Stránka 1 z 1

Zamrznutí v Bootloaderu - HTC Radar

Napsal: pát lis 30, 2012 22:29
od vavrecka24
Přeji pěkný večer,

Zune mi nabízel aktualizaci s názvem "Aktualizace společnosti HTC" tak jsem ji stáhl. Bohužel však neproběhla korektně a telefon zamrz vždy na obrazovce s nápisem HTC. Ani factory reset nepomohl. Stáhl jsem tedy oficiální ROM jako .nbh soubor a zkusil nahodit novou ROM. V 5% jsem však obdržel chybu - flash Write error.

Nyní pokaždé když telefon zapnu, tak se mi hned zobrazí Bootloader. Ať zkouším nahodit starší, či novější ROM, vždy to spadne v 5% stejnou chybou. Existuje nějaká možnost, jak nahodit ROM sám, nebo zbývá jen servis?

Zařízení - HTC Radar

Přeji pěkný večer

Doplnění: Telefon s PC komunikuje, tedy po připojení USB kabelu do PC se nápis Serial změní na USB a jde flashovat např. radio. Instalace oficiálních ROM mi ale vždy skončí v 5%, na telefonu není provedeno HSPL.

Prosím o LOCK. Telefon již nenabíhá vůbec. Po zapnutí svítí bílá obrazovka a nic víc. Nejde už vstoupit ani do Bootloaderu. Jen když podržím tlačítko zapínání, volume down + camera, tak se napíše na displeji, že probíhá připojování USB Host, PC však telefon vůbec nezaregistruje. Snad servis pomůže.