Stránka 1 z 1

Instalace .exe aplikací a her do zvolené složky ?

Napsal: pon kvě 19, 2008 23:21
od Ruslan Botsyurko
Zdary,
poradte mi pls nekdo jednodussi zpusob jak instalovat aplikace a hry do PPC z exe setupů tak, aby se nainstalovaly do zvolené složky na kartě. Je to hrozný piplání. Dycky si pres Async nainstaluju program, zvolím jako cíl Storage Card a na kartě se mi vytvoří složka s programem. Jenže kdo se pak má na takové kartě vyznat, když má scrollovat pul tuctu programových složek než se dostane třeba ke složce Obrázky. Vytvořil jsem si SSložku Program Files na kartě a tam podsložky Hry a Programy . Takže tam všechny nově nainstalovaný progy přesouvám a pak hodinu prepisuju registry aby soft načítal skiny,data a všechny podpůrné soubory atd. z nové složky. Byl bych vděčný, kdyby mi někdo poradil jednodušší způsob. Něco jako ten CAB installer, kterej sem si sosnul z Download sekce. To si člověk jenom vybere Path a už to jede. Možná by to chtělo nějakou náhražku active syncu, nebo podobnou utilitku.

Napsal: úte kvě 20, 2008 6:19
od Sir Andrew
Po naistalovani programu do PC se ti vetsinou (na PC) ve slozce i ActiveSync vytvori slozka s tim programem, kde je i CABko. To jednoduse presun do PPC.
Pokud to nebude v primo v \Microsoft ActoveSync\ tak hledej ruzne po pocitaci nebo dej vyhledat vsechny CABka zmenene v prubehu posledni hodiny.
To CABko musi nekde v pocitaci byt :)

RE:

Napsal: úte kvě 20, 2008 14:58
od Ruslan Botsyurko
Tyjo, dík, to mě nenapadlo. A nešlo by ještě nejak nastavit aby se mi ten prog nainstaloval jenom do PC? abych ho nemusel odinstalovavat z PDA a pak ho znovu instalovat pomocí toho CAB. Ale i tak díky.

Napsal: úte kvě 20, 2008 16:02
od Nallim
Ten program v kompu ti je k ničemu. Při další (jakýkoliv) instalaci stačí cab soubor, který se instaluje v ppc.

Napsal: sob čer 14, 2008 19:18
od phallus
Taky instaluju vždycky jenom CABka, když už musím nainstalovat exe z počítače, tak postupuju stajně jako Sir Andrew - nainstaluju do PC a hledám ve složkách

C:\Program Files
C:\Program Files/Microsoft ActiveSync
C:\Documents and Settings\Martin\Local Settings\Temp

na tu poslední možnost je nutné mít zapnuté zobrazování skrytých souborů