrebne to premenovat...... Dakujem

Uživatelský avatar
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 454
Registrován: čtv srp 21, 2008 23:08
Zařízení: HTC Touch HD CZ
Bydliště: Praha 4

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od hafush » čtv bře 12, 2009 20:25

Tak super.
Jakou používáš lokalizaci systému EN nebo SK ?
Link na seznam lokalizačních kódů, které systém používá jsem přidal do prvního příspěvku.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv bře 12, 2009 20:29

Tohle je pro mě zajímavý poznatek, až budu dělat cab instalátor CZ verze, tak tam přidám pro jistotu všechny kopie souborů pro ENG/CZ/SK ROM, aby to fungovalo každému :-)

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2021
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od koumes » čtv bře 12, 2009 20:32

No já nevím čím to,ale nemusel sem ani na jednom PDA nic přejmenovávat.Fšechny rom EN a region CZ.

stano77
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát říj 20, 2006 10:59
Zařízení: HTC Desire HD
Kontaktovat uživatele:

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od stano77 » čtv bře 12, 2009 20:47

romku som mal origos... a lokalizaciu SK... po premenovani... vsetko ok...

Fiktik
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv pro 25, 2008 10:30
Zařízení: HTC Touch HD - Blackstone

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Fiktik » sob bře 14, 2009 8:01

Snad nebude výrobcům programu a češtiny vadit, že jsem to dal do jednoho cabu. :wink: Po instalaci bude program česky v EN i CZ lokalizaci Blackstone (samozřejmě i v jiných přístrojích).
Před instalací odinstalujte jiné verze Advanced Configuration Tool. :!:
Advanced_Configuration_Tool_v3.3_CZ.cab
(306.53 KiB) Staženo 1027 x

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od jacek » sob bře 14, 2009 8:31

to Fiktik : odkaz na rapidshare nefunguje :-(
edit : lze pověsit .CAB někam jinam, kde lze stáhnout ?

Fiktik
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv pro 25, 2008 10:30
Zařízení: HTC Touch HD - Blackstone

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od Fiktik » sob bře 14, 2009 9:54

Odkaz na Rapidu funguje, ale dám to tedy ještě jinam... ;-)
http://czshare.com/627426/8M_z/Advanced ... 3.3_CZ.cab" onclick="window.open(this.href);return false; nebo
http://www.edisk.cz/stahni/18660/Advanc ... .72KB.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

Advanced Configuration Tool 3.3 - česká lokalizace

Příspěvek od jacek » sob bře 14, 2009 11:21

to Fiktik : Díky :smt023

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 hostů