3D grafika hry nepoužívá žádné bitmapové textury (jediná výjimka je logo v hlavním menu hry a pohár na obrazovce s rekordy, kde jsem použil bitmapu pro EnvironmentMap efekt), takže je méně náročná na vykreslování a může používat multisample anti-aliasing (i na Windows Phone první generace hra běží úplně plynule, proto je anti-aliasing zapnutý vždy).
Poprvé jsem použil i zvuky a hudbu, takže doporučuji hrát se sluchátky
Hru mám samozřejmě v plánu dále rozšiřovat. Další disciplíny budou například: Hra na přežití (kličkování ve vesmírném prachu, kde chci použít možnost schovat se za větší objekty a využít je jako dočasný štít), chytání objektů (hledání objektů s největší hodnotou na čas, které budete chytat prstem) nebo střílení (tohle jsem původně vůbec nechtěl, ale není těžké to implementovat, a lidi to baví
Hra už na Marketplace nějakou dobu je, ale protože nemá žádnou propagaci, má jenom pár desítek stažení denně. Jde mi o to, že bez odezvy uživatelů se těžko dostanu někam dál (vážně mě zajímá, co se vám líbí, co se vám nelíbí, jaké máte nápady, ...). Potěší mě, když si hru stáhnete, vyzkoušíte a napíšete komentář na Marketplace
Odkaz na Marketplace je zde. Můžete se podívat na video ze starší verze hry.