HTC France potvrzuje: Nabušený model Evo 3D míří do Evropy!

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
asahi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Xperia X1, Xperia Arc

Post by asahi »

No paradni zprava. Tohle by mohlo byt do tech 15K, nekdy kolem zari a v exkluzivni akci htc zapolovic. :twisted:
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Post by AtoM. »

asahi: Tak to už by jsme se tam měli začít scházet už někdy od oběda, ne? :grin:
xxkarlosxx
nováček
nováček
Zařízení: IP 3GS--) HTC Desire HD

Post by xxkarlosxx »

O těch výkonech bych raději nediskutoval...Uznáváš nějaký telefon? Stačí se podívat na netu a najdeš si nějaký test v kterém zaručeně vyhrává ten tvůj(pak tě někdo jiný začne přesvědčovat,že test je špatný a pravda je jinde a tak je to pořád dokola)..Viz test DHD vs Samsung vs Iphone4. Já sám osobně mám DHD,měl jsem Iphone4 a v ruce i SGS. A na sto procent mně určitě při používání,nebo hraní přijde pocitově nejrychlejší DHD,proto jsem si ho nechal... a co test SGS II?? Ten byl proti LG X2 asi o polovinu pomalejší...tomu věříte? A závěrem? Proč by někdo nemohl pojmenovat téma Nabušený model Evo 3D míří do Evropy ?? Vy ten telefon máte v ruce,že soudíte jak bude extra pomalý proti ostatním? Nechal bych promluvit čas a uvidíme...Lidičky nebuďte jako na foru Iphone..
vikidator
nováček
nováček
Zařízení: n900

Post by vikidator »

strojek je to sice pěkný,ale nějak nechápu tu potřebu do všeho cpát '3D',v tak malém zařízení je to podle mě nepoužitelné.Já bych radši bez 3D,ale o pár tisíc levnější.Každopádně pokud někdo nevydá něco jako Dell Streak (že by třeba Dell?),tj. 5'' s vyšším,než 800x480 rozlišením,výkonem na úrovni Tegra 2 a vyšším a hlavně bez proprietárního konektoru,budu asi čekat na N950 s Meegem,které mi moje výše uvedené požadavky (doufám) vykompenzuje.
_petr_
nováček
nováček
Zařízení: HTC Sensation XL

Post by _petr_ »

S tim ''cpanim'' 3D do telefonu souhlasim,nepripada mi to jako extra uzitecne,radsi at tam daj poradnej fotak misto 2x5Mpx to se mi na tomto telefonu nelibi...Ale nadruhou stranu je to jedina vec ktera se mi na tomto nelibi :-D,jinak je to opravdu spicka vcetne te 1Gb RAM to je fakt bomba,no vypada to zajimave,ale kvuli designu si radsi pockam na Pyramid :)

V kazdem pripade jak uz zde nekdo psal HTC opravdu zasadilo konkurenci tvrdou ranu :) !
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

_petr_ wrote:S tim ''cpanim'' 3D do telefonu souhlasim,nepripada mi to jako extra uzitecne
Pod to se take podepisu :wink: Ostatne jak psali ti, co videli tyhle 3D serepeticky na vlastni oci: "nic moc" :???: Jinak ta gigovka v pameti je opravdu velmi prijemny parametr specifikace, ale spise bych ho videl jako vyhodu do budoucna :wink:
meec
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE w810i, HTC Desire

Post by meec »

Jo, věřil jsem HTC...nezklamalo...Vypadá to skvěle, že by to byl nástupce mého Desire někdy za rok až cena klesne a Desire bude dosluhovat?
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Kdyby raději udělali hmatatelný 3d displej, aby se i čistě doteková placka dala pohodlně ovládat. Je pěkné, že mi současné displeje poskytnou 3d iluzi (či co), ale po displeji stejně budu muset vydatně šermovat prstem jako obvykle a stejně se na displej budu muset dívat 100% času jako obvykle.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO Standa:
Mno na tenhle "startrek" (myslim na ten realny 3D displej) si jeste budem muset hodne pockat :)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Jsou lide co se na to 3D chyti,ikdyz je to nesmysl a k nicemu.Jinak zajimave zarizeni,ne pro me,bez HW klavesnice ani ranu.
Konecne HTC vyrukovalo s necim aspon trosku zajimavym.
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

