Jak mohu kontaktovat tvůrce aplikace ?

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Tealc_EU
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Honor 7

Post by Tealc_EU »

Ahoj všem,

omlouvám se že tady otravuji takovou blbostí ale nemohu přijít na to jak napsat zprávu vývojáři. Tedy samozřejmě vím že mohu napsat hodnocení ale mě jde o to, že bych chtěl poslat zprávu jednomu zahraničnímu vývojáři ale nepřišel jsem na to jak. Tedy pokud to tedy vůbec jde :-/

Děkuji za radu
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Post by Martin Suchan »

kazdy vyvojar by mel mit v aplikaci na sebe web a email (je to primo v podminkach), tak zkus najit ten a napsat mu :)
Pripadne zkusit webovy marketplace, tam je nejake info.
Tealc_EU
přispěvatel
přispěvatel

Post by Tealc_EU »

No jo jenže já právě potřebuji kontaktovat tvůrce programu co jsem měl na Anglickém LiveID a po přejití na český jsem tuhle aplikaci nenašel.
Chci ho poprosit o uvolnění pro ČR. Jenže když se přihlásím na Marketplace pod Anglickým LiveID a najdu si tu aplikaci tak je tam jen možnost zadat hodnocení a zobrazit seznam všech jeho aplikací. kontakt jsem tam nikde nenašel :-(
Kazzan
nováček
nováček
Zařízení: HTC 7 Trophy

Post by Kazzan »

Bing (Google) na jeho jméno a ani jména aplikací nic nenašel? Pokud nemá v Marketu nebo v aplikaci na sebe kontakt a ani v ostatních seznamech aplikací není o něm nic uvedeno, pak to bude těžké. Co to bylo za aplikaci, název, abychom se podívali jinde?
Tealc_EU
přispěvatel
přispěvatel

Post by Tealc_EU »

No jestli je v aplikaci kontakt už nezjistím, protože jsem si telefon předělal na české LiveID a tam už tuto aplikaci nenajdu :-( Ale na Marketplace pod americkým LiveID kontakt není...tedy nenašel jsem ho, proto jsem se tady ptal zda někdo neví jak ho kontaktovat. Chtěl bych ho poprosit o odblokování České republiky.
Jinak aplikace se jmenuje: "RunSat GPS Sports Tracker" a vývojář Cirrious
Post Reply

Return to “Aplikace a software”