Go Launcher EX a funkční widget hodiny + počasí

Diskuze věnovaná prvnímu dvoujádrovému telefonu od HTC
Odpovědět
Lordpcman
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv čer 09, 2011 19:48
Zařízení: Samsung Galaxy SIII

Go Launcher EX a funkční widget hodiny + počasí

Příspěvek od Lordpcman »

Zdarec lidi! Stáhnul jsem si perfektní Go Launcher EX (čeština) po více jak půlroce používání HTC Sense a moc se mi líbí Go Launcher EX. Jenže jsem si zvykl na moc krásný widget hodin a počasí od HTC Sense na hlavní ploše. Ne že by neexistoval hodně podobný pro jiné launchery jenže žádný nefunguje na 100%. Teď tam mám graficky nádherný Senze Flip Clock & Weather, dokonce oproti Sense se aktualizuje po 15 minutách a píše jak staré (kolik minut) jsou údaje o počasí, uvadí aktuální polohu a pro ní počasí. Jenže v Brně kde bydlím mi to sice píše správnou čtvrť ale teplotu teď večer nad nulou a to je venku -9 stupňů. Aj v předpovědi na následující dny je to blbost. Takže sice graficky krásnej hodně podobnej HTC Sense widgetu na hodiny + počasí, ale díky nesmyslům o teplotě nepoužitelný. Tudiž moje otázka zní. Exsituje nějakej fakt dost dobrej (nejlepší) widget na hodiny + počasí nejlépe stejnej jako v HTC Sense kde se po určité nastavené době pravidelně aktualizují informace a to včetně zeměpisné polohy? Toto jediné mi dost na používání Go Launcheru EX vadí a uvažuji kvůli tomu i vrácení se k HTC Sense které je pro každodení používání méně pohodlné a není tak konfortní a pěkné.
Děkuji za jakékoliv rady a postřehy k tomuto tématu. Už jsem tím opravdu strávil hodně hodin a to nepočítám několik hodin co jsem si nastavoval k obrazu svému Go Launcher EX.
dusjan
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: čtv kvě 20, 2010 8:43
Zařízení: htc Desire

Re: Go Launcher EX a funkční widget hodiny + počasí

Příspěvek od dusjan »

https://market.android.com/details?id=c ... asi.widget" onclick="window.open(this.href);return false;
Lordpcman
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: čtv čer 09, 2011 19:48
Zařízení: Samsung Galaxy SIII

Go Launcher EX a funkční widget hodiny + počasí

Příspěvek od Lordpcman »

Děkuji za typ. Právě jsem nainstaloval a widget vypadá celkem použitelně akorát mě zarazilo že to v Brně - Řečkovicích hlásí aktuální polohu Kuřím. Přitom v jakýchkoliv mapách to ukazuje polohu dost přesně. Takže telefonem to není uvidím až pojedu do práce co to bude ukazovat tam. Ve verstavěné aplikaci od HTC Počasí to ukazuje přesně Řečkovice.
Odpovědět

Zpět na „HTC Sensation“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti