Velice jsem si oblíbil funkci, která se zobrazí na obrazovce po připojení HTC Touch Pro do USB portu v počítači. Zobrazí se vám tři možnosti: ActiveSync, USB Mass Storage (microSD karta je k dispozici jako další disk, u Diamondu se použije Internal Storage) a Sdílení Připojení k internetu. Tato funkce si pamatuje poslední navolenou možnost, a po dalším připojení k počítači, není třeba vybírat žádnou ze tři možností. Bohužel tato funkce není obsažena v HTC Diamond, ale lze ji lehce doinstalovat pomocí přiloženého CAB souboru.
Ahoj, já mám u Diamonda první dvě nabídky standardně. Zkoušel jsem nainstalovat to, co je tady ke stažení a bohužel i když instalace dopadla dobře a třetí položka se mi v nabídce objevila. Byla bez popisu a pravděpodobně, ale to jsem již nezkoušel i nefunkční. Tak jsem to zase odinstaloval a počkám, zda se neobjeví nějaká verze bez této chyby.
predpokladam, ze mas diamonda v cestine. chyba je v tom, ze ceska lokalizace diamonda nepocita se 3. nabidkou, proto tlacitko bez popisu.
reseni jsou 2:
- pokud existuje lokalizace pro touch pro, vzit z ni soubor \windows\HTCUSBToPCPopUp.exe.<cislo>.mui a prenest do diamonda
- jednomu holandanovi jsem pred chvili pripravil lokalizaci tak, ze mi zaslal soubor ze sveho diamonda a ja mu doplnil lokalizaci 3. nabidky a tvari se, ze to funguje. bohuzel nemuzu vzit cesky soubor ze sveho diamonda, protoze nemam nainstalovanou ceskou lokalizaci a priznam se, ze provadet kvuli tomu hard-reset se mi nechce
Pridavam aktualni verzi aplikace. Vzhledem k rostoucimu poctu lokalizaci jsem rozdelil aplikaci do dvou instalacnich archivu - vetsi soubor obsahuje plnou aplikaci v anglickem jazyce (WWE) a druhy soubor dohraje dalsi jazyky (i18n) - zatim obsahuje holandstinu, italstinu, nemcinu a cestinu.