Jaký backup místo Spb?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Jaký backup místo Spb?

Post by Milan Pištělka »

V tom bych taky viděl příčinu všech běd. Instalace jedině do stroje, karta občas zablbne.
Lynx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Huawei P30 Pro 8/256GB

Jaký backup místo Spb?

Post by Lynx »

Pak už nevím....
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Jaký backup místo Spb?

Post by YAMATO »

No vyřeším to stylem "kladivo na mouchy", budu dál používat Spb + navíc Resco. + PIM Backup, takže půl PPC budou jen zálohy :lol:
Lynx
přispěvatel
přispěvatel

Jaký backup místo Spb?

Post by Lynx »

Tak to Ti fakt nezávidím.... :tlem: :tlem: :tlem: :tlem:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Jaký backup místo Spb?

Post by YAMATO »

Takže je to na nic. Resco mi dělá to samé. bsolutně nechápu, jak můžou po HR dvě zálohy obnovit vše bez problémů až na jednu stejnou věc, která do té doby fungovala OK.
niky79
smartguru
smartguru
Zařízení: Diamond 2

Jaký backup místo Spb?

Post by niky79 »

Sir Andrew wrote:Osobně jsem používal PIM Backup, ale teď funguji s MyPhone.
Vždy je lepší všechno čistě nainstalovat, než řešit kompatibilitu s jinými ROMkami a PIM obnovím přes WiFi do minuty.
Tady jde ale o to, ze kdyz si nainstalujes jednu ROM a chces zkusit novou, udelas zalohu a hodis tam novou. A kdyz se ti nova nebude libit, das tu predchozi + obnovis zalohu. O tom to je.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Jaký backup místo Spb?

Post by YAMATO »

Tak jsem experimentoval, obnovoval jen něteré části a nakonec to nějak zbastlil jen obnovou Windows. V registrech zřejmě chyba nebyla, i když taky kdo ví, tak nevím proč a co, rozhodně je to pro mě nehezká zkušenost s zálohovacími systémy, zvlášť když ta samá záloha z Resca už jednou šla bez sebemenších problémů. ještě přes pár týdny jsem byl zvyklý po různých experimentech obnovit původní stav a bylo OK, teď abych se třásl kvůli kdejaké prkotině. Sakra, vědět tak v čem to může být... :roll:
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Jaký backup místo Spb?

Post by Ruslan Botsyurko »

Já používám SPB Backup už dlouho bez problémů, ale na WM6.5 mi prostě nefunguje ani záloha ani obnova. Vždycky naskočí koláč s čekáním, ale nic se neděje.
Takže to řeším tak, že si kontakty, sms, upomínky a kalendář zálohuju na Windows Live účet pomocí MyPhone. A maximální spokojenost. Nemusím se bát, že by se mi smazaly soubory se zálohou, je to praktické a instalačky programů, které používám, mám stejně v jedné složce, takže mi ani customizace systému nezabere moc času.
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Jaký backup místo Spb?

Post by Radek Hübl »

mně funguje na WM6.5 úplně bez problémů ale mám malý dotaz. co všechno spb backup zálohuje? když mám programy na kartě a přehodím ROMku bude si spb pamatovat odkazy na kartu?
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Jaký backup místo Spb?

Post by Ruslan Botsyurko »

EDIT: tak to bylo zřejmě starou verzí. Stáhnul sem si ze stránek SPB aktuální verzi a všechno šlape v pohodě i na WM6.5.

2MAO: Zálohuje uplně všechno, co budeš chtít. Od kontaktů, kalendáře, posledních hovorů , přes registry, programy z interního úložiska, dokumenty až po systémová data. Do systémových dat spadá i záloha složky /Windows, takže to zazálohuje i zástupce programů, které máš na kartě. Když uděláš kompletní zálohu, tak můžeš klidně udělat HR, pak obnovit zálohu a vše se vrátí do stavu, jaký byl před HR. Až na to teda, že tenhle postup někdy pomůže vyřešit nějaký ten problém, který nemá racionální vysvětlení. :tlem:
Lynx
přispěvatel
přispěvatel

Jaký backup místo Spb?

Post by Lynx »

SpbBackup na 6.5 bez problémů... :)
Firebrand
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Touch HD

Jaký backup místo Spb?

Post by Firebrand »

Tak se mi stalo to samé co popisuje Yamato. Akorát že jsem to nijak nevyřešil. prostě všechno funguje jen upomínky ne.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Jaký backup místo Spb?

Post by YAMATO »

Nechci tě strašit, ale nakonec to stejně zkončilo HR a kompletním nastavovám a instalováním. Mám takové podezření, že to můžou způsobit staré nevymazané upomínky, ale to je jen takové věštění.
Post Reply

Return to “Aplikace”