Moto G vs Red Rice vs Huawei P6?

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
Frostmourne
nováček
nováček
Zařízení: Blackberry Z10

Post by Frostmourne »

ahoj,
1, plánuji koupit nový telefon do 6K a potřeboval bych pomoc s výběrem. Žhaví adepti jsou Moto G, Red Rice a Oppo R819 (našel by se lepší telefon?). Který telefon, byste mi doporučili? Bylo by suprový, kdyby nějaký majitel těchto telefonu sem napsal své poznatky, hodnocení, klady a mínusy...jde mi hlavně o praktické informace výdrž baterie, optimalizace systému

2, nebo si myslíte, že si mám radši připlatit za Nexus 5? jestli to není zbytečný..náročné hry nehraju, nemusím mít telefon s DPI 445.
moje priority:
- svižnost systému, okamžitá odezva u aplikací
- baterie tak 1,5 dne při normálním použití
- hry moc nehraji ( náročné vůbec ne), ale sem tam Plants vs Zombies a podobné hry
- lepší průměrný fotoaparát
- aby se dobře drželo..
Děkuji
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Moto G vs Red Rice vs Oppo R819 vs ?

Post by koumes »

Jednoznacne MOTO G.A dal to neres,porovnej si parametry na pdadb.net ale do 6K pochybuji.
Frostmourne
nováček
nováček

Post by Frostmourne »

prosím, mohl byste to trochu rozepsat, proč zrovna tak jednoznačně Moto G?
Oppo R819 jsem zavrhl, takže teď přemýšlím mezi Moto G a Xiaomi Red Ricee (Hongmi)

mně hlavně zajímá:
- reálná hodnota baterie
- rozdíl mezi chipsety Snapdragon 400 vs Mediatek MT6589
- kvalita fotoaparátu
- jak dobře drží v ruce
koumes
moderátor
moderátor

Post by koumes »

Staci si procist par recenzi.Hlavne aktualizace systemu na "cisty" android,podobne jako u Nexusu.
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

Pokud koupíš Moto G nebudeš tam mít CZ jazyk ( alespoň ze začátku, možná v budoucnu by jsi se mohl dočkat ). Což je jediná chyba na kráse, jinak je tento telefon dokonalost sama.

Ale i tak se přikláním k tomuto telefonu. Je to nejlepší co se za tyto peníze dá koupit.
Frostmourne
nováček
nováček

Post by Frostmourne »

koumes wrote:Staci si procist par recenzi.Hlavne aktualizace systemu na "cisty" android,podobne jako u Nexusu.
no právě, že jsem pročetl dost recenzí..na papíře jsou srovnatelné, proto potřebuji reálné informace (kvalita fotek, baterie, jak se drží v rukou, rozdíl mezi chipsety...)
a podpora u MIUI je taky na špičkové úrovni. update každý týden, nové verze vždy v únoru...
koumes
moderátor
moderátor

Post by koumes »

Tak si najdi na G+ nebo TW neco.A ze MIUI ma aktualizace? :) MotoG ma uz ted 4.4 system a ne nejake opravy.A srovnani chipsetu?Neparis prece hry,tak proc?Na pdadb.net si vyhledej a najdes.
Moto ma prohnute zada,do dlane akorat,jako HTC One.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Já jsem dnes z německého Amazonu kolegovi objednával Motorolu G i se žlutým krytem navíc, s poštovným to vyšlo na nějakých 6100 Kč, tak jakmile dorazí, připravím videopohled a porovnání, ale asi to chvíli bude trvat. Xiaomi Red Rice jsem nyní pár týdnů používal a jak nemám k číňanům důvěru, tak tohle je vážně super stroj (dobře odladěný, slušná výdrž, výkonu také dost…). Recenze na Red Rice vyjde během zítřka.
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

Tak v Xiaomi běží MIUI, což je velice a silně upravený Android. A co si budem namlouvat, né každému tyto omalovánky musí sednout. Hlavně když nic jiného není prakticky na výběr. Osobně bych radši volil čistý Android.
Frostmourne
nováček
nováček

Post by Frostmourne »

Jiří Hrma wrote:Já jsem dnes z německého Amazonu kolegovi objednával Motorolu G i se žlutým krytem navíc, s poštovným to vyšlo na nějakých 6100 Kč, tak jakmile dorazí, připravím videopohled a porovnání, ale asi to chvíli bude trvat. Xiaomi Red Rice jsem nyní pár týdnů používal a jak nemám k číňanům důvěru, tak tohle je vážně super stroj (dobře odladěný, slušná výdrž, výkonu také dost…). Recenze na Red Rice vyjde během zítřka.
ok, já si počkám na recenzi...

btw další adept Huawei P6. Vaše názory na ten telefon? Je opravdu na baterii tak žravá? Momentálně přemýšlím nad Huawei P6 vs Moto G.
Frostmourne
nováček
nováček

Post by Frostmourne »

zdravím,
1, Nevíte jestli Amazon UK nebo DE posílají Moto G do České republiky nebo to musím řešit přes virtuální schránky?
2, Počítal jste někdo odkud by Moto G vyšel nejlevněji s poštovným(Google Play, Amazon UK, De)?
3, Má někdo zkušenosti s reklamací u Amazonu?

Děkuji.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Moto G vs Red Rice vs Huawei P6?

Post by mberdych »

Amazon UK i DE do CZ posilaji normalne. Takze si vyber sam. Reklamace zadny problem, ale musis to poslat zpet.
biscuit84
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”

Post by biscuit84 »

Frostmourne: Takze nakoniec si sa rozhodol pre MotoG?
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”