Tisková zpráva: HTC Shift se představuje

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Tisková zpráva: HTC Shift se představuje

Post by Jiří Hrma »

HTC, vedoucí světový výrobce smartphonů a PDA zařízení s operačním systémem Microsoft Windows Mobile, dnes oznámil na World Mobile Congress v Barceloně uvedení HTC Shift na evropský trh. HTC Shift kombinuje výkon Windows Vista spolu s novinkou Origami Experience 2.0 od společnosti Microsoft a nepřetržitým připojením k internetu pomocí technologií 3G/HSDPA. Dlouhá výdrž baterie dovolí přístup k emailům až po dobu 3 dnů.

Image

Microsoft Origami Experience 2.0 umožní lepší přístup k obsahu a využití kapacity díky nově přidanému, dotykem snadno ovladatelnému, prohlížeči, RSS čtečce a přehrávači médií. Obsahuje také aplikaci Origami Now, která uživateli zprostředkuje jediným dotykem přístup ke všem důležitým informacím, včetně e-mailu, kalendáře, předpovědi počasí či úkolům, na jediné obrazovce, která se navíc přizpůsobuje podle času, dne a dokonce i polohy.

„Spojení nové verze Origami Experience s HTC Shift nabízí dokonalejší a přirozenější ovládání mobilních počítačů. Myslím, že uživatelé budou opravdu nadšeni z vylepšeného přístupu a pohybu po internetu pomocí prstů,” říká Peter Chou, prezident a CEO společnosti HTC. „HTC Shift zprostředkovává zcela nové zážitky uživatelům, kteří čekají vždy připravený a připojený mobilní počítač přeplněný novinkami a funkcemi, které lze očekávat spíše od notebooku.”

„HTC Shift je první mobilní počítač spojující výkon Windows Vista a Origami Experience 2.0 v moderním designu, který kombinuje 3G konektivitu a výsuvnou klávesnici,” zmiňuje Bill Mitchell, viceprezident divize Microsoft Windows PC|3. „Pro Microsoft je potěšením spolupracovat s HTC a těšíme se na pokračování našeho dědictví inovativních smartphonů a nyní i mobilních počítačů.”

HTC Shift uspokojí špičkovým výkonem, funkcemi a konektivitou i nejnáročnější zákazníky. To vše ve stylovém těle, které má poloviční velikost a zlomek hmotnosti klasických notebooků. HTC Shift je první zařízení používající inovativní technologii HTC nazvanou SnapVUE. SnapVUE umožňuje stálý přístup k emailům, kalendáři, SMS zprávám a kontaktům bez nutnosti plně zapínat zařízení a pomáhá tím šetřit výdrž i životnost baterie. HTC Shift s pouhými 800g a 7" dotykovým výsuvným displejem (podobnou velikost mají dva DVD obaly) přináší Windows Vista Business edition a 40 GB hard disk. HTC Shift je plně mobilní kancelář nabízející vysokorychlostní připojení díky třípásmovému UMTS/HSDPA a čtyřpásmovému GSM/GPRS/EDGE stejně dobře jako pomocí Bluetooth 2.0 a Wi-Fi. Bohatá multimediální výbava HTC Shift využívá Windows Media Player 11. Ten poskytuje snadný přístup k hudbě, videím a fotografiím.

Cena
HTC Shift se bude v evropských zemích prodávat za 1199 EUR.

Zdroj: tisková zpráva
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Tak už je asi v prodeji i u nás?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51630
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

asi zatim ne, sice to maj u v hafo inet. obchodech, ael nemaj tam dostupnost
Dodací lhůta: neznámá
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Post by Lukáš Mano »

Njn to je same jako na sunnysoftu tam uz pisou mesic, dodaci lhuta 14 dni :wink: http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/041HTC ... shift.html
nokia komunikator
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

CO MI TO PŘIPOMÍNÁ?

Post by nokia komunikator »

HTC SHIFT = DUKE NUKEN FOREVER :grin:
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

Se dívám že Shift už je skladem, tak kdo bude první majitel? Ta cena je dost příznivá.
http://www.hshop.cz/htc-shift-cz-lokalizace.htm
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

za tu cenu mám z bazaru/aukce TabletPC a smartphone k tomu :wink:
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

UMPC neni Tablet
Bazar neposkytuje záruku 2 roky.
Taky vám Shift připomíná přerostlého Kaisera?
Hemmer
přispěvatel
přispěvatel

Post by Hemmer »

me spis Kaiser pripomina zmensenyho Shifta
Lukáš Mano
smartguru
smartguru

Post by Lukáš Mano »

No už je skladem i v sunnysoftu a v ahmobile ale připada mi lepší koupit Universala + dopájení RAM + 16gb sd + silnější baterka a je to do 12 tisíc :tlem: :wink: Sice hezké že má visty ale výdrž jen dvě hodiny. :-(

Škoda jen že tam nejsou full WM :evil:
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

V tom je rozdíl?
Jinak dostupnost by měla být od 29.2 2008 ve všech e-shopech!
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

4kapu: byl si na Invexu? stánek fuži-simns? u notbuků? úplně vpravo? tam mělo malinkatej tablet :wink: sice ten stál 60tis, ale to je jedno, podstatný je, že tablety sou menší než NTB takže sou trochu větší než umpc a já sem zastáncem názoru čím větší displej tím lepší
A vubec, co je to Origami Experience?
Lukáš Mano
smartguru
smartguru

Post by Lukáš Mano »

Myslel si čím větší displej tím lepší nebo čím větší displej tím větší pe.o :twisted:
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

Origami Experience:
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

Na invexu jsem byl a mám raděj notebooky ThinkPad.

lukasm: Uniho mám baterka je na cestě, 16GB SDHC bude další týden a o 128MB RAM přemýšlím. Visty nechcu to už mám raděj WM (jabka hrušky). Takže su spokojenej člověk?
marthynovak
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Waiting for MM2

Post by marthynovak »

No kazdopadne ja se divam hlavne na vydrz a predstava ze mi zarizeni vydrzi jenom dve hodiny je fakt smutna.Athena ta ten den prezije a to mi staci,ale Shift a dve hodiny???se muze jit vycpat :lol:
Lukáš Mano
smartguru
smartguru

Post by Lukáš Mano »

No právě Kapu to je ono, přemýšlím že prodam Kaisera a koupím Uniho :wink: Shift je pekna věc a určitě si najde své přívržence, ale pro mě je jeden z rozhodujících faktorů baterka. Když jsem celý den mimo kancl :wink:
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

Ta výdrž je opravdu "otřesná"!
Já myslel že UMPC jsou zařízení do terénu kde neni elektřina. A za 2 hodiny moc práce nikdo neudělá. :???:

Edit: Uni mě dost překvapil s výdrží a s novou baterkou to teprve bude.
Lukáš Mano
smartguru
smartguru

Post by Lukáš Mano »

:grin: njn buď počkám na Xperii nebo koupím Uniho. Ale na druhou stranu kdyby měl Kaiser VGA a doladěné grafické drivery tak bych byl spokojený. (ale to je kdyby, kdyby) :wink:
Hemmer
přispěvatel
přispěvatel

Post by Hemmer »

Duros je nej, kam se hrabe shift
Lukáš Mano
smartguru
smartguru

Post by Lukáš Mano »

Pěkna mašinka ale bez klávesky to je pro mě na prd :)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”