[App] Simply Weather
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: ano
[App] Simply Weather
Našiel som zaujímavý nápad a dizajn pre iOS aplikáciu (http://www.dejoost.com/authentic-weathe ... schneider/) a napadlo ma, spraviť to isté pre WinPhone.
Myšlienka je, že používateľ spustí aplikáciu, na nič nekliká, nič nenastavuje, rovno sa mu ukáže, či vonku prší, sneží svieti slnko. V pôvodnom nápade nie je ani teplota, to by možno stálo za to pridať, nech má aplikácia aspoň nejakú hodnotu.
Môj WinPhone návrh:
Otázka je, má niečo také zmysel? Idea je, aby to vyzeralo pekne a bolo úplne jednoduché.
Myšlienka je, že používateľ spustí aplikáciu, na nič nekliká, nič nenastavuje, rovno sa mu ukáže, či vonku prší, sneží svieti slnko. V pôvodnom nápade nie je ani teplota, to by možno stálo za to pridať, nech má aplikácia aspoň nejakú hodnotu.
Môj WinPhone návrh:
Otázka je, má niečo také zmysel? Idea je, aby to vyzeralo pekne a bolo úplne jednoduché.
-
- smartmaniak
- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
[App] Simply Weather
Není lepší se podívat z okna?
-
- častý přispěvatel
[App] Simply Weather
Je Preto by to asi chcelo ešte pridať teplotu.Flynn wrote:Není lepší se podívat z okna?
-
- smartmaniak
- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
[App] Simply Weather
Leda jako lock-screen.
[App] Simply Weather
Nechci tě odrazovat a nevím moc, jaký to má úspěch u iOS, ale za mě bych to nevyužil. Zajímá mě hlavně jaké bude počasí a ne zrovna jaké je (to se fakt můžu podívat ). S tou teplotou už by to trochu dávalo větší smysl. Nebo na lock-screenu, že by se mi zobrazovalo ráno, že bude odpoledne pršet.
[App] Simply Weather
sak urob, daj to za prachy a cakaj ci to bude mat uspech alebo nie Inac nejake nastavovacky tam budes musiet mat (koli polohe a blbym MS pravidlam )
-
- častý přispěvatel
[App] Simply Weather
No ved toto, z jednoduchej 1 screen app sa hned stane aplikacia s dialogom na polohu, settings obrazovkou, privacy policy obrazovkou ...matoman wrote:sak urob, daj to za prachy a cakaj ci to bude mat uspech alebo nie Inac nejake nastavovacky tam budes musiet mat (koli polohe a blbym MS pravidlam )
[App] Simply Weather
sak dajak to tam das a bude to... nedavno som videl aplikaciu, ktora ziadne settings nemala, a privacy policy mala iba v popise na markete... ale uz nepamatam, ktora to bola... hm..
-
- častý přispěvatel
[App] Simply Weather
Si spomeň a ju nahlásimematoman wrote:sak dajak to tam das a bude to... nedavno som videl aplikaciu, ktora ziadne settings nemala, a privacy policy mala iba v popise na markete... ale uz nepamatam, ktora to bola... hm..
-
- častý přispěvatel
[App] Simply Weather
Demo: http://dl.dropbox.com/u/73642/SimplyWeather.xap. Settings a about zabrali viac ako hlavná obrazovka.
[App] Simply Weather
Ak bude live tile, s podporou vsetkych velkosti, tak by to snad i slo sice je to taka blbost, ze to clovek spusti, jedine, ked to bude chciet niekomu ukazat, a ten si to stiahne, aby to mohol ukazat niekomu dalsiemu :D a samozrejme tam zakomponovat to klucove slovo f**k*ng
-
- častý přispěvatel
[App] Simply Weather
To neviem, či to fucking prejde schvaľovanímmatoman wrote:Ak bude live tile, s podporou vsetkych velkosti, tak by to snad i slo sice je to taka blbost, ze to clovek spusti, jedine, ked to bude chciet niekomu ukazat, a ten si to stiahne, aby to mohol ukazat niekomu dalsiemu :D a samozrejme tam zakomponovat to klucove slovo f**k*ng
[App] Simply Weather
No tak nějak nevím k čemu bych to využil. Vzhledem k tomu, že WP má live tiles, tak to považuji za absolutní zbytečnost.
Já používám aplikaci Počasí od Roberta Vargy a jsem velmi spokojen - na live tile mám aktuální počasí a předpověď na zítra. Live tile ukazuje jak teploty, tak stav.
Proč bych tedy spouštěl nějakou aplikaci, když mám live tile? Proč bych zabíjel zásadní vlastnost WP?
Já používám aplikaci Počasí od Roberta Vargy a jsem velmi spokojen - na live tile mám aktuální počasí a předpověď na zítra. Live tile ukazuje jak teploty, tak stav.
Proč bych tedy spouštěl nějakou aplikaci, když mám live tile? Proč bych zabíjel zásadní vlastnost WP?
[App] Simply Weather
ked preslo toto: http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 8bd128c159" onclick="window.open(this.href);return false; tak uz musi prejst akakolvek nadavka