To ano,ale nejak sa zacat musi. Pamatam si,ked na trh prisiel prvy telefon s tusim 4 farebnym displejom. Tiez jedna skupina, že wow a druha,ze je to zbytocne.
Tiez si myslim,ze je to zatial nepouzitelne,alebo zbytocne pre pouzivatela to 3D
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO HTCJIRKA:
Mno ja jsem k tomu tradicne hodne skepticky, stejne jako k ostatnim HTC, ale az to vyjde, tak si to rad osaham :wink:

TO Radospol:
Me by spise zajimalo, jestli bude nejaky prinos v tom, ze se displej z WVGA zmeni na qHD. Me se to zda malo, na nejakou vyraznejsi zmenu k lepsimu :???:
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Post by Standa »

bkf1: Já bych si dovolil přemýšlet trochu konspiračně a domnívat se, že kdyby výrobci chtěli, tak už tu ty zařízení máme, a to i s minimálně třídenní výdrží při maximální zátěži. Ale to by byly holt příliš velké pokroky. Zatím je třeba zarábat kravinama :-).
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO Standa:
To podporujes moji konspiracni teorii o tom, ze HTC schvalne vyrabi telefony pouze s prumernym vykonem, aby pristi rok nemeli problem to prekonat :wink: Vezmi si treba, ze Samsung Galaxy S byl prekonan Samsungem Galaxy S2 (myslim JEN verzi s Tegrou2) a pristi rok budou muset sehnat neco MNOHEM vykonejsiho. Pro HTC to ale bude hracka prekonat samo sebe :wink:
Mno zpet k tem displejum... ja myslim, ze kdyz se budeme bavit CISTE o rozliseni, tak mezi 800x480 a 960x540 bude tak maly rozdil, ze ho nekteri nepoznaji vubec. Co ty si myslis?
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

no podle tve konspiracni teori jsem teda zvedav s cim prijde pristi rok lg jako nastupce po optimusu 2x ? :)
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Post by Standa »

bkf1: O HTC si taky myslím své. Doba, kdy to byli technologičtí lídři vzala za své. Ale chápu je, dnešní způsobem "inovací" vydělají daleko víc peněz. Stejný postup používala i Nokia svého času, nevím jak dnes. Jediný důvod, proč jsem je vzal na vědomí je spojení s Windows Phone.
O rozlišení displejů nejsem kompetentní hovořit, jelikož mi na 5" krásně stačí WVGA. Jsem proto s požadavky notně pozadu a rozdíl bych nejspíš nepoznal :-D.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO Tmaska:
Mno ono to mozna nebude tak ostre a ostatni vyrobci si BOHUZEL uvedomi, ze ono je fajn, kdyz vyrobi zarizeni, ktere i za rok prekona nejnovejsi HTC, ale co jim to VYNESE?
hellwet
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S3 + iPad 5 128GB

Post by hellwet »

som na to strasne zvedavy ci ten termin dodrzia a aj tie parametre ale radsej by som si kupil LG Oprimus 3D ktore vtedy uz bude na trhu daky ten mesiac
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

hellwet wrote:som na to strasne zvedavy ci ten termin dodrzia a aj tie parametre ale radsej by som si kupil LG Oprimus 3D
A to je presne ten telefon, o kterem psali lide, kteri ho na vlastni oci videli, ze to 3Decko je nic moc :???: Pokud vybiras neco neHTCckoveho resp. LG tak bych fakt radeji to LG 2x (jak jsem psal tedka v jedne bleskovce, tak se uzivatelska vyvojarska komunita kolem nej tak rychle rozhybala, ze uz je mozne vytvaret vlastni ROM... to byla fakt rychlost :) thread je tady: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 19#p201719" onclick="window.open(this.href);return false; ).
stock
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HP Ipaq 214

Post by stock »

HTC a android 2.3 a netřeba dalších komentářů.
Než se to začne prodávat, tak se doladí OS 3.0 pro smartphony a pak zase nastanou tanečky okolo aktualizací. Pokud vše proběhne hladce a s aktualizacemi se nebude otálet pro stávající prodané modely (a netýká se to jen HTC), tak pak i HTC poskočí o pár pater víš, než je (myslím, že většinou uměle) dosazováno.
Post Reply

Return to “HTC Evo 3D”