Stránka 1 z 1

funkční MAPA POKÉMONŮ - aplikace

Napsal: úte lis 01, 2016 7:55
od PhoenicurusOchruros
Ahoj, včera v rámci eventu jsem dorazil do oblasti, kde běželo 5 pokéstopů vedle sebe a byla tam hromada kolegů. Co mě ale překvapilo bylo, že evidentně pořád existuje "mapa pokémonů v okolí". Respektive způsob, jak zjistit vžskyt zajímavějšího pokémona v okolí. Během dvou hodin, co jsem obcházel lure moduly jsem minimálně dvakrát viděl, jak z ničeho nic nastal poplach a hned několik skupinek nezávisle na sobě kvapně odcházelo půl kiláku pro Exegutora nebo pro dratiniho. Napodruhé jsem se přidal a fakt tam byl, skupinka se zastavila přesně na fleku, kde byl.

Jde evidentně o aplikaci (ne online mapu), bohužel jsem nenatrefil na sdílného kolegu, který by mi prásknul jakou. Tak bych to rád zkusil tady, jestli by tu nebyl nějaký ochotný kolega, který by poradil co si nainstalovat (a co určitě ne).

I přes dlouhý event pořád nemám Gyaradose, Dragonite, Machampa a dobrého Vaporeona mám jen jednoho atd atd atd.... tak by mi to pomohlo....
Proím prosím

funkční MAPA POKÉMONŮ - aplikace

Napsal: úte lis 01, 2016 9:50
od clay01a
většina jich používa fastpokemap.se

Většina ví, že teď kolem 50. minuty všech hodin je exeggutor v dané ulici u Vojanových sadů. Chodí se tam preventivně a pokud ho vidíš ve viditelných jsou jen 3 místa v ulici kde je. Měl jsem i kliku na 3 u sebe v rámci 15 minut.

Dratini ma taky svá oblibena mista, kde se objevuje. Na Kampě je to uprostřed v parku a pak jeho obou koncích. Není problém obejít to. :)

funkční MAPA POKÉMONŮ - aplikace

Napsal: úte lis 01, 2016 14:09
od PhoenicurusOchruros
Ooo. díky moc za info! Jsi hodnej :-)

funkční MAPA POKÉMONŮ - aplikace

Napsal: pon lis 21, 2016 15:26
od clay01a