Asus uvolnil Android 3.2 pro Eee Pad Transformer

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: ---
Bydliště: Praha

Asus uvolnil Android 3.2 pro Eee Pad Transformer

Příspěvek od Jiří Hrma »

Asus je opravdový rychlík a pro model Eee Pad Transformer uvolnil aktualizaci na operační systém Android 3.2. Informace o chystaném updatu se už 27. července objevila na Twitter kanálu Asusu a podle reakce našeho čtenáře Romana Měšťana už aktualizace byla nabídnuta i uživatelům v České republice; vyvolat ji můžete skrze nabídku Nastavení. Mezi hlavní novinky Androidu 3.2 patří vylepšená podpora pro "roztahování" aplikací napsaných pro Android 2.x, které se poměrně dobře zobrazují i v celoobrazovkovém režimu. Android 3.2 rovněž podporuje nová rozlišení displeje, což výrobci tabletů ocení a upravuje některé vlastnosti v USB frameworku. Asus si za rychlost, s jakou update vydal, rozhodně zaslouží pochválit a doufejme, že se ani další výrobci nenechají zahanbit a pro svá zařízení Android 3.2 brzy nabídnou.

obrázek

Zdroj: MobiPuting
tomulinek
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: stř srp 19, 2009 15:23
Zařízení: Galaxy S3, Transformer, Xoom 3G

Asus uvolnil Android 3.2 pro Eee Pad Transformer

Příspěvek od tomulinek »

Na Motorole Xoom (pouze WiFi) už je 3.2 také přítomen, Asus tedy není sám. Pro dobarvení situace: Zatímco zařízení pouze s WiFi (tedy Xoom WiFi a Transformery) dostávají aktualizace jako na běžícím páse a mohou se tak radovat z mnoha nových funkcí (od možnosti připojení herních ovladačů k tabletu až po úpravu velikosti starších aplikací na velký displej), tablety s 3G/GSM modulem marně čekají dál. (Se svým Xoomem 3G od německého T-Mobile marně vyhlížím aktualizaci na 3.1 – podobně jsou na tom v Anglii. V Austrálii a Asii dostávají aktualizaci již v těchto dnech.)
diviline
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: stř lis 03, 2010 11:42
Zařízení: Xperia Z, Optimus 4X, SGS III, ASUS Transformer

Asus uvolnil Android 3.2 pro Eee Pad Transformer

Příspěvek od diviline »

Ani jsem nemusel nic vyvolávat a po probuzení tabletu to mělo aktualizaci staženou a zeptalo se mě to na okamžitou aktualizaci nebo jestli ji chci o hodinu odložit. Zatím jsem spokojený, některé bugy co jsem měl vypsané pro připravovaný článek tak už nejsou. Na jednu stranu to je dobře, ale na druhou budu mít kratší minirecenzi :-( :lol: :tlem:
Odpovědět

Zpět na „HTC telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů