Surface Pro (2017)

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10

Surface Pro (2017)

Příspěvekod l0lz » pát čer 30, 2017 0:17

Ta vymena bola, este aj je, ano. Za 150$. Aspon taku sumu tvrdili, ked predstavili SP3.

Ale ani iFixit, ani Cnet to bez rozbitia nevedeli otvorit. (SP3)
PC: AMD FX-8120 4GHz; RAM 12GB 1600MHz; GTX 560 Twin Frozr II OC;
TAB/NTB: Microsoft Surface Pro 3 128GB
Microsoft Surface Pro 3 512GB intel-i7
Mob.: Apple iPhone 6S, Nokia Lumia 920 White, Lenovo A7000, Huawei 8800Pro, Nokia Lumia 710, Lumia 520, Lumia 640
Uživatelský avatar
l0lz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
 
Příspěvky: 488
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000




Surface Pro (2017)

Příspěvekod miramares » ned zář 10, 2017 15:59

Přemýšlím o koupi jako náhradu za můj dosluhující ThinPad X220i pro vývoj ve VS. Má s tím někdo zkušenost?
A ještě by mě zajímalo, jestli se vyplatí koupit na Amazonu nebo přímo u MS?
Díky za názory
Uživatelský avatar
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
 
Příspěvky: 168
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

Surface Pro (2017)

Příspěvekod veigy » ned zář 10, 2017 16:12

Záleží co všechno vyvíjíš a kolik potřebuješ výkonu. Je to úplně normální počítač, takže si porovnej v testech nějak procesory, gpu, ram atd. a uvidíš... A taky kde a jak pracuješ (myslím ohledem konstrukce)... A kup ho tam, kde dostaneš nejlepší cenu a nejdelší záruku... Reklamovat to pak můžeš rovnou u MS...
Nokia Lumia 950XL White 32GB + Leather Mozo, Microsoft Band
PC CPU: Intel Core i7 4770K @ 4.2GHz | RAM: 4x4 GB | GPU: Nvidia GeForce 960 4GB | SSD: Crucial MX300 525GB| HDD: 1TB HGST | Dell U2414H Dell XPS 13 CPU: Intel Core i7 5600U | RAM: 8 GB| GPU: Intel HD5500 | SSD: 256GB
Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
 
Příspěvky: 3081
Bydliště: Ústí nad Labem
Zařízení: Lumia 950XL + Microsoft Band

Surface Pro (2017)

Příspěvekod miramares » ned zář 10, 2017 17:46

Podle testů už jsem to tak nějak porovnal. Spíš by mě zajímaly reálné zkušenosti... Nejlepší cena je aktuálně u Amazonu, ale nejsem schopen dopátrat jaká je na to záruka.
Uživatelský avatar
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
 
Příspěvky: 168
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

Surface Pro (2017)

Příspěvekod miramares » stř říj 11, 2017 10:21

Tak jsem zakoupil a po několika týdnech používání musím říct, že jsem příjemně překvapen - dost lidí mě odrazovalo, tak jsem znejistěl - a rozhodně nelituju :-)
Jediné, co mě štve je to rozlišení při připojení přes RDP. Zatím jsem nenašel funkční řešení, jak to udělat, aby se to rozlišení nepřenášelo a dalo se na to koukat. Neřešil to někdo?
Uživatelský avatar
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
 
Příspěvky: 168
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

Surface Pro (2017)

Příspěvekod Tade » stř říj 11, 2017 18:56

Myslíš při připojení externího monitoru přes display port? Co je tam za problém? Díky
Lumia 950 W10M - 10.0.15063.414 FW - 01078.00053.16236.35026
Uživatelský avatar
Tade
smartguru
smartguru
 
Příspěvky: 573
Bydliště: Trutnov
Zařízení: Lumia 950

Surface Pro (2017)

Příspěvekod l0lz » stř říj 11, 2017 19:56

Popíš viac ten problém. Lebo svoj surface bežne pripajam k TV/Externemu monitoru a žiaden problem nepozorujem
PC: AMD FX-8120 4GHz; RAM 12GB 1600MHz; GTX 560 Twin Frozr II OC;
TAB/NTB: Microsoft Surface Pro 3 128GB
Microsoft Surface Pro 3 512GB intel-i7
Mob.: Apple iPhone 6S, Nokia Lumia 920 White, Lenovo A7000, Huawei 8800Pro, Nokia Lumia 710, Lumia 520, Lumia 640
Uživatelský avatar
l0lz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
 
Příspěvky: 488
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro (2017)

Příspěvekod veigy » stř říj 11, 2017 20:11

Myslím, že spíš myslí RDP (Remote Desktop)... Ale tuším, že to asi nemá řešení :/
Nokia Lumia 950XL White 32GB + Leather Mozo, Microsoft Band
PC CPU: Intel Core i7 4770K @ 4.2GHz | RAM: 4x4 GB | GPU: Nvidia GeForce 960 4GB | SSD: Crucial MX300 525GB| HDD: 1TB HGST | Dell U2414H Dell XPS 13 CPU: Intel Core i7 5600U | RAM: 8 GB| GPU: Intel HD5500 | SSD: 256GB
Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
 
Příspěvky: 3081
Bydliště: Ústí nad Labem
Zařízení: Lumia 950XL + Microsoft Band

Surface Pro (2017)

Příspěvekod spellshaper » čtv říj 12, 2017 12:20

Co nastavit na SP rozlišení předem a pak se teprve připojit přes RDP? V možnostech RDP by mělo být i omezení max. rozlišení, ale to už by sis musel vygooglit, nepoužívám to.
spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
 
Příspěvky: 414
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Surface Pro (2017)

Příspěvekod miramares » úte říj 17, 2017 13:54

Trochu opožděně, nějak mi nepřišlo upozornění...
Jedná se o připojení přes Remote Desktop (RDP), takže vzdálené připojení k jinému PC. Jde o to, že se předá mé aktuální rozlišení a tak se zobrazí vzdálená plocha. Nedojde k přepočtu, resp. ke zvětšení o 200% jako je to na Surface. Někde jsem našel řešení přes manifest soubor, ale to zrovna pro RDP nefunguje, pro jiné aplikace ale jo. Jediné, co jakž takž jde, je zvolit rozlišení 1366x768 a pak provést ručně zvětšení na 175% v levém horním rohu aplikace.
A ještě na jeden problém jsem přišel konkrétně s Visual Studiem na připojeném externím monitoru přes dock. Nevím proč, ale font vypadá "divně". Nevím jak to popsat, ale jako kdyby nefungoval "ClearType". Ale je to jen v této aplikaci.
Uživatelský avatar
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
 
Příspěvky: 168
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950




Předchozí

Zpět na Tablety a další zařízení

Kdo je online

Uživatelé procházející tuto sekci: Žádný uživatel momentálně není přihlášený, a 6 návštevníků