Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy
Je někdo, kdo je schopen ještě sehnat k Padfone klávesnici, nebo nechce ji někdo prodat?
Nečekal jsem že, že se výrobek přestane po necelém půl roce vyrábět.....
Nečekal jsem že, že se výrobek přestane po necelém půl roce vyrábět.....
Si děláš kozy? Taky to plánuju koupit, dyť v obchodech to ještě sem atam je...
Tak oprava, fakt, ty jo, anšlo to dva obchody a tam to není! :o No tak to je špatný...
Na ebay to mají, za cca 150 dolců nové, ale krom LATIN znaků tam jsou ještě znaky rozsypaného čaje, což mi ale nevadí.
Takže večer ještě prolezu evropské servery a pokud nic nenajdu, tak to koupím.
Dodnes nelituji rozhodnutí, že jsem nečekal na Padfone 2, ten mě velice zklamal....
Dodnes nelituji rozhodnutí, že jsem nečekal na Padfone 2, ten mě velice zklamal....
Díky, k tomu to jsem se taky dříve dostal. Původně jsem tam volat nechtěl. Nicméně jsem to zkusil. Ve finále jsem se nic moc nového nedozvěděl (to nic proti line dtestu - slečna byla velice vstřícná a ochotná). Stále tedy nemám nic, reakce obchodníka na mou žádost o odstoupení od smlouvy - máme na vrácení peněz 30 dní od podání žádost, takže to stihneme.Rados92 wrote:Pexeso : http://www.dtest.cz/clanek-1530/spotreb ... 99-149-009" onclick="window.open(this.href);return false;
taky jsem tam volal, bnkni si, radí zdarma
Arogance jak pes....
obchod Suntech, pokud by chtěl někdy někdo nakupovat Asus zařízení a posílal by ho přímo do servisu tak na to bacha....
No tak mi budou vracet peníze. Vyjádření servisu je takové, že náhradní díl není a prý zřejmě tak brzy nebude, takže mi budou psát dobropis a vracet peníze. A vzhledem k tomu, že ND takhle není, klávesnice se přestala vyrábět, nevím, budu hodně zvažovat, jestli koupím padfone 1 znovu...
-
- smartguru
- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Tak na druhou stranu se to vyplatí, když si koupíš ještě ted padfone 1, když se ti rozbije ve dvou letech, tak okamžitě dostaneš plnou cenu na jinej telefon a nic se opravovat nebude...
Tak jsi na tom stejně jak já.....Ale s těmi penězi jim to dost trvá....
Přiznám se, že taky přemýšlím, jestli ho koupit znovu....:/ Ale moc se mi nechce, koncept je to výborný...
Přiznám se, že taky přemýšlím, jestli ho koupit znovu....:/ Ale moc se mi nechce, koncept je to výborný...
No po mně chce servis 3000, a pak mi vystaví dobropis. Jen nevím, jestli od prodejce dostanu 18000 a ještě ty 3000, nebo jen 18 a 3 jsem "vyhodil".
Ono to vypadá že to budu muset zaplatit a přijdu o ty peníze
Ono to vypadá že to budu muset zaplatit a přijdu o ty peníze
Re: Asus Padfone: Dojmy, zkušenosti a postřehy
a na zaklade ceho chteji ty penize?
-
- smartstar
- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Hádám, ale ty 3tis., jsou asi za nějakou nezáruční opravu ?
Jinak já bych už do Padfone nešel ani náhodou. Ale to jen můj názor...
Jinak já bych už do Padfone nešel ani náhodou. Ale to jen můj názor...
Jj, nezáruční, měl jsem jak záruční , tak pozáruční opravu. Rozbil jsem telefon a chtějí jej zaplatit.
Tak mi z Tchaiwanu dorazila klávesnice k PadFounu...
SUPER!!
SUPER!!
-
- stálý přispěvatel
- Zařízení: iPhone 7
Tak jsem mel pujcenou Padfone 2ku a nez se rozhoupu vas poprosim o dva body:
-za nic mi neselo vypnout prediktivni psani sms. Odskrtnul jsem pravopis kontrola, i pro jistotu diakritiku a furt mi to automaticky opravovalo slova. Tak jsem rozeslal par nesmyslu. Da se to uplne vypnout?
-tel byl velmi solidne zpracovany, ale ten kov postranach a malinko vycuhujici kamera vzadu...proste...neoskraval se vam pokud jste ho nosili bez pouzdra casem? Vyhovuje mi pogumovani hTC, ktere je bez skrabance, ale s timto nemam zkusenost.
Diky
-za nic mi neselo vypnout prediktivni psani sms. Odskrtnul jsem pravopis kontrola, i pro jistotu diakritiku a furt mi to automaticky opravovalo slova. Tak jsem rozeslal par nesmyslu. Da se to uplne vypnout?
-tel byl velmi solidne zpracovany, ale ten kov postranach a malinko vycuhujici kamera vzadu...proste...neoskraval se vam pokud jste ho nosili bez pouzdra casem? Vyhovuje mi pogumovani hTC, ktere je bez skrabance, ale s timto nemam zkusenost.
Diky
- Baset
- nováček
- Zařízení: Asus Padfone 2 , Galaxy S , Galaxy Note
No budu ho mit u sebe az zítra takže klávesnici ti ted nevyzkouším ale ohledně kamery bych ti doporučil urcite pouzdro... Sklíčko by melo byt o pul milimetru utopene pod kovový kroužek kamery ale i tak jak jsem zvyklý mobil vždycky pokládat všude na pouzdro a ne na tvrdou podložku... křemík v prachových čistících je mrcha...
Chcel by som sa vas opytat ako je to s reklamaciou u Alzy, ma s tym niekto skusenosti?
- Baset
- nováček
- Zařízení: Asus Padfone 2 , Galaxy S , Galaxy Note
Reklamaci jsem resil hned po koupi... 2x ale bylo to do 14 dnu od nákupu takže jsem požadoval výměnu za jiný kus a poprvé mi došel hned druhý den PPLkem a podruhé se tam asi někomu nechtělo moc makat tak az za dva dny... Ale všechno šlo bez řečí ... Naštěstí
uf tak si ma potesil lebo ja idem buduci tyzden objednavat padfone tiez a ked tu citam,ze ake mali problemy s reklamaciami tak sa az obavam to objednavat
- mycel
- nováček
- Zařízení: Asus Padfone 32 + 16GB + klávesy
Ahoj, poslední obchod,který má jeste klavesy je http://www.nstore.cz,jinde" onclick="window.open(this.href);return false; už opravdu není,ale mužů vřele doporučit.
Sadyx wrote:Na ebay to mají, za cca 150 dolců nové, ale krom LATIN znaků tam jsou ještě znaky rozsypaného čaje, což mi ale nevadí.
Ahojte chcel by som sa opytat neviete ci sa da kalendar a kontakty zosynchronizovat s Facebookom ako to bolo u HTC?