Ahoj všem,
omlouvám se že tady otravuji takovou blbostí ale nemohu přijít na to jak napsat zprávu vývojáři. Tedy samozřejmě vím že mohu napsat hodnocení ale mě jde o to, že bych chtěl poslat zprávu jednomu zahraničnímu vývojáři ale nepřišel jsem na to jak. Tedy pokud to tedy vůbec jde :-/
Děkuji za radu
Jak mohu kontaktovat tvůrce aplikace ?
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
kazdy vyvojar by mel mit v aplikaci na sebe web a email (je to primo v podminkach), tak zkus najit ten a napsat mu 
Pripadne zkusit webovy marketplace, tam je nejake info.
Pripadne zkusit webovy marketplace, tam je nejake info.
- Tealc_EU
- přispěvatel

- Zařízení: Honor 7
No jo jenže já právě potřebuji kontaktovat tvůrce programu co jsem měl na Anglickém LiveID a po přejití na český jsem tuhle aplikaci nenašel.
Chci ho poprosit o uvolnění pro ČR. Jenže když se přihlásím na Marketplace pod Anglickým LiveID a najdu si tu aplikaci tak je tam jen možnost zadat hodnocení a zobrazit seznam všech jeho aplikací. kontakt jsem tam nikde nenašel
Chci ho poprosit o uvolnění pro ČR. Jenže když se přihlásím na Marketplace pod Anglickým LiveID a najdu si tu aplikaci tak je tam jen možnost zadat hodnocení a zobrazit seznam všech jeho aplikací. kontakt jsem tam nikde nenašel
Bing (Google) na jeho jméno a ani jména aplikací nic nenašel? Pokud nemá v Marketu nebo v aplikaci na sebe kontakt a ani v ostatních seznamech aplikací není o něm nic uvedeno, pak to bude těžké. Co to bylo za aplikaci, název, abychom se podívali jinde?
- Tealc_EU
- přispěvatel

- Zařízení: Honor 7
No jestli je v aplikaci kontakt už nezjistím, protože jsem si telefon předělal na české LiveID a tam už tuto aplikaci nenajdu
Ale na Marketplace pod americkým LiveID kontakt není...tedy nenašel jsem ho, proto jsem se tady ptal zda někdo neví jak ho kontaktovat. Chtěl bych ho poprosit o odblokování České republiky.
Jinak aplikace se jmenuje: "RunSat GPS Sports Tracker" a vývojář Cirrious
Jinak aplikace se jmenuje: "RunSat GPS Sports Tracker" a vývojář Cirrious