Page 1 of 1

Speaker dock a WP7

Posted: Fri Dec 23, 2011 12:51
by laembert
Existuje nějaký speaker dock kompatibilní s WP7 telefony od HTC? Případně jaký jiný doporučujete způsob jak dostat z telefonu hudbu nahlas?

Speaker dock a WP7

Posted: Sun Jan 08, 2012 12:00
by laembert
Zkoušel jste někdo WP7 a reproduktory s podporou bluetooth A2DP?

Speaker dock a WP7

Posted: Mon Jan 09, 2012 9:08
by JiriE
Pokud vše dopadne podle plánu, měl bych mít tento týden Nokia Play 360. V tom případě dám vědět.

Edit: Objednáno a zaplaceno, v pátek mi snad dorazí.

Speaker dock a WP7

Posted: Mon Jan 09, 2012 9:29
by mberdych
Zkousel jsem WP a sluchatka s podporou A2DP a v pohode, takze predpokladam, ze repro bude totez.

Speaker dock a WP7

Posted: Mon Jan 09, 2012 9:50
by Radek33
Já používám BT sluchátka od SE a v pohodě (samozřejmě dle daných možností). Jediné co mi vadí je, že se nedá nastavovat Sound Enhancer, ten funguje pouze při propojení sluchátek jackem.

Speaker dock a WP7

Posted: Mon Jan 09, 2012 16:30
by miramares
Logitech Mini Boombox, mám a jsem spokojen :-)

Speaker dock a WP7

Posted: Tue Jan 10, 2012 13:11
by Jikoun
Já mám tohle: http://www.sunnysoft.cz/zbozi/102PPW-00 ... fAodqhR0_Q Nehraje to vůbec špatně, ale ani nijak extrémně hlasitě.

Speaker dock a WP7

Posted: Thu Jan 19, 2012 9:31
by JiriE
Tak 2 dny už mám doma a zkouším Nokia Play 360° a musím říct, že jsem příjemně překvapen. Zázraky se sice nedějí a fyzikální zákony platí i tady, ale na kvádřík 11x11x12 cm to hraje docela slušně, normální pokoj ozvučí v pohodě, večer před spaním v ložnici s rezervou :) . Zhodnotil bych to takto:

- mínusy:
  • jeden obrovský, a to je cena. Bohužel, nic podobného a lacinějšího jsem nenašel
- klady:
  • tak akorát velikost versus kvalita zvuku. Nechtěl jsem nějaká malá chrastítka, ale ani 30-40 cm veliká nepřenosná monstra (s malou výdrží)
  • výdrž - 20 hodin na jedno nabití
  • normální vyměnitelná telefonní nokiácká baterka
  • nabíjecí mikroUSB, už jsem nechtěl nic s miniUSB (i proto ne ten Logitech Mini Boombox) - prostě jeden typ kabelu a jedna nabíječka na všechno
  • možno mít spárováno až 8 zařízení, jednoduše mezi nimi přepínat
  • NFC - s WP si ho zatím moc neužijeme, ale za rok - kdoví?
  • docela elegantní vzhled a provedení
- mínus/plus
  • pokud bych se někdy zbláznil a přikoupil ještě jeden reproduktor, elegantní možnost spárování obou a možnost užít si opravdovějšího stereo efektu a malinko většího celkového výkonu

Speaker dock a WP7

Posted: Tue Mar 20, 2012 10:40
by karelchadim
Doufám že nejsem úplně OT, řeším takový problém - doma mám špatný signál a proto pro přijímání hovorů nechci v ideálním případě na telefon vůbec šahat, protože je na místě, kde má signál dobrý a při hovoru chci aby to taky tak zůstalo.

Takže jsem si představoval jestli by neexistoval nějaký dock (bluetooth), který by uměl hlasité volání nebo pomocí sluchátka telefonovat, ale v ideálním případě se stále dobíjel. Doteď jsem to řešil sluchátkem, které však při nabíjení přejde do režimu nabíjím a nechci žádné zařízení ani vidět. Když hledám narážím buď na sety do auta, kde jde ale stejně většinou o provoz na baterku a následné dobíjení, nebo jsem narazil na sluchátko od Nokie, které sice nemá hlasitý odposlech, ale zato funguje na principu, který by mě vyhovoval.

Nezná někdo přímo takový home dock s možností telefonování, nebo nějaké alternativy k tomu handsfree od Nokie? (vypadá slušně takže to možná nakonec vyhraje, ale nerad bych něco přehlédl)

Předem díky za tipy

Speaker dock a WP7

Posted: Tue Mar 20, 2012 12:33
by JiriE
Jak píšete, řešení existují obě dvě:
  • - nebo použít BT sluchátko, která nemá problém být na příjmu, když se nabíjí. Třeba Vámi uvedená Nokia. Já používám Plantronics Discovery 975 - má svoji základničku (sloužící i jako přepravní pouzdro), která obsahuje i svoji baterii a dokáže sluchátko asi 3x plně nabít. Při mém střídmém používání nabíjím asi 1x za 14 dní. Tento způsob používání a způsob uchycení sluchátka v uchu ovšem nemusí každému vyhovovat.

Speaker dock a WP7

Posted: Tue Mar 20, 2012 13:40
by karelchadim
ten Plantronics vypadá luxusně ;)
určitě zvážím obojí, logitech má určitě takyněco do sebe