Update firmware u HP Ipaq 614c
Update firmware u HP Ipaq 614c
Dobrý den,
jsem tu nový a mám jednu prosbu.
Stáhl jsem si ze stránek HP nový firmware pro 614c.
Starý má verzi OS-v1.00.0.3 FW-v0.81
Pochopil jsem že soubor eboo_exp.nb0 mám nahrát na root SD karty,ne SDHC.Vzal jsem tedy SD 64MB co jsem mel u mobilu a nahral jej tam dal jsem do mda a spustil přes kombinaci klaves.SDLoader se soustil ale potom to napise Error .... a nic se nedeje musim vytahnout baterku a jedu dál na starém firmwaru.Nevíte jak nato.Předem díky.Hledal jsem to tu a nenašel jsem to.
jsem tu nový a mám jednu prosbu.
Stáhl jsem si ze stránek HP nový firmware pro 614c.
Starý má verzi OS-v1.00.0.3 FW-v0.81
Pochopil jsem že soubor eboo_exp.nb0 mám nahrát na root SD karty,ne SDHC.Vzal jsem tedy SD 64MB co jsem mel u mobilu a nahral jej tam dal jsem do mda a spustil přes kombinaci klaves.SDLoader se soustil ale potom to napise Error .... a nic se nedeje musim vytahnout baterku a jedu dál na starém firmwaru.Nevíte jak nato.Předem díky.Hledal jsem to tu a nenašel jsem to.
Také si myslim,ale zatím jsem v tomhle nováček.Měl jsem dosud od Sony Ericssonu M600i se symbianem UIQ3 a tam to bylo uplne jinak.Ale jsem rad ze jsem presel k WM6.Je to uplne neco jineho.Zkusím si sehnat nebo pujcit jinou kartu a uvidím.Klasických sd mám plno ale micro bohuzel 4GB SDHC a 64MB SD.Kdyztak bych dal vedet,kdybych nepochodil.
Posledni ver. je MP-1.01.00 tusimze coz je balik ve verzi pro SD loader v EN verzi > sp38904.exe. Tzn. stale je co upgradovatjajapv wrote: Bootloader Version:MP-1.00.03