samovolne vypinani
-
tomas.samohel
- nováček

- Zařízení: Samsung galaxy s4 mini
samovolne vypinani
Ahoj....na začátku července 2014 sem si koupil samsung galaxy s4mini...vetsinou pres vecer se mi samovolne vypne a nejde nahodit normalnim tlacitkem pro zapnuti jen tim ze ho podrzim + hlavni tlacitko pod displayem....nevite cim to je?Dost me to stve,protoze si nastavuju budik a uz sem zaspal kvuli tomu ze mi nezazvonil...
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
samovolne vypinani
Pokud nepoužíváš nějaké killery na ukončování programů,čističe paměti,antiviry které můžou i takhle škodit tak si proveď zálohu věcí co potřebuješ a proveď tovární nastavení. Může to být softwerová chyba a pokud ti to bude dělat i pak tak servis.
-
tomas.samohel
- nováček

samovolne vypinani
no nějaké ty killery mám...takže?
je mam smazat?
je mam smazat?
-
tomas.samohel
- nováček

samovolne vypinani
dobrá..otestuji to a pak se ozvu 
-
mahon
- stálý přispěvatel

samovolne vypinani
Po té odinstalaci proveď ještě restart telefonu. Pokud budeš odinstalovávat tuto app přes Spravce aplikací tak nezapomeň nejdříve vymazat data této app ať ti tam ni po ní nezůstane.
-
tomas.samohel
- nováček

samovolne vypinani
Vše sem provedl,vyzkoušel.Je tam vidět velká změna.Vypínání telefonu se omezilo,ale furt se vypíná sice už méně,ale vypíná ....je to příšerná závada -.- strašně mě to trápí,když si nařídím budík,tak se mi mobil vypne a já zaspím do školy.Vůbec si nevím rady.
-
mahon
- stálý přispěvatel

samovolne vypinani
Udělej tovární nastavení,nic do něj neinstaluj a 2-3 dny sleduj jak se bude chovat. Pokud budou nadále problémy tak to můžeš přeflešnout novějším firmwerem přes Odin.