Tsowen a jine zmeny ikon

Diskuze o komunikátoru Samsung OmniaPRO (B7610)
Odpovědět
Anganiel
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř srp 01, 2007 9:18
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Tsowen a jine zmeny ikon

Příspěvek od Anganiel » čtv říj 22, 2009 19:29

Zdravicko,

zkousel jsem nainstalovat Tsowen Taskbar a je to parada az na ikony BT a EDGE (asi i GPRS). Nezkousel jste to nekdo? Na foru odkud jsem to stahoval psali o instalaci nejakeho sdkcerts, ale ani tohle nepomohlo :-(

Diky za jakekoliv info.

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Tsowen a jine zmeny ikon

Příspěvek od tompec » pát říj 23, 2009 7:33

Protože jsem nevěděl o co jde, tak jsem si to taky nainstaloval. Je to v.3 a předpokládám, že si mluvil o tom, že ikony sítě nejsou v barvách, ale jsou ČB. Je to asi tím, že ikony mají více než 65 tis. barev...
Přílohy
Screen002.jpg
Screen002.jpg (41.68 KiB) Zobrazeno 1900 x

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Tsowen a jine zmeny ikon

Příspěvek od niky79 » pát říj 23, 2009 8:16

Ja na Diamondu mam take Tsowen Taskbar, a vsechny ikony jsou ok.

"Je to asi tím, že ikony mají více než 65 tis. barev.."

To nemuzou mit ani omylem :-)

Anganiel
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř srp 01, 2007 9:18
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Tsowen a jine zmeny ikon

Příspěvek od Anganiel » pát říj 23, 2009 10:05

tompec píše:Protože jsem nevěděl o co jde, tak jsem si to taky nainstaloval. Je to v.3 a předpokládám, že si mluvil o tom, že ikony sítě nejsou v barvách, ale jsou ČB. Je to asi tím, že ikony mají více než 65 tis. barev...
Jo presne tohle jsem mel na mysli. Jeste uvazuju o tom, ze to bude mit co delat s tim, ze to neni HTC ale Samsung. Bracha ma TouchPro2 a jede mu to v pohode. Ale pravda je, ze rovnou cpal dllka a bmpcka do PPC, kdezto ja instaloval .cab.
A hlavne nektere knihovny se jmenuji primo htcblabla.dll tak to mozna bude tim. Az budu mit vice casu tak mrknu primo na knihovny a prohrabu se windows adresarem ve svem PPC.

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Tsowen a jine zmeny ikon

Příspěvek od tompec » pát říj 23, 2009 10:36

"Fyzicky" možná nemají, ale barevná paleta může být větší. Čím by to teda mohlo být, když předloha vypadá úplně jinak ?
http://forum.ppcgeeks.com/showthread.php?p=588794

-- pát říj 23, 2009 11:39 --
Anganiel píše: Az budu mit vice casu tak mrknu primo na knihovny a prohrabu se windows adresarem ve svem PPC.
Jo to by bylo fajn, na to já moc nejsem ani na to nemám čas :wink:

Anganiel
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř srp 01, 2007 9:18
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Tsowen a jine zmeny ikon

Příspěvek od Anganiel » stř říj 28, 2009 13:30

Tak jsem trosku zkoumal a dotazoval se primo autora. Nejaky pokrok tady je. Problem je ze misto Edge je tam rA a kdyz se pripojim k GPRS tak tam je ikona Edge. No polozim dalsi dotaz autorovi :)

-- stř říj 28, 2009 13:33 --
tompec píše:Protože jsem nevěděl o co jde, tak jsem si to taky nainstaloval. Je to v.3 a předpokládám, že si mluvil o tom, že ikony sítě nejsou v barvách, ale jsou ČB. Je to asi tím, že ikony mají více než 65 tis. barev...
Prosim Te, cim jsi tipnul obrazek plochy telefonu? :grin:
Přílohy
Home.JPG
Home.JPG (51.39 KiB) Zobrazeno 1345 x

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Tsowen a jine zmeny ikon

Příspěvek od tompec » stř říj 28, 2009 22:11

Ahoj, přímo v programech telefonu je program Screen Capture. Nastavíš si tam za jak dlouho se má obrazovka vyfotit a pak jen najedeš do jiného programu, nebo třeba i na tu plochu a ta se pak po té nastavené době vyfotí.
Najdeš to pak na disku v Obrázkách.

Anganiel
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: stř srp 01, 2007 9:18
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Tsowen a jine zmeny ikon

Příspěvek od Anganiel » čtv říj 29, 2009 8:56

Diky za info. Zkousel jsem to hledat, mel jsem takovy pocit, ze jsem tam neco takoveho videl, ale ted jsem to nemohl najit. Az total commander to nasel ve windows adresari, ale bohuzel to nejde spustit. Asi odpoledne zalohuju data a zkusit HR. Uvidime. Kazdopadne dik za info.

Mam prislibeno, ze bude fix, ktery upravi ikonky, takze dam vedet az to bude a jak to vypada :wink:

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Tsowen a jine zmeny ikon

Příspěvek od tompec » čtv říj 29, 2009 12:42

Výborně, výborně, jsem žádostiv. Dej pak vědět a zveřejni link.
Díky :wink:

-- stř lis 18, 2009 7:41 --
Anganiel píše:Mam prislibeno, ze bude fix, ktery upravi ikonky, takze dam vedet az to bude a jak to vypada :wink:
Jakpak to vypadá s tím updatem ?

BTW přestalo mi fungovat to ScreenCapture. Sice se obrazovka vyfotí, ale obrázek je černý...

-- stř lis 18, 2009 7:52 --

Štve mě, že to ScreenCapture nefunguje, ale vyřešil jsem to tímhle:
http://www.iliumsoft.com/site/fp/screen_capture.php

Odpovědět

Zpět na „Samsung OmniaPRO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů