Stránka 1 z 1

Aka Youtube aplikacia pre Android?

Napsal: sob led 06, 2018 11:47
od spire011
Zdravim. Chcem sa spytat, ci existuje na android nejaky youtube klient, ktory by umoznoval jednoducho prehrat z videa iba zvuk a pripadne by sa dalo video alebo iba zvuk vo formate mp3 aj rovno stiahnut. Na WM10 pouzivam MyTube, ale na Androide to hladam uz pol hodinu a na nic normalne som nenarazil - samy reklamny balast, otrasne aplikacie (aj tie, co maju cez 4*). Vdaka.

Aka Youtube aplikacia pre Android?

Napsal: sob led 06, 2018 11:50
od l0lz
Bohužial, aj iOS je v tomto katastrofa

Re: Aka Youtube aplikacia pre Android?

Napsal: ned led 07, 2018 2:39
od kocicak
Přehrávání na pozadí (tj. i zvuk)řeší prohlížeče na bázi Firefoxu, třeba Flashfox nebo modul pro xposed framework. Stahování videí dělám přes webové služby, použijte Google. Umí ho I YouTube Go, ale ne v naší zemi.

Re: Aka Youtube aplikacia pre Android?

Napsal: ned led 07, 2018 22:29
od s.s.rock
Já používám na přehrávání písniček z youtube floating apps: https://play.google.com/store/apps/deta ... oid.flapps" onclick="window.open(this.href);return false;

Na stahování pak normálně webové stránky napiš do google normálně youtube to mp3 a ono ti to vždycky vyhodí nějaký funkční converor. ;)

Aka Youtube aplikacia pre Android?

Napsal: ned bře 11, 2018 5:55
od Martina46
taka moznost ako je vo windows - https://www.microsoft.com/sk-sk/store/p ... zdncrcvlfg" onclick="window.open(this.href);return false; - v tejto aplikacii je moze stiahnut video, ze sa da pocuvat offline, nieco take pre android? nejde mi o mp3, ani stahovanie pesniciek do telefonu, len nech sa daju offline pocuvat (pozerat).