Nové informace a fotografie smartphonu T-Mobile Shadow II

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: ---
Bydliště: Praha

Nové informace a fotografie smartphonu T-Mobile Shadow II

Příspěvek od Jiří Hrma »

Na začátku tohoto roku se ve světě začal prodávat poměrně zdařilý smartphone T-Mobile Shadow, který dokázal zaujmout nejen svým designem, ale i funkcemi. Již brzy by měl původní verzi nahradit nový Shadow II, za jehož výrobou opět stojí společnost HTC. Když se tak dívám na dostupné fotografie, přijde mi, že starší Shadow byl designově daleko atraktivnější.

Obrázek

Jedná se o smartphone telefon s operačním systémem Windows Mobile 6.1 Standard, nenabídne tedy dotykový displej. Konstrukce je typu slider, to znamená, že spodní díl telefonu tvoří výsuvná část s klávesnicí. Shadow II nabídne QVGA displej s rozlišením 240×320px a podporu Wi-Fi. Na UMTS se bohužel zapomnělo, i když to zahraniční uživatele zas tolik trápit nemusí. Telefon bude možné využívat se službou Hotspot@home, což je rozsáhlá síť Wi-Fi hotspotů, ze kterých se můžete snadno připojit na internet a dokonce přes ni uskutečňovat telefonní hovory. T-Mobile Shadow II se začne prodávat 15. října za cenu 149 USD se smlouvou na dva roky.

Zdroj: WMPowerUser
yahu
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát říj 03, 2008 15:15

Příspěvek od yahu »

kebyze sa HTC radsej posnazi miesto chrlenia novych mobilov vyladit tie uz vydane, bolo by lepsie, ako napr. katastrofa s Diamond (prehrievanie, slaba baterska, mrznutie), nastastie sa pri Diamond pro poucili z chyb
RDT
VIP
VIP
Příspěvky: 450
Registrován: úte dub 10, 2007 21:59
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDT »

Mě připadá dvojka mnohem hezčí, než přechozí. Shadow II je baculatější a ten jednoduchý přechod na zadní straně působí výborně (pokud to není barva [což asi je] a časem se neodře :-D ).

A k předchozímu příspěvku: Je otázkou, jak to bylo myšleno. Jakmile je zařízení hotové, těžko se na něm budou opravovat HW nedostatky. Ty se často opraví právě v nových zařízeních. A nevyrábět nová zařízení, ale specializovat se na vylazení ROM pro staré je čistý nesmysl. Ten jednotlivec, který se zabývá vývojem ROM, se nezabývá návrhem a konstrukcí dalších zařízení. To znamená, že by to nemělo žádný smysl. Jen ten, že by HTC tolik nevydělávalo, čímž by se na opravy a inovace kvůli financím ani nedostalo. Je lepší prodat a vyrobit více zařízení a mít tím prostředky na SW vývojáře, určitě ne brzdit výrobu.
Uživatelský avatar
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 240
Registrován: sob pro 15, 2007 20:13
Zařízení: 1+ 3T
Bydliště: Kyjov

Příspěvek od Soap »

A dostane se k nám? nebo to bude stejně jak s jedničkou?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: ---
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma »

Nemyslím si, že by se Shadow II prodával na našem trhu.
Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 78 hostů