Surface Pro (2017)

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10

Surface Pro (2017)

Příspěvekod l0lz » čtv čer 29, 2017 23:17

Ta vymena bola, este aj je, ano. Za 150$. Aspon taku sumu tvrdili, ked predstavili SP3.

Ale ani iFixit, ani Cnet to bez rozbitia nevedeli otvorit. (SP3)
PC: AMD FX-8120 @4,5GHz; RAM 12GB 2100MHz (OC); GPU ZOTAC GTX-1060 OC;
TAB/NTB: Microsoft Surface Pro 3 128GB
Microsoft Surface Pro 3 512GB intel-i7; Asus Zenbook Flip (256/8)
Mob.: Apple iPhone 6S, Nokia Lumia 920 White, Lenovo A7000, Huawei 8800Pro, Nokia Lumia 710, Lumia 520, Lumia 640 (2x), Lumia 820
Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
 
Příspěvky: 508
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000




Surface Pro (2017)

Příspěvekod miramares » ned zář 10, 2017 14:59

Přemýšlím o koupi jako náhradu za můj dosluhující ThinPad X220i pro vývoj ve VS. Má s tím někdo zkušenost?
A ještě by mě zajímalo, jestli se vyplatí koupit na Amazonu nebo přímo u MS?
Díky za názory
Uživatelský avatar
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
 
Příspěvky: 168
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

Surface Pro (2017)

Příspěvekod veigy » ned zář 10, 2017 15:12

Záleží co všechno vyvíjíš a kolik potřebuješ výkonu. Je to úplně normální počítač, takže si porovnej v testech nějak procesory, gpu, ram atd. a uvidíš... A taky kde a jak pracuješ (myslím ohledem konstrukce)... A kup ho tam, kde dostaneš nejlepší cenu a nejdelší záruku... Reklamovat to pak můžeš rovnou u MS...
OnePlus 5 64/6, Samsung Gear Fit 2
PC CPU: Intel Core i7 4770K @ 4.2GHz | RAM: 4x4 GB | GPU: Nvidia GeForce 960 4GB | SSD: Crucial MX300 525GB| Dell U2414H Dell XPS 13 CPU: Intel Core i7 5600U | RAM: 8 GB| GPU: Intel HD5500 | SSD: 256GB
Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
 
Příspěvky: 3162
Bydliště: Ústí nad Labem
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Surface Pro (2017)

Příspěvekod miramares » ned zář 10, 2017 16:46

Podle testů už jsem to tak nějak porovnal. Spíš by mě zajímaly reálné zkušenosti... Nejlepší cena je aktuálně u Amazonu, ale nejsem schopen dopátrat jaká je na to záruka.
Uživatelský avatar
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
 
Příspěvky: 168
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

Surface Pro (2017)

Příspěvekod miramares » stř říj 11, 2017 9:21

Tak jsem zakoupil a po několika týdnech používání musím říct, že jsem příjemně překvapen - dost lidí mě odrazovalo, tak jsem znejistěl - a rozhodně nelituju :-)
Jediné, co mě štve je to rozlišení při připojení přes RDP. Zatím jsem nenašel funkční řešení, jak to udělat, aby se to rozlišení nepřenášelo a dalo se na to koukat. Neřešil to někdo?
Uživatelský avatar
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
 
Příspěvky: 168
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

Surface Pro (2017)

Příspěvekod Tade » stř říj 11, 2017 17:56

Myslíš při připojení externího monitoru přes display port? Co je tam za problém? Díky
Lumia 950 W10M - 10.0.15063.414 FW - 01078.00053.16236.35026
Uživatelský avatar
Tade
smartguru
smartguru
 
Příspěvky: 581
Bydliště: Trutnov
Zařízení: Lumia 950

Surface Pro (2017)

Příspěvekod l0lz » stř říj 11, 2017 18:56

Popíš viac ten problém. Lebo svoj surface bežne pripajam k TV/Externemu monitoru a žiaden problem nepozorujem
PC: AMD FX-8120 @4,5GHz; RAM 12GB 2100MHz (OC); GPU ZOTAC GTX-1060 OC;
TAB/NTB: Microsoft Surface Pro 3 128GB
Microsoft Surface Pro 3 512GB intel-i7; Asus Zenbook Flip (256/8)
Mob.: Apple iPhone 6S, Nokia Lumia 920 White, Lenovo A7000, Huawei 8800Pro, Nokia Lumia 710, Lumia 520, Lumia 640 (2x), Lumia 820
Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
 
Příspěvky: 508
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro (2017)

Příspěvekod veigy » stř říj 11, 2017 19:11

Myslím, že spíš myslí RDP (Remote Desktop)... Ale tuším, že to asi nemá řešení :/
OnePlus 5 64/6, Samsung Gear Fit 2
PC CPU: Intel Core i7 4770K @ 4.2GHz | RAM: 4x4 GB | GPU: Nvidia GeForce 960 4GB | SSD: Crucial MX300 525GB| Dell U2414H Dell XPS 13 CPU: Intel Core i7 5600U | RAM: 8 GB| GPU: Intel HD5500 | SSD: 256GB
Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
 
Příspěvky: 3162
Bydliště: Ústí nad Labem
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Surface Pro (2017)

Příspěvekod spellshaper » čtv říj 12, 2017 11:20

Co nastavit na SP rozlišení předem a pak se teprve připojit přes RDP? V možnostech RDP by mělo být i omezení max. rozlišení, ale to už by sis musel vygooglit, nepoužívám to.
spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
 
Příspěvky: 416
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Surface Pro (2017)

Příspěvekod miramares » úte říj 17, 2017 12:54

Trochu opožděně, nějak mi nepřišlo upozornění...
Jedná se o připojení přes Remote Desktop (RDP), takže vzdálené připojení k jinému PC. Jde o to, že se předá mé aktuální rozlišení a tak se zobrazí vzdálená plocha. Nedojde k přepočtu, resp. ke zvětšení o 200% jako je to na Surface. Někde jsem našel řešení přes manifest soubor, ale to zrovna pro RDP nefunguje, pro jiné aplikace ale jo. Jediné, co jakž takž jde, je zvolit rozlišení 1366x768 a pak provést ručně zvětšení na 175% v levém horním rohu aplikace.
A ještě na jeden problém jsem přišel konkrétně s Visual Studiem na připojeném externím monitoru přes dock. Nevím proč, ale font vypadá "divně". Nevím jak to popsat, ale jako kdyby nefungoval "ClearType". Ale je to jen v této aplikaci.
Uživatelský avatar
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
 
Příspěvky: 168
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

Surface Pro (2017)

Příspěvekod Mich77 » stř lis 22, 2017 12:13

Pokud má někdo zálusk na SurfacePro 2017, tak je teď akce v UK MS store. Verze Core m3 za 649 liber i s klávesnicí TypeCover. Právě jsem objednal, tak třeba někdo taky přemýšlí a čeká na dobrou cenu. Ceny českých e-shopů jsou spíše k smíchu :)
Je v nabídce i Core i5, ale za příplatek 200 liber a se stejnou RAM a stejnou velikostí SSD se to neoplatí.
Mich77
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
 
Příspěvky: 442
Zařízení: Lumia 950 XL DS, LG G6 DS 64GB quad DAC

Surface Pro (2017)

Příspěvekod Tade » stř lis 22, 2017 19:02

Na německém storu jsou slevy plošně na všechny konfigurace. Je to ale bez klávesnice.
Lumia 950 W10M - 10.0.15063.414 FW - 01078.00053.16236.35026
Uživatelský avatar
Tade
smartguru
smartguru
 
Příspěvky: 581
Bydliště: Trutnov
Zařízení: Lumia 950

Surface Pro (2017)

Příspěvekod Mich77 » čtv lis 23, 2017 7:53

Ale hlavně jsou spíše kosmetické oproti UK :)
Mich77
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
 
Příspěvky: 442
Zařízení: Lumia 950 XL DS, LG G6 DS 64GB quad DAC

Surface Pro (2017)

Příspěvekod Tade » pát lis 24, 2017 18:39

No ono asi záleží, jaká verze tě zajímá. M3/i5 jak píšeš je výhodnější. Ale pokud bys chtěl třeba i5/256 GB, tak ta je o necelé dva tisíce levnější z německého storu. Ale jo, psal si o nižších verzích, máš pravdu. To moje info bylo spíš doplňující :) Ty vyšší verze jsou samozřejmě bez klávesnice.
Lumia 950 W10M - 10.0.15063.414 FW - 01078.00053.16236.35026
Uživatelský avatar
Tade
smartguru
smartguru
 
Příspěvky: 581
Bydliště: Trutnov
Zařízení: Lumia 950

Re: Surface Pro (2017)

Příspěvekod wallax » pát lis 24, 2017 18:42

V UK store je i5 4/128 za cenu 850 libier. Co je asi 950 euro. Je to aj s klavesnicou. Myslim ze to je skvela cena. Ja som za moj SP3 dal tusim o nejaké eura viac.

Odoslané z HTC 10 pomocou Tapatalku
"Masakatsu Agatsu"
Surface Pro 3 i5 4/128gb (Windows 10 TP) + HTC 10
Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
 
Příspěvky: 184
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128




Předchozí

Zpět na Tablety a další zařízení

Kdo je online

Uživatelé procházející tuto sekci: Žádný uživatel momentálně není přihlášený, a 4 návštevníků