prenos telefonneho zoznamu

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Odpovědět
Fstring
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: ned srp 10, 2008 17:20

prenos telefonneho zoznamu

Příspěvek od Fstring »

je nejaky sposob na prenos telefonnych cisel zo stareho tlf. (bez os) na iPaq? Vyexportoval som z Motoroly tel. zoznam do suboru contacts.csv, ale do iPaq-u sa to neda naimportovat, ani do Outlooku to neviem korektne natiahnut, vzdy z toho narobi mismas. Vie niekto, akym sposobom to dostat korektne napr. do Outlooku (je to *.csv - importujem to cez volbu "hodnoty oddelene ciarkou (windows), ale v tych moznostich akosi nezvladam nastavit tie polia - vzdy mi pomiesa cisla s menami atd. :()). Alebo aky este iny sposob existuje - okrem prenosu cez SIM kartu (co bude otrava, kedze sim ma kapacitu 250 cisel a v zozname mam cca 500).
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: stř bře 07, 2007 11:40
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Mozna zmenit formatovani

Příspěvek od jivo »

Nazdarek, ja to sice nikdy nedelal, ale mohlo by pomoci toto.

Vyber si jeden nejkompletnejsi udaj z SM a zkus ho poslat nejlepe pres BT do pocitace, kde se ti obevi snad jako vizitka. Tu pak zkus naimportovat so outlloku. Pokud to nepujde, napis ho tam rucne.
Pak udelej z Oulooku export jako csv. Tam uvidis, jake to ma formatovni a export ma i hlavicku.
Pak dle tohoto vzoru uprav svuj export.
Ten pak naimportuj do outlooku a doufej, ze to vyjde. Popravde ja mam veskere zalohy take v csv a dofam, ze to pak v pripade potreby nejak sesmolim.

Jinak ja kdyz prechazel ze Siemens na WM_SP, tak jsem to resil pres BT. Ac byl Siemens obycejny fw telefon, dodnes ho ovladanim jeste nicneprekonalo. Umel posilal kontakty hromadne, kdy se oznacili nektere nebo v menu vsechny. Pri prijmu se dal prepnout do import rezimu, kdy nepotreboval zadne potvrzovani.
Jinak mam dojem, ze pokud je povolen beam a zarizeni je v menu sparovani, tak u wm_6 a novejsi take neni potreba potvrzovat. Ja potvrzoval kazdy z vice jak 500 kontaktu ruce po jednom.
senik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned kvě 20, 2007 8:37
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od senik »

zdárek... no podle toho co máš za starej mobil... pokud podporuje synchronizaci s PC, tak stačí mít datovej kabel (nebo bt) a software na synchronizaci mobilu s pc, pak je to hračka... pokud synchronizaci nepodporuje, tak bych asi udělal to co je napsáno výš a nebo prostě ručně přepsal kontakty do Outlooku...
Fstring
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: ned srp 10, 2008 17:20

Příspěvek od Fstring »

Nakoniec som to prekopal cez SIM-ku, lebo som nemal cas experimentovat, ale aj tak, vdaka za rady.
Teraz to musim nejako spolahlivo zazalohovat - viem ze staci zosynchronizovat s outlookom, ale v outlooku zatial nic nemam, tak musim na to ist opatrne :), aby mi to nezosynchronizovalo tak, ze sa "nic" z outlooku zapise do telefonu :). Ach jaj, lama, no co uz..:).

btw., senik, ten stary mob je Motorola V3i, ma nejaku synchronizaciu, ale vytvori to nejake subory *.bin a jeden *.dbf, neviem, ci to nie je zase len pre Motorolu, *.dbf je asi normalna databaza, ale naimportovat to do outlooku je nieco podobne ako s tym *.csv, resp. myslis, ze keby som nastavil nejako, aby tu zlozku pouzival iPaq na synchronizaciu, zeby to mohlo fungovat?
senik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned kvě 20, 2007 8:37
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od senik »

v ActiveSyncu si můžeš nastavit co se má synchronizovat a jak, každopádně to vždy synchronizuje změny, takže když v Outlooku bude "nic" a v mobilu "něco", tak vždy to přetáhne "něco" na "nic" ;)

jinak s tim .dbf - tohle asi Outlook nedokáže naimportovat, zkoušel jsi to přes Motorola Phone Tools? protože ten by měl umět spolupracovat s Outlookem a brát data z něj/dávat je do něj...
Fstring
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: ned srp 10, 2008 17:20

Příspěvek od Fstring »

Exportoval som zoznam cez Motorola phone tools, ale nevidel som tam moznost spoluprace s outlookom, ale je celkom mozne, ze som to prehliadol. Motorolu uz nemam, uz to asi nevyskusam :(.

Ale inak, co sa tyka synchra v Active syncu - v praci sa mi podarilo zbavit nespravne naimportovaneho zoznamu sposobom synchronizacie "nic na nieco" :), tj. vymazal som v telefone zmrseny zoznam (v outlooku bol zoznam samozrejme prazdny), len sa nepamatam, ci som to tam nejako nastavil (pravdepodobne ano).
Odpovědět

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů