Zvuky notifikací při poslechu hudby

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Odpovědět
olasek
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv črc 16, 2015 7:10
Zařízení: Nokia Lumia 920

Zvuky notifikací při poslechu hudby

Příspěvek od olasek »

Možná jsem jen špatně hledal, ale nikde jsem nenarazil na problém, který mám já.

Když poslouchám hudbu, tzn. při zapojení sluchátek do Jacka jsou veškeré notifikace, které nastanou nahlas. Mám na mysli například Vibec, Messenger atd.
Když sluchátka vytáhnu, jsou notifikace klasicky potichu jak mám nastaveno, když ale zapojím sluchátka, pípají nahlas. Když mám například v práci puštěnou hudbu ve sluchátkách a někdo mi napíše na Viber, slyší to všechny v kanceláři a navíc se hlasitost nedá regulovat, ale je to furt naplno.

To mám tuto chybu sám, že jsem nikde nenalezl řešení nebo je to řešení tak jednoduché? Za tři měsíce jsem nepřišel na to vyřešit.

Díky moc za rady
Tade
smartguru
smartguru
Příspěvky: 604
Registrován: sob bře 09, 2013 11:14
Zařízení: Lumia 950
Bydliště: Trutnov

Zvuky notifikací při poslechu hudby

Příspěvek od Tade »

Když máš zapojená sluchátka, zmáčkni tlačítko pro ovládání hlasitosti, abys vyvolal menu. Sluchátka mají to menu oddělené - je tam jiná úroveň hlasitosti, než jsi měl nastavenou bez nich - nebo může být, pokud nepoužíváš pro oba případy stejnou hlasitost. Následně se ti v něm vpravo zobrazuje zvoneček a vyzvánění zapnuto/vypnuto. Pokud dáš vypnuto, nebude okolí slyšet příchozí notifikace. Nebudeš je ale slyšet ani ty. Stále ale budeš upozorněn vibrací, která se dá nastavit vlevo. Můžeš ji samozřejmě vypnout taky. Vibrace jsou ale spojené a pokud je vypneš v módu se sluchátky, vypnou se i pro ten bez nich. Tohle se dá použít třeba v tvém případě nebo pokud například usínáš se sluchátky a puštěnou hudbou v aplikaci myTube! ... logicky nechceš dát letadlo, aby ti stále šla data, ale potřebuješ zamezit tomu, aby tebe nebo někoho, kdo spí poblíž budily pípající notifikace.

S těmi daty jsem to tedy úplně nevychytal, dají se zapnout i při letadle. Dejme tomu, že chceš stále být ,,na příjmu" - nebýt v letadle a totálně nedostupný, ale nechceš tím rušit sebe nebo okolí.
Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 930/925/920 a 900“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti