Stránka 1 z 19

Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: pon srp 13, 2012 20:56
od aeon101
Po pul roce netrpeliveho cekani jsem se stal majitelem tohoto unikatniho zarizeni, proto bych rad zalozil nove tema. Je to par minut po vybaleni a prvnim zapnuti, takze kdo ma zajem o informace, ptejte se :idea:

aktualizováno o článek s prvními dojmyASUS Padfone: První uživatelské dojmy a postřehy z testování

Re: Asus Padfone

Napsal: pon srp 13, 2012 21:13
od sotrava
První dojmy nejaká mini recenze, fotky pls

Asus Padfone

Napsal: pon srp 13, 2012 21:41
od Balrog
Gratuluju! Taky doufám,že bude nějaká malá recenze.Na kolik vyšel?Je to komplet se vším?Díky

Asus Padfone

Napsal: pon srp 13, 2012 22:06
od aeon101
Mikrorecenzi dam brzy dohromady. Cena 18k bez klavesnice. Baleni samozrejme s dockem, BT stylusem a pouzdrem (pro me pouzitelnost nad ocekavani ve dvou polohach na psani a sledovani videa + dobre chrani zarizeni celkove pri noseni). Hned se mi nabidla aktualizace s vylepsenim kamery a wifi stabilizace. Nabiti Pdfone z 5% trva poprve asi 2 hodiny, ted davam nabit station.
Pokud stihnu, tak dalsi detaily + par fotek zitra...Soucasti baleni je teda Padfone, Station dock, BT Stylus (zatim jsem nezapinal), dost kvalitni HF sluchatka, jedna nabijecka s 2x USB kabelem (mikro do telefonu a 40 PIN do stanice) a original asus pouzdro s ruzne nastavitelnym polohovacim obalem a origo asus hadrik na cisteni. Samozrejme je tam ICS a Asus tam nema zadny zbytecny balast...

Re: Asus Padfone

Napsal: úte srp 14, 2012 9:46
od HanysR
No nazdaaaar! Dlouho jsme si nepsali a gratulace že ses dočkal ;-) honem honem ať už tu máme mini recenzi, vše ostatní teď musí jít stranou :-D

Asus Padfone

Napsal: úte srp 14, 2012 10:20
od milennium
Zdravím.
No tak blahopřeju a honem rychle s poznatkama při používání...

Asus Padfone

Napsal: úte srp 14, 2012 15:44
od Balrog
Moc pěkné video :-)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rrh_EwFaZ7I[/youtube]

Asus Padfone

Napsal: úte srp 14, 2012 15:45
od aeon101
Ahoj a diky. Byl jsem tim stastlivcem, ktery ho ma predobjednany od SS uz par mesicu, takze pri ofiko predstavovani Asusu v CR jim poskytli prvnich 20 kusu no a byl jsem mezi nima, takze urcite tady nebudu sam. Nicmene behem kratke doby se budu snazit dat dohromady souvislejsi text s prvnimi dojmy, ktere jsou hodne pozitivni. Mimochodem kdo nadava na cenu, podivejte se za kolik se prodava S3 a co vsechno k tomu dostanete. Nebude to masovy produkt a komu toto reseni vyhovuje, cena je urcite adekvatni...

Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: čtv srp 16, 2012 9:19
od Jiří Hrma

Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: čtv srp 16, 2012 10:30
od aeon101
Tak stylus se nabije za cca 30 minut a ovlada se dobre i pri doteku obrazovky. Je to samozrejme neco jineho, nez treba u SG Note, ale pouzitelnost pri psani je pohodlna. Nezaznamenavam vetsi prodleni nez prave u Note.

Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: čtv srp 16, 2012 11:21
od Michal Javůrek
To se dobíjí docela rychle. Jinak super článek! :)

Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: čtv srp 16, 2012 12:09
od aeon101
Diky, jsem rad, ze se libi.

Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: čtv srp 16, 2012 12:12
od handy
Ahoj, gratuluju! Jakmile bude na trhu česká klávesnice, tak se pro Padfone taky chystám. Cena je docela velká, ale jak píšeš, tak v porovnání třeba s SGS III to je pořád dost slušné. Navíc je třeba si uvědomit, že získávám vlastně i tablet s 3G, což je taky trochu jiná cenová kategorie v tabletovém světě.

Každopádně mám jednu otázku. Jakého typu je tedy display tabletu? Hodně se psalo (a i ty v recenzi píšeš), že je typu IPS jako u Transformerů. Teď se zase k mému zklamání objevuje, že je to obyčejné LCD. Jde to nějak zjisit? Případně jaká je kvalita obrazu tabletu. Dík moc!

Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: čtv srp 16, 2012 12:35
od aeon101
Ahoj, na krabici a ani v manualu neni napsane nic, ale mrkni na tyto detaily:

http://www.asus.cz/Mobile/PadFone/#specifications" onclick="window.open(this.href);return false;

Jinak obraz mi prijde kvalitni, neni to sice jako u Super Amoled Plus na SGT 7.7 , ale obraz je dostatecne ostry, dobre citelny i z uhlu na slunci. Mrkni kdyz tak na nejakou recenzi od Engadget treba na YouTube, musis videt nejlepe na vlastni oci, tezko se to jinak popisuje.

Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: čtv srp 16, 2012 12:45
od handy
Díky. Je mi to defakto jedno. Jen mi přišlo jako samozřejmé, že když už u Transformeru první generace byl panel IPS s LED podsvícením, tak sem ho dají také. Myslím, že prvně se o tom mluvilo i u Padfonu. Každopádně pokud je obraz bez problému a pozorovací úhly člověka nijak neomezují, tak asi problém není.

Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: čtv srp 16, 2012 12:53
od aeon101
I Engadget uvadi ve sve recenzi IPS.

Re: Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: čtv srp 16, 2012 13:21
od Deaktivovaný účet (01.2013)
Je krasne, kdyz v tabletu je IPS, ale telefon zprasi AMOLEDem...

Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: čtv srp 16, 2012 16:01
od aeon101
Tak stylus zacina byt pro mne hodne navykovy, pro praci s webem uz prsty prestavam pouzivat, je to pohodlnejsi. Samozrejme krome psani delsich textu dvema ci ctyrma prstama na softwarove klavesnici. Dalsi zajimavou veci je moznost vyberu 3 ruznych klavesnic (Asus Qwertz, Asus Qwerty nebo Android s kompletni podporou ceskych a slovenskych znaku) + vyuziti hlasoveho diktovani od Googlu. I kdyz vypnu automatickou predikci psaneho textu, ktery navrhuje slova primo do textu (coz me vzdy otravovalo a nikdy jsem to nepouzival), pri psani v jednom radku nad klavesnici postupne pri psani zobrazuje mozne varianty slov s diakritikou, takze staci kliknout na to spravne, neboli text dopsat sam.

Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: čtv srp 16, 2012 16:16
od aeon101
Padfone (samostatny telefon) vydrzi prehravat filmy 6 hodin a 50 minut pri zapnute wifi nez se vybije. Po vlozeni do stanice jej plne nabil asi za 3,5 hodiny a na tabletu zustava 49% energie. Predpokladam teda, ze plne nabita stanice je schopna nabit telefon temer 2x na jedno nabiti. Samozrejme v zavislosti na dalsim pouzivani pocas druheho nabijeni. Jeden nabijeci interval ale zvladne urcite i pri extremnim pouzivani, coz beru jako velke plus. Krome jinych vyhod plynoucich z tohoto faktu me napada hned bezstarostnost v aute pri absenci nabijecky, neboli vikend na chate bez dobijeni...

Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy

Napsal: čtv srp 16, 2012 16:29
od aeon101
Pristroj si pamatuje, kde jste ukoncili, ci vypnuli prehravany film, a to i po restartu zarizeni...dialogove okno se zepta jestli chcete pokracovat tam, kde jste prestali, nebo pustit film od zacatku. To jsem jeste nevidel...