Stránka 1 z 1

Futuristický WM komunikátor v seriálu The Gemini Division?

Napsal: čtv srp 28, 2008 9:18
od Jiří Hrma
Nový americký sci-fi seriál The Gemini Division vyvolal nečekaný ohlas nejen mezi fanoušky tohoto žánru, ale také mezi uživateli Windows Mobile komunikátorů. Herečka Rosario Dawson totiž v první episodě pracuje s futuristický komunikátorem, na kterém si nelze nevšimnout loga systému Windows Mobile.

Obrázek

I když se pravděpodobně jedná jen o koncept připravený speciálně pro potřeby tohoto seriálu, je velice pravděpodobné, že za několik let budou kapesní počítače vypadat právě takhle. Nebo že by tvůrci skutečně používali nějaký prototyp s dosud neodhalenou verzí našeho oblíbeného operačního systému?

Ukázka ze seriálu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NaUP7yAbmBM[/youtube]

Zdroj: PocketNow.com

Napsal: čtv srp 28, 2008 11:40
od radyo
podla mna sa tam wm prezentuje dost okato.. nie to nahodou zaplatena reklama :wink:

Napsal: čtv srp 28, 2008 11:46
od Tior
Samozrejme ze je to zaplacena reklama a nebo ze by byli tvurci serialu zastanci WM a dojednali si moznost pouziti loga:)

nemysím si že je to až tak jen pro seriál

Napsal: čtv srp 28, 2008 12:03
od quentin
Přísahám že jsem před několika měsíci viděl někde na netu nějakou prezentaci,jakoby tiskovou,nebo tak něco,na které byl velice podobný přístroj představován. Bouhežel anglicky umím jen základy tak vám o tom neřeknu nic podrobnějšího,snad jen tolik že ukazovali že má pohibový senzor,ukazovali telefoní funce ( telefon se rozdělí řekněme napůl kde ve spodní části displeje jakoby vypluje klávesnice a v horní pak údaje o hovoru) a pak taky na něm ukazovali prohlížení netu což vypadalo dost dobře. Zmínili se také o umístění stereo reproduktorů na ůzkých stranách telefonu což při sledování filmů udělá dost široký prostor zvuku.

Napsal: čtv srp 28, 2008 12:40
od kissman
neverim tomu ze wm bude nekdy tak rychle :lol:

Napsal: čtv srp 28, 2008 13:03
od usak
prominte ze tady davam odkaz na jine forum ele tohle by mohlo byt ono http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=1&t=7603

Napsal: čtv srp 28, 2008 13:24
od Ruslan Botsyurko
Luuuuuxus!!!!! Tak to je nádherný prkýnko, fascinující klávesnice a zajimavy sirokouhly pohled(popravde nekdy mi pripomina zpetne zrcatko auta :-D ).
Skoda ze v tom clanku nejsou taky HW parametry, to by me celkem zajimalo + z jakych materiálů byl vyroben.
Na těch záběrech z tiskovky mi prijde akorat divny, ze s novym PDA vubec nemanipuloval, jen ho 'zapnul' a ukázal divákům screen s otevrenou nejakou webovkou. Reklamní video ani nediskutuju. V Adobe After Effects vám klidně udělám video-ukázku, že na MPx200 chodí visty :-D
Netroufám si říct, zdali je to fake nebo skutečnost, PDA zřejmě časem vyjde na světlo boží, jen mi přijde, že Windows tímhle říká Hop, ikdyž ještě nepřeskočil. Víte jak to myslím.

P.S.: Poslouchali ste nekdo pozorně ty jeho kecy? Mi připomíná Topolánka & Crew. Kecat nekolik minut o ničem je fakt výkon, schválně si to pusťte znova a poslouchejte co říká. :smt091 :smt101

Napsal: čtv srp 28, 2008 13:30
od Jiří Hrma
tady je ještě videjko MID komunikátoru od Intelu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pyQ_NWt_sjA[/youtube]

Napsal: čtv srp 28, 2008 14:18
od tslany
ještě k tomu přidat HW klávesnici, systém s ikonkama na ploše a taskbar dole, a máme návrat H/PC platfory :wink:

Napsal: čtv srp 28, 2008 16:02
od Kamil Pulicar
Proč dělaj takové "špagetky", displej krásně dlouhý, ale nepoužitelně úzký. Jen ty blbé lišty si ukonsnou 2 desetiny displeje.
Když se na to dávám zezadu, tak to spíš působí jako velmi neforemná vložka.
Postrádal bych HW klávesnici a fotoaparát, který jsem na videu neviděl nikde.