Děkuji za každou radu
Samsung Galaxy S USB připojení
-
Ansacu
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: Samsung i9000 Galaxy S
Předem se když tak omlouvám jestli to zde už nepatří jelikož je to již staré zařízení. Ale mam celkem velký problém, který potřebuji vyřešit. Na internetu jsem nenašel návod nikde. Potřebuji rozjet sdílené připojení internetu přes USB, abych mohl používat mobilní internet na počítači a všude je návod přesně naopak ten přes počítač do telefonu a já potřebuji přes telefon do mobilu. Předtím jsem měl android 4.2.1 kde jsem akorát připojil usb dal sdílené připojí a připojilo se mi to hned, ale kvůli tomu, že mi po nějakém čase často zamrzal a neukazovalo se mi kdo mi volá atd. jsem přešel na SauRom 2.3.6. Na tomto když v nastavení dám sdílené připojení tak se mi ukáže že je aktivní tethering nebo hotspot, ale když pak spustím datové pakety napíše mi to chyba sdíleného připojení a když to zkusím udělat přes přístupový bod tak taky napíše chybu, mam puštěné datové pakety a dám datové připojení tak to rovnou hodí chybu. Internet jinak v mobilu funguje jen se mi to nechce nasdílet s internetem. Ještě když se k mobilu připojím přes wifi tak se mi akorát připojí k síti, ale přístup k internetu je přístup odepřen. Napadlo mě jestli to není že ten 2.3.6 je už hodně starý a není na to nějak stavěný.
Děkuji za každou radu
Děkuji za každou radu
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Spis to bude nejaky bug v te romce.Jedine to vyzkouset flashovanim jinych,novejsich rom,ktere jsou dostupne a ciste.