Gem Miner - na pár večerů zabaví

Mobilní zábava na Androidu, tipy na zajímavé hry...
Odpovědět
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Gem Miner - na pár večerů zabaví

Příspěvek od Luboš Klicpouch »

Jeden můj kolega narazil na Android Marketu na slušně vypadající hrů Gem Miner. Jedná se o logickou hru, kde je vaším úkolem - v celkem hodně velké mapě - prokopat se až dolů a najít velký diamant za 100 000 peněz. Teď jsem bohužel mluvil o placené full verzi - sakra už aby to u nás taky spustili, něco bych si i rád koupil. U nás je k sehnání pouze zkušební verze, ale i tak si užijete spoustu zábavy.
gemminer1-320x213.png
Hlavní okno hry. Pod Options je možnost zapnout zvuk, či vibrace - Want more vás nabídne ke koupi plné hry s označením Dig Deeper - která se ale v ČR nedá sehnat, bohužel.
(127.77 KiB) Staženo 1708 x
Jste malý fousatý stařík, který si vydělává jako kopáč v dole a prodává drahé kovy a kamení. Vaší prací je tedy sjet malým výtahem pod zem a kopat a kopat. Ale pozor, vždy vydržíte jen chvíli, protože je po čase potřeba jít na povrch nejen prodat vykopaný poklad, ale dobít si baterie ke světlu. Někdy se ven dostanete i jako mrtvola, ale nevadí, přijdete jen o nasbírané poklady, životů je neomezeně.
gemminer3.png
Takto vypadá herní okno v podzení, když máte jen základní osvětlení.
(63.24 KiB) Staženo 1708 x
Za peníze, které si kopáním vyděláte lze nakupovat nejrůznější vychytávky jako Stojny (Support), které vás ochrání pod padajícími kameny šedé bervy, které nejdou rozbít ani s tím nejlepším kladivem (za 5000). Žebříky, po kterých se dostanete nahoru i dolu, více světla kolem sebe, což se projeví na mapě i ve hře, dále si lze nakoupit větší bágl na poklady, aby jste mohli sbírat více než 10 kousků (až 45), lepší kladivo, které se hodí ve větší hloubce, protože rozbije kámen rychleji. Dají se nakupovat i výtahy, ty se občas opravdu hodí, když jste dost hluboko a nevíte kudy po žebříku zpět. Co je k ničemu je Vrták. Stojí moc peněz a kladivo je lepší. Co je ale opravdu vychytávka, je seismická sonda, která umí na mapě zobrazit prostor okolo vás. Doporučoval bych i Rescue Kit, přidá trochu světla, když se zaseknete bez něj někde v chodbě.
gemminer2.png
Nabídka seismcké sondy v obchodě. Takto se dají nakupovat i další položky viz výše.
(110.78 KiB) Staženo 1708 x
Kdykoli v průběhu hry se můžete podívat na mapu. Je to někdy opravdu potřeba, když se ve změti tunelů ztratíte. Což se mě docela často stávalo.
gemminer4.png
Mapka, někdy je potřeba. Jakým tlačítkem se spouští je doufám jasné :)
(93.39 KiB) Staženo 1708 x
I když se jedná o ořezanou verzi, která je údajně až 10ti násobně menší svou rozlohou, než plná verze, i tak jsme s ní docela spokojen. Ano, přestane po pár dnech bavit, ale jinak je to celkem sranda.
Uživatelský avatar
pepino34
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: ned led 08, 2006 17:40
Zařízení: LG Nexus 5
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Gem Miner - na pár večerů zabaví

Příspěvek od pepino34 »

Mám plnou verzi a je to celkem návykové a taky né tak jednoduché jak se zdá, hlavně stamina :)
Uživatelský avatar
BRAX105
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: čtv zář 16, 2010 20:16
Zařízení: Android, Samsung, Samsung Galaxy S, SGS II

Gem Miner - na pár večerů zabaví

Příspěvek od BRAX105 »

Hrál jsem free verzi, a taky si asi koupím full, chytlavá hra.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti