V prvni rade se zeptam, ze to spis jako chyba MS nebo HTC ? Koho v tomto pripade upozornit ? Udelejme alespon pro sebe vlastni seznam. Doporucuji pridat i verzi OS. Setting->About->
O tom, ze ma spatnou zpravu pameti pomlcim. To uz tu hodnekrat bylo.
OS5.2.1622(build 18128.0.4.4) -jeden z prvnich v CZ
Tak jsem nasel prvni chybu (snad to neni vlastnost). jeste jsem nezkousel reset, ale uvidim.
Pri vyhledavani kontaktu z homu, me to nezobrazi kontakt u posledne volaneho, ale jen info, ze byl volany ci volal. Ale pokud ten kontak chcete npr.editovat, mate smulu.
Pokud jdete nejdrive do kontaktu, je vse vporadku. Ukaze je kontak i jak posledni volany, tak i jeho karta.
OS5.2.1622(build 18128.0.4.4) -jeden z prvnich v CZ
Dale pokud necham na pozadi pusteny AbdobeReader LE, tak me pres noc sezere kolem 70% baterie.
Bugs u Wings nebo mate stejne chyby - prosim kdyztak pridava
V první nabídce je otevřít kontakt a hned v další nabídce je upravit - takže chybu nevidím, jen je potřeba se k potřebné úpravě doklikat.
Jediné co jsem našel za chybu - v případě slabého signálu GSM (2 čárky) a intenzivního surfování přes wifi, je telefon nedostupný pro volajícího, i když na displeji se ukazuje stále, že máte signál a jste dostupný, zřejmě nestíhá měnit ikonu signálu a preferuje obsluhu wifi modulu.
Jediné co jsem našel za chybu - v případě slabého signálu GSM (2 čárky) a intenzivního surfování přes wifi, je telefon nedostupný pro volajícího, i když na displeji se ukazuje stále, že máte signál a jste dostupný, zřejmě nestíhá měnit ikonu signálu a preferuje obsluhu wifi modulu.
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
-
jivo
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy
Jak koukam, sem asi jediny, komu se neco nelibi. Tak pridam.
Dnes jsem resil s jednim uzivatelem popupSMS. Nevedel jsem, o co se jedna az na pripomenuti jsem si vzpomnel. Jsou ty zpravy, ktere Vam vyswkoci na displey a vy je musite potvrdit (treba vizitka pres SMS). Ale pokud zpravu nepotvrdite, tak se nekam ztrati a uz ji nikdy neuvidite.
Dale me porad stve parovani jiz zparovanych zarizeni. To je des a hruza.
Dnes jsem resil s jednim uzivatelem popupSMS. Nevedel jsem, o co se jedna az na pripomenuti jsem si vzpomnel. Jsou ty zpravy, ktere Vam vyswkoci na displey a vy je musite potvrdit (treba vizitka pres SMS). Ale pokud zpravu nepotvrdite, tak se nekam ztrati a uz ji nikdy neuvidite.
Dale me porad stve parovani jiz zparovanych zarizeni. To je des a hruza.
Vestavěný email a české znaky
Když odešlu email z vestavěného klienta tak mi vymaže znaky s háčky nejen v předmětu zprávy, ale i v textu zprávy, máte stejnou zkušenost nebo mám něco špatně nastaveno ?
Při použití JAVA Mujmail je všechno OK, ale ten zas neumí posílat přílohy.
Při použití JAVA Mujmail je všechno OK, ale ten zas neumí posílat přílohy.
Re: Vestavěný email a české znaky
Jo, vzpomínám si, že se mi to vlastně taky stalo u mailů, co jsem posílal. Nijak jsem to neřešil, ale možná bych zkusil zapnout podporu Unicode v aplikaci Messaging.klenovcok wrote:Když odešlu email z vestavěného klienta tak mi vymaže znaky s háčky nejen v předmětu zprávy, ale i v textu zprávy, máte stejnou zkušenost nebo mám něco špatně nastaveno ?