Microsoft Band
-
- smartguru
- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Microsoft Band
Pokud by měl někdo dotazy ohledně Microsoft Band, tak se klidně ptejte a já se pokusím odpovědět. Momentálně je v meziskalu v USA, čeká na přebalení a odeslání do ČR. Zhruba do týdne by měl dorazit. Primárně ho budu používat v kombinaci s Lumií 930, ale mužů ho odzkoušet i na Androidu.
-
- přispěvatel
- Zařízení: Microsoft Lumia 950 Dual SIM + Band 2
Re: Microsoft Band
Je moznost objednania a dorucenia aj na nie US adresu? Resp. ak si objednaval? Dakujem.
Microsoft Band
To mě taky zajímá, po Bandu pokukuji
-
- smartguru
Microsoft Band
Kvůli totální vyprodanosti jsem ho kupoval na ebay, ale jeste za rozumnou cenu. Z MS Store je doručení jen do US a na ebay záleží na prodejci, ale většina posílá taky jen na US adresy. Jde to vyřešit třeba přes Shipito. Po registraci jsem obdržel "svoji" US adresu. Na tu jsem si nechal Band zaslat. Shitito balík převezme, rozbalí, nafotí odsah a po vyplnění způsobu dopravy a celního prohlášení mi ho doručí pěkně až domů do ČR.
Microsoft Band
Tak to jo, teď jsou na Ebay celkem vyhnaný ceny
-
- smartguru
- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Microsoft Band
A s jakymi aplikaceni to v telefonu budes pouzivat?
-
- smartguru
Microsoft Band
hudys: Zaregistruj se ve Storu a MS ti před prodejem a Bandu pošle email. Ale chce to rychlost. Do 24 hodin bývá zase vyprodaný. Jj, ebay je cenově přehnaný. Já ho seznal jen za 260$...
Stevik: Ze začátku určitě s Health a pár dalších na workouty. Uvidíme jak se to časem rozjede a jak integrují podporu do svých aplikaci ostatní vydavatelé.
Stevik: Ze začátku určitě s Health a pár dalších na workouty. Uvidíme jak se to časem rozjede a jak integrují podporu do svých aplikaci ostatní vydavatelé.
-
- smartguru
- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Microsoft Band
Nikde jsem nenasel u Health a Bandu, ze je ten budik "chytry". Kdyz uz meri spankove rezimy, mohl by, ne?
Microsoft Band
Zde je recenze od "Altaira":
http://tech.ihned.cz/c3-63162980-040000 ... mart-watch
-
- přispěvatel
- Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920
Microsoft Band
Není chytrý.Stevik wrote:Nikde jsem nenasel u Health a Bandu, ze je ten budik "chytry". Kdyz uz meri spankove rezimy, mohl by, ne?
-
- přispěvatel
Microsoft Band
K tomu jen jedna připomínka pro zájemce. Často, i v této recenzi, se píše, že nelze nosit displejem nahoru. Je to asi subjektivní věc, ale já s tím problém nemám. Většinou nosím sice displejem dolů, ale přes den to ve watch mode často otáčím, pokud nemám na druhé ruce normální mechanické hodinky, kterých se nechci vzdát.delfin wrote:Zde je recenze od "Altaira":
-
- smartguru
Microsoft Band
Stevik: Chytrý budík klidně oželím. Potřebuju vzbudit včas a ne podle toho jestli jsem vyspinkanej do růžova.
Microsoft Band
Máte prosím někdo zkušenosti s tímto náramkem ? Nejdříve se mu nechtělo moc synchronizivat, ale už funguje vše, mimo emailu. Zkoušel jsem vše možné, ale email to prostě neukáže... Nějaká rada ? Díky
-
- přispěvatel
- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 1020, Band 1, Surface PRO 3
Microsoft Band
Tiež mam problém s mailom. Podľa MS sa to ma nastaviť v telefone v oznamenia+akcie ale nepodarilo sa mi to rozbehať ...
http://www.microsoft.com/microsoft-band ... endar/mail" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.microsoft.com/microsoft-band ... endar/mail" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- přispěvatel
Microsoft Band
Notifikuje mi to všechny e-mail schránky bez nějakého zvláštního nastavování.Paffka wrote:Máte prosím někdo zkušenosti s tímto náramkem ? Nejdříve se mu nechtělo moc synchronizivat, ale už funguje vše, mimo emailu. Zkoušel jsem vše možné, ale email to prostě neukáže... Nějaká rada ? Díky
Microsoft Band
Zkoušel už jsem všechno možné, ale nic nepomohlo. Dokonce jsem odebral emailové účty a znovu zadal.... Vše funguje, jen ten email neeee. Máte aktivovaný VIP list nebo ne ? Díky
-
- přispěvatel
Microsoft Band
Nemám a mam zapnuté jen zobrazování bez notifikace.
Microsoft Band
Tak už zbývá snad jen otázka, jakou máte verzi OS a FW... Děkuji
-
- přispěvatel
- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 1020, Band 1, Surface PRO 3
Microsoft Band
Ja som na L1520 s DP. Zatiaľ bez Denim ...
-
- smartguru
Microsoft Band
Paffka: Mám panenskou 930. Bez DP a jedu pouze na ofiko. Potvrzení na emaily mi taky nechodí, ale zkus zapnout notifikace z notifikačního centra přímo v MS Health.