Microsoft Band

Diskuze o chytrém náramku Microsoft Band (1. a 2. generace)
Odpovědět
hravec-x
smartguru
smartguru
Příspěvky: 609
Registrován: ned led 04, 2015 4:22
Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4

Microsoft Band

Příspěvek od hravec-x » úte zář 19, 2017 8:54

Band se vždy reklamoval do USA, tedy nic neodřízli... přesně takto vznikají dezinformace...

mbelas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 598
Registrován: pát pro 14, 2012 8:07
Zařízení: Home and office ML950XL white

Microsoft Band

Příspěvek od mbelas » úte zář 19, 2017 9:11

Já reklamoval jen jednou a to jsem vyřídil přes web nebo pres chat, přes web to nejde a píší tam že až od 15h bude chat dostupný. Já banda objednával z anglie přes CZ pobočku v Praze. No počkám do odpoledne až se podpora probudí :-)

Edit - doplněno - včera zadána reklamace, dnes by to měli odvést....jsem zvedav, ještě stále chodí repasy bandu 1 ?

mbelas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 598
Registrován: pát pro 14, 2012 8:07
Zařízení: Home and office ML950XL white

Microsoft Band

Příspěvek od mbelas » pon říj 02, 2017 8:42

Tak mi přišel repas bandu 1 a bohužel ani za nic nemohu L950XL a náramkem spárovat. Dělá to co předtím, připojuje a bluetooth se odpojuje a připojuje a nakonec to vyskočí chybou. Zkusím to spárovat s nějakým driodem a nebo faktu už nevím co s tím :-( ....

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Microsoft Band

Příspěvek od veigy » pon říj 02, 2017 9:20

Restart mobilu si zkoušel?
OnePlus 5 64/6, Samsung Gear Fit 2
PC CPU: Intel Core i7 4770K @ 4.2GHz | RAM: 4x4 GB | GPU: Nvidia GeForce 960 4GB | SSD: Crucial MX300 525GB| Dell U2414H Dell XPS 13 CPU: Intel Core i7 5600U | RAM: 8 GB| GPU: Intel HD5500 | SSD: 256GB

mbelas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 598
Registrován: pát pro 14, 2012 8:07
Zařízení: Home and office ML950XL white

Microsoft Band

Příspěvek od mbelas » pon říj 02, 2017 10:57

restart 2x zkoušeno, odinstalovani ms band taky a nic.....HR telefonu asi taky zkusím , ale až to zkusim sparovat s nějakým androidem......po znovunainstalovani ms band app mi to už pul hodiny obnovuje data a stoji to.....opravdu katastrofa

tints
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: sob led 19, 2013 10:54
Zařízení: Lumia 950

Microsoft Band

Příspěvek od tints » stř říj 04, 2017 7:55

Dnes bol update aplikácie Microsoft band, neviem co sa presne zmenilo, ale ako sa aktualizuje náramok band2 ? Všetko prebehne automaticky cez aplikaciu a BT? Alebo to treba niekde vyvolat, povolit?

hravec-x
smartguru
smartguru
Příspěvky: 609
Registrován: ned led 04, 2015 4:22
Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4

Microsoft Band

Příspěvek od hravec-x » stř říj 04, 2017 9:27

někdy stačí míň se ptát a víc zkoušet a číst, je to je aktializace aplikace, nikoli Bandu

ve store je jasně napsáno:

Novinky v této verzi
-Bug Fixes

a když v aplikaci dáš sysnchonizovat Band, nic se s bandem nestane... žádná aktualizace neproběhne

mimochodem, silně pochybuji, že ještě někdy nějaká aktualizace Bandu (byť 2) ještě bude... na to zapomeňme...

mbelas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 598
Registrován: pát pro 14, 2012 8:07
Zařízení: Home and office ML950XL white

Microsoft Band

Příspěvek od mbelas » čtv říj 05, 2017 9:48

Tak můj band 1 ožil a po update apky band to jede, uffff.....už jsem to viděl špatně...........vše se synchronizuje a jede jak má

klvy
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob lis 21, 2015 17:18
Zařízení: Lumia 640 LTE

Microsoft Band

Příspěvek od klvy » pát říj 27, 2017 16:55

Neřešili jste někdo, jak vyexportovat všechny záznamy do .tcx či .gpx? Vím, že to jde v dashboard po jednom, ale to je dost nepohodlné, když hodně jezdíte na kole a běháte. Není nějaký tool na hromadný export? Bohužel gumu už mám popraskanou na mnoha místech a i když to lepím vteřiňákem, tak na dlouho to už nevidím. Proto pomalu přemýšlím, že Band 2 nahradím nejspíš něčím od Garminu, chtěl bych tam však natáhnout alespoň ty běhy a kola, když už ne úplně vše.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1119
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Microsoft Band

Příspěvek od p.a.Ť.o » pát pro 08, 2017 10:26

Export dat z Bandu 1, který jsem měl, byl tragický. Po jedné položce jak píšeš, a ještě to neumělo nějaký údaj vyexportovat správně. Jsem rád, že jsem se toho zbavil a šel do profi řešení. S odstupem času vidím band 1 jako takovou legraci pro děti :-)

klvy
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob lis 21, 2015 17:18
Zařízení: Lumia 640 LTE

Microsoft Band

Příspěvek od klvy » pát úno 02, 2018 20:11

Nakonec jsem to po jednom udělal a přišlo další nasrání. Ať to nahraješ do garminu, stravy či čehokoli jiného, tak to zobrazuje 0km, asi nějakým způsobem porušují standard. Jediné funkční, co jsem zprovoznil bylo přidání Stravy jako connected app. Tam to ale vyexportovalo jen poslední záznam, další to ignorovalo. Tím jsem si aspoň potvrdil, že MS Band 2 i nějak špatně počítal vzdálenost, i když byla přes gps. Ten jeden povedený export měl 5.86km místo 6km, které jsem měl v MS Health. Taky stejná vzdálenost a okruh uběhnutý s novým garminem má kratší naměřenou délku. No poučení pro příště a místo nějakých alfa testovacích kousků jít do něčeho ověřeného...

hravec-x
smartguru
smartguru
Příspěvky: 609
Registrován: ned led 04, 2015 4:22
Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4

Microsoft Band

Příspěvek od hravec-x » pon dub 16, 2018 20:28

po reinstalaci L950XL a znovunapárování Bandu2 mi nechodí na Band2 SMSky, všechno ostatní se notifikuje... nemáte někto tip co s tím?

Odpovědět

Zpět na „Microsoft Band & Band 2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host