Super nový LCD displej

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Super nový LCD displej

Příspěvek od groovox »

Byl jsem nucen podstoupit výměnu displeje u mého ročního Cruise, všechno proběhlo v pohodě ve VSP Data v Táboře, kam jsem ho odeslal z Jeremenkovy ulice v Praze. Po týdnu netrpělivého čekání jsem celej natěšenej nahrál zálohu, všechno klaplo až... mé nadšení se postupně začalo vytrácet při pohledu na displej. Při náklonu přístroje vrškem nahoru displaj kontrastně až zčerná, při náklonu spodkem nahoru se naopak až úplně rozjasní a ztratí kontrast a barvu. Vždy má nepřirozený kontrast, kdy černá přechází až do odlesku, studené barvy, co úhel pohledu, to jinej obraz. No prostě strašný. Kde je stejný obrázek ze všech stran a teplé, přirozené barvy? Na můj dotaz proč je displej jaksi jiný bylo odpovězeno - původní displeje se už nevyrábějí, teď společnost HTC posílá tyto, energeticky prý méně náročnější. Já jsem z toho ale úplně smutnej a roztrpčelej, protože na ten displej se nedá vůbec koukat, natož na něm cokoli dělat. Pořád při všem řeším jen co nejlepší úhel pohledu. Mám při tom pocit, že se koukám na levnou Nokii nebo jinej obyč displaj anebo barevnej obrázek z levné tiskárny. Totální degradace přístroje. Nechci takovýhle i sebevíc energeticky úspornější displaj. Chci "svůj" původní typ dispeje. V HTC se asi úplně zbláznili. Máte někdo stejnej problém?
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Super nový LCD displej

Příspěvek od Ruslan Botsyurko »

Pokud je LCD skutecne tak mizerny jak popisujes, tak bych jim osobne tu opravu neprijal a pozadoval bych bud zpatky stejne kvalitni display, nebo penize na ruku(pokud je v zaruce).
Nevim, do jake miry ti rikaji pravdu o tom, ze HTC posila ksunty. Jen jestli nenakoupili lacino nejakou varku z Ciny a snazi se na tom vydelat... Kazdopadne reklamuj, nekupoval sis prece drahy pristroj abys musel koukat na nejaky levny LCD smizernym uhlem pozorovani.
Bohuzel takovehle pratiky jsou cim dal tim castejsi. Napriklad Koss v ramci zarucni opravy sluchatek vraci sluchatka s lacinym jackem misto puvodniho, ktery mel zlaceny povrch...
Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti