Stránka 1 z 1

Nejlepší android navigace

Napsal: úte črc 16, 2019 7:28
od Emily185
Zdravím vás, chtěl jsem se zeptat, zda-li byste mi mohli poradit nejlepší android navigaci, nejlépe vybavenou funkce a službamí (radary, kamery, stav a omezeni dopravy, počasí apod.)... v ideálním případě aby byla offline... je jedno jestli free nebo placená.
Download ringtones free at: Ringtonesfree.info
Díky moc za debatu.

Re: Nejlepší android navigace

Napsal: úte črc 16, 2019 14:16
od koumes
Nej asi Google,dalsi radoby free maji neco v trialu pak placene.Jinak jich na marketu je dost,tech placenych dobrych jako jsou i na klasickych navi.

Re: Nejlepší android navigace

Napsal: úte črc 16, 2019 21:02
od htcjirka
Kdo zakoupil kdysi navigon, ten si dnes mlaska, stale jede vcetne aktualizaci map. Jedna z nejlepsich placenych navigaci. Takze je funkcni a aktualizovaná i dnes jen pro ty, co ji drive zakoupili. Jinak free napr. Here Maps, ty jsou plne offline, jsou lepsi nez Google Maps (ty zcela offline nejsou), ty mam zcela odinstalovane.

Re: Nejlepší android navigace

Napsal: sob črc 27, 2019 8:54
od Tedy
Za Nejlepší bezplatné považuji Google Maps, po stažení konkrétní oblasti,fungují zcela off-line.
Navigon,Here,Sygic atp.na mobilu nepoužívám,k navigování výhradně Garmina Nuvi55 LTM přístroje této firmy považuji léta za to nejlepší běžné dostupné,původem německý Navigon před pár lety odkoupili co vím.
Pokud mi něco nenajdou použiji google mapy ale to bývá zřídkakdy.

OT
Z telefonu mám také pár aplikaci zcela odinstalovanych a všude to nepíšu.
Opravdu nechápu jak tenhle výkřik souvisí s tématem, nikoho nezajímá tady kdo a co má nebo nemá v telefonu... Také bych si mlaskal kdyby zaBANovaní uživatelé, nemohli psát ani na fóru.