Q10 jas displeje

Sekce věnovaná jednotlivým telefonům s ostružinou ve znaku
Odpovědět
TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 577
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Q10 jas displeje

Příspěvek od TMASKA » úte úno 13, 2018 21:37

Poprosim o radu.
Dnes jsem si poridil novou q10 a bud je jas tohoto telefonu tak TRAGICKY nebo nemuzu najit v nastaveni nic co by to zlepsilo . Posuvnik jasu mam naplno do prava a usporny rezim mam vypnuty . Muze prosim nekdo dat nakekoliv info k tomuto problemu ? dekuji

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2058
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: LG G5 ; Passport ; iP5 ; Q10 ; Moto Z
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Q10 jas displeje

Příspěvek od koumes » úte úno 13, 2018 21:42

Dej foto jinak je asi meneny displej a neco nejede jak ma.Me jede normalne a mam na pulku.
Nejdřív číst a pak se ptát.Přečtěte si a respektujte upravená pravidla pro diskuze!
E90;Dell X51v;HP hx4700;Universal;Qtek 8310;MPx 200;TP2 Valkyrie Rom
BB PIN 2C3408B6 DROID PIN Koumes

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 577
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Q10 jas displeje

Příspěvek od TMASKA » úte úno 13, 2018 22:17

Telefon original zabaleny ( foto tet nedam , nezvyk na klavesnici a zadal jsem spatne 10 krat heslo a tet mi maze data ) , snad me to pusti pak dal a budu do rana nastavovat vse znova :) , ten jas me ale fakt stve. Pak muzu dat foto ale z fotky toho asi moc poznat nepujde , no uvidime

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2058
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: LG G5 ; Passport ; iP5 ; Q10 ; Moto Z
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Q10 jas displeje

Příspěvek od koumes » úte úno 13, 2018 22:32

Tak to si prvni,co vim,ze dal 10x heslo spatne.
Nikdo jiny to doposud neudelal a doufej,ze nemas cihlu.
Nejdřív číst a pak se ptát.Přečtěte si a respektujte upravená pravidla pro diskuze!
E90;Dell X51v;HP hx4700;Universal;Qtek 8310;MPx 200;TP2 Valkyrie Rom
BB PIN 2C3408B6 DROID PIN Koumes

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 577
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Q10 jas displeje

Příspěvek od TMASKA » úte úno 13, 2018 22:41

No u zadavani jsem to dal 2 krat spravne ale pak uz jsem nevedel na kterou stranu jsem tlacitka mackal :( kazdopadne u toho mazani byl zeleny polokruh a ten se mi zase jas zdal ok , telefon vypnul a zatim najizdi tak uvidim

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 577
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Q10 jas displeje

Příspěvek od TMASKA » úte úno 13, 2018 22:57

Telefon najel a je vse ok ( budu nastavovat az zitra ) kazdopadne kdyz zasvitim ledkou z jineho mobilu na cidlo q10 tak se jas krasne rozsviti , skoda ze to tak nezustane :( no asi jsem z samsungu s7 edge zhyckany jasem ktery pouzivam vzdy naplno.

foto v uplne tme , a je to ten maximalni jas , posunuto uplne do prava
Přílohy
IMG_0039.JPG
foto 1
IMG_0039.JPG (67.46 KiB) Zobrazeno 1203 x

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2058
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: LG G5 ; Passport ; iP5 ; Q10 ; Moto Z
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Q10 jas displeje

Příspěvek od koumes » stř úno 14, 2018 10:36

Tak mě to přijde v pohodě,mám na půlku a jinak barvy displeje taky na půlku,jinak si to sám systém posune.
Nejdřív číst a pak se ptát.Přečtěte si a respektujte upravená pravidla pro diskuze!
E90;Dell X51v;HP hx4700;Universal;Qtek 8310;MPx 200;TP2 Valkyrie Rom
BB PIN 2C3408B6 DROID PIN Koumes

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 577
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Q10 jas displeje

Příspěvek od TMASKA » stř úno 14, 2018 11:01

asi to tak ma byt , jen se jeste zeptam , barvy displeje se taky nekde v nastaveni meni ?

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2058
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: LG G5 ; Passport ; iP5 ; Q10 ; Moto Z
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Q10 jas displeje

Příspěvek od koumes » stř úno 14, 2018 14:20

Barvy primo nee ale ton displeje.Ikdyz se to tak jmenuje.
Nastaveni zobrazeni a tam to je jako barvy.
Nejdřív číst a pak se ptát.Přečtěte si a respektujte upravená pravidla pro diskuze!
E90;Dell X51v;HP hx4700;Universal;Qtek 8310;MPx 200;TP2 Valkyrie Rom
BB PIN 2C3408B6 DROID PIN Koumes

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 577
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Q10 jas displeje

Příspěvek od TMASKA » stř úno 14, 2018 15:34

Jeste se mi prosim kukni na jednu vec .
Mezi cockou fotoaparatu a prisvetlovaci diodou mam pruh ktery by jako rozdeloval sklo cocky a diody napolovinu anebo je to jeste folie ( nechci do toho drapat abych to pripadne neposkrabal kdyby to bylo sklo bez folie )

Jinak dekuji moc za ochotu odepisovat a sned se do toho dostanu , je to uplne jine nez android ios a wm :)

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2058
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: LG G5 ; Passport ; iP5 ; Q10 ; Moto Z
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Q10 jas displeje

Příspěvek od koumes » stř úno 14, 2018 15:58

To tak je to sklo naschval rozdelene kvuli blesku.
Nejdřív číst a pak se ptát.Přečtěte si a respektujte upravená pravidla pro diskuze!
E90;Dell X51v;HP hx4700;Universal;Qtek 8310;MPx 200;TP2 Valkyrie Rom
BB PIN 2C3408B6 DROID PIN Koumes

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 577
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Q10 jas displeje

Příspěvek od TMASKA » stř úno 14, 2018 16:08

Jeste jednou dik

Odpovědět

Zpět na „BlackBerry telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů