Nejlepsi hry?!
Nejlepsi hry?!
Jednoznačně Warfare Incorporated, verze 1.2 je multiplayerová. Největší pařba po wifi nebo bluetooth.
-
- přispěvatel
- Zařízení: HTC Touch Diamond, HTC Hero
Nejlepsi hry?!
Když mám volnou chvilku, moc hry nehraju, to už si spíš čtu nějákou e-knihu. Jediná hratelná hra u které fakt vydržím i delší dobu je starej dobrej Bubble Breaker ;)
-
- přispěvatel
- Zařízení: Lumia 925
Nejlepsi hry?!
zkoušel sem s kámošem (já HD, on X1i) Warfare Inc. 1.2 přes BT, ale nedokázali jsme se s telefony spojit. Je jedno kdo z nás dá založit hru a kdo se připojuje, nikdy to nic nenajde. To samé přes wi-fi. Musí se něco nějak nastavovat? (oba mámeu BT zapnutou viditelnost)
Pak je v možnost "Specify" tam ale nevim co zadat...
Pak je v možnost "Specify" tam ale nevim co zadat...
-
- nováček
- Zařízení: iPhone 4 32 GB
Nejlepsi hry?!
Možná zkuste telefony nejdřív spárovat.
Jinak u mě je to určitě K-Rally, WWP, Warfare a dřív ještě Rayman, bohužel na HTC moc hrát nejde kvůli tomu problému, když se člověk dotýká obrazovky, jak procesor nehorázně zpomaluje.
edit by admin: Necituj poslední příspěvek na fóru, je to zbytečné.
Jinak u mě je to určitě K-Rally, WWP, Warfare a dřív ještě Rayman, bohužel na HTC moc hrát nejde kvůli tomu problému, když se člověk dotýká obrazovky, jak procesor nehorázně zpomaluje.
edit by admin: Necituj poslední příspěvek na fóru, je to zbytečné.
- groovox
- častý přispěvatel
- Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Nejlepsi hry?!
Momentálně MELTDOWN od Momentum Games. Vystačíte si jenom s jedním tlačítkem, kdy natahujete pérko kouzelnému robůtkovi Emgeekovi. Není vůbec jednoduché udělat všech pět her v každém levelu, když jste navíc limitováni časem. Hezká 3D grafika, sqělá hudba a legrace. Po dalších top hrách jako Super Miners, Lejjo, Robo a Archibald's Adventures můžu jen doporučit .
Nejlepsi hry?!
Super je age of empires ale škoda je že na osadníka připadaj 3 pixely
-
- smartguru
- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Nejlepsi hry?!
Doporučuji hru Girders, ve které je úkolem za použití různých materiálů postavit most, přes který musí přejet vláček. Dalším módem je stavba věží o stanovené minimální výšce.
Recenze:
http://smartmania.cz/index.php?ind=revi ... w&iden=108
Recenze:
http://smartmania.cz/index.php?ind=revi ... w&iden=108
Nejlepsi hry?!
Určitě absolutně nej.. hra je motogear 1.4
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Nejlepsi hry?!
4 Gioseppe: Jeste tu uvidim jednu zadost o warez a vazne se zacnu zlobit a asi budu i zly! Precti si prosim pravidla fora!
Nejlepsi hry?!
Neběhá náhodou jen pod 2002-3SE ?elcrys wrote:Doporučuji hru Girders, ve které je úkolem za použití různých materiálů postavit most, přes který musí přejet vláček. Dalším módem je stavba věží o stanovené minimální výšce.
Mně bohužel hra Girders nešla...
-
- smartguru
- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Nejlepsi hry?!
Girders mi na WM 6.1 běží v pohodě, dokonce ani nepadá.
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Nejlepsi hry?!
ja gilders hraju na kaisrovi s wm 6.1 porad...
Nejlepsi hry?!
Měli jste pravdu..asi to bylo dříve způsobeno rozdílným buildem...
Nejlepsi hry?!
posledni dobou me ted chytla v JAVE hra Townsmen 5. Nezbytne je na ni potreba tlacitko "0", jinak se nelze podivat na aktualni udrzbu, tak jsem to vyresil genialne pres FTouchSL (namapoval jsem si klavesu "0" na tah zprava-doleva na displeji) a vesele parim.
Nejlepsi hry?!
Girders: Jo jo, u této hry jsem tolik nervózní, že se mi kámoš ve vlaku začal smát tak jsem mu to poslal přes BT (pššt ) a už měl ty nervové záchvaty u padajícího mostu taky
Nejlepsi hry?!
existuji nejake hry po netu, ktere pujdou s tarifem Twist Surf+ ??
Nejlepsi hry?!
Jednoznacne Logix3D!!! (J2ME) Nezda se ale je to dokonaly, clovek u toho fakt musi premejslet k cemuz me zadna jina hra nedokazala donutit...
Nejlepsi hry?!
pojede to na PPC (WM6.1)? Trochu pochybuju
Nejlepsi hry?!
J2ME je JAVA, takže přes emulator...
Nejlepsi hry?!
no jo, ale moje J2ME jaksi postrada alfanumerickou klavesnici... A je malo her, u kterych to nevadi.