Stránka 1 z 1

Reklamace, záruka ...

Napsal: úte říj 20, 2015 21:12
od htcjirka
Podminky davno byly zmeneny, i se o tom psalo na ruznych webech.Plati 2 leta zaruka, a na ty vymenene komponenty zbytek te dvoulete zaruky.Takze kdyby ti menili displej tyden pred koncem zaruky, tak po tydnu ti konci zaruka i na ten vymeneny komponent.Uz se to neprodluzuje jako driv.

Re: Reklamace, záruka ...

Napsal: úte říj 20, 2015 22:30
od peeeeta
Tak že se již záruka neprodlužuje o dobu,co bylo zboží opravováno?
Např. 25 dní než se reklamace vyřešila a neměl jsem možnost zboží využívat.

Reklamace, záruka ...

Napsal: stř říj 21, 2015 15:50
od kleinak
Peeeta - Jirka Htc by to měl vědět. Myslím si, že to tak platí pořád,ale ani já jsem neuspěl. Poslal jsem telefon rovnou do servisu Arvato a kdž se mi vrátil neopraven z důvodu nedostatku náhradních dílů,bylo už 2dny po zaruce a když jsem to posílal prodejci,tak mi ho vrátili,jako by vůcec v servisu nebyl,ta doba co byl v Ar aru je vůbec nezajimala. Tak mi leží doma v hodnotě 8000kč a mám smůlu. Takže asi záleží jaký prodejce. Držím palce.

Reklamace, záruka ...

Napsal: stř říj 21, 2015 20:18
od xHeretic
Záruční doba se prodlužuju už jen o dobu strávenou v servisu, tak to bylo před novým občanským zákoníkem a platí to pořád.
Podle starého OZ pokud byla oprava provedena výměnou zařízení, běžela od té chvíle nova 2letá záruka, to už teď neplatí, ...prostě jen dál pokračuje původní záruka.

-Pavel- - tobě nebylo vyměněno IMEI, jen díly, takže ani podle starého OZ by jsi něměl novou 2letou záruku.