Nejlepší rom pro i9000/SGS?
Nejlepší rom pro i9000/SGS?
Většina uživatelů se hrne co nejvíce dopředu. S myšlenkou a důvěrou, že nejnovější znamená nejlepší. Znám to osobně. ICS všude kolem. CM, JB, SLIM, ... Přemýšlíte taky nad tím, že pro SGS to nemusí být vždy ta pravá voba? Jsem tester a seznam romek, kterými jsem prošel, už nikdy nedokážu spočítat. Každá má svoje výhody/nevýhody. ICS romky jsem projel všechny, které jsou dnes k dispozici. Prostě rád testuju. Baví mě to. Ale... Průběžně testuju Saurom, postavený na GB. Už od verze jvu. Vždy, když ho nahodím, nastává božský klid v kapse. Všechno jede spolehlivě a přesně. Žádný velký problém, který by mi vadil. Svižně, pohodlně, stabilně. Tady to heslo konečně platí. Je to jak relaxační oáza v poušti chaosu. Dnes je ve verzi jw6 a navíc s úpravou od Mikemona. Asi ho neznáte, ale právě on přispěl k tomu, že ho lokalizoval, upravil framework a vyladil pro čechy. Rozhodně stojí za vyzkoušení. Co se mě týče, opět odpočívám a užívám si dovolené s posvátně bezproblémovým SGS. Nenutím, jen dávám brouka do hlavy. Úmyslně ani nedávám linky. Kdo chce, své si najde. Pěkný den, přátelé.