Nokia Lumia 925 obnova fotek
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda jdou najít ztracené/smazané fotky?? Udělal jsem zálohu, pak sem přešel na WP10, všechno tam bylo, ale druhý den jsem přešel zpět na WP8, sms,app, nastavení budíku, všechno tam bylo kromě fotek a videi, na one drive nic nemám, proto se ptám: jde udělat nějaké recovery , aby se mi obnovili/ našli fotky videa.. nebo už to je nenávratně v .... ???? zkoušel jsem to připojit k PC a instaloval jsem asi 5 programu na obnovu fotek/souboru, ale ani u jednoho se mi neukazala připojená NL 925..., předem děkuji za odpověď 
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Nejspíš si neměl nastavené automatické zálohování fotek na Onedrive.
Nerad to říkám, ale asi se s nimi rozluč (pokud teda opravdu nejsou na Onedrive).
Nerad to říkám, ale asi se s nimi rozluč (pokud teda opravdu nejsou na Onedrive).
kuuu*a fix!! , ale jakto ze byli na te 10tce?
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Protože jsi upgradoval, tzn. všechna původní data (fotky, aplikace...) tam zůstaly. Ale jak si šel na WP8.1, tak si de facto instaloval čistý systém. Teď bys musel ty fotky stáhnout třeba z Onedrive, za předpokladu, že bys měl předtím nastavené automatické zálohování, což si nejspíš neměl.
tak to bude v dupě no :